Günaydın forumun güzel insanları gününüz gönlünüzce tradeleriniz karlı olsun!
Printable View
Günaydın forumun güzel insanları gününüz gönlünüzce tradeleriniz karlı olsun!
arkdaşs matrikste seans açılırkene çalan gong sesi varya .... onu nasıl kapatırım ::: sistem alarmaları acık kalcek emme sadece matrıks gong sesi kapansın istiyorum gayrü
[quote=enorton;194788]Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)[/quote]
Grafiği güncelledim, hala 350... Tahtayı bilemiyorum...
[quote=enorton;194788]Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)[/quote] Tahtada ilk geçen işlem 425
[quote=Kennym;194789]senaryo dersi mi veriyo usta ? yoksa hakkaten EW dersı fılan mı :)[/quote]
Düş konusunda uzman/bilgili olabileceğini düşündüğümden öyle yazdım. Şakayla karışık işte..:)))
Günaydın Voborsa ve onun Marmara bölgesinde karla çarpışan yiğit evlatları...
[QUOTE=flexy;194793]Tahtada ilk geçen işlem 425[/QUOTE]
Ya ne güzel 3 gündür tahtadaki ilk işlem grafiğe yansıyordu ama bu sefer yine böyle oldu üüü
[quote=Astatin;194795]Günaydın Voborsa ve onun Marmara bölgesinde karla çarpışan yiğit evlatları...[/quote]
Günaydın ,
Dışarı bi çıktım, avatardaki gibi oldum::::::
Gunaydin. iyi seanslar. bu gun acilisla beraber 400 puan paladan kaptim.simdi flatta endeksin acilmasini bekllicem.
Herkese günaydın bol kazançlar,Allah herkesin gönlüne göre versin ben longum benimde gönlüme göre versin,acil 30000 puan lazım:)
auhau bankanın ekranları durdu , verıler dunun verılerı.. aradım diyolar ki bizden kaynaklı degil veri saglayıcısnın sistemi çökmüş uhauhauh ulan bi kere de diinki arkadas b*ktan bi sistemimiz var bi işten anladıgımız yok ıste gırdık pıyasaya ne tutarsak hesabı diin be.. hıc bı b.ktan sorumlu degılsınız zaten.. ne zaman acıklama olsa sızın sıstem 10 dk oncesınde gocuyo .. sımdı cok fena kıllandım kesın bırazdan bıseyler gelır.. gene pozdayım.. pif...
[quote=last trader;194800]Herkese günaydın bol kazançlar,Allah herkesin gönlüne göre versin ben longum benimde gönlüme göre versin,acil 30000 puan lazım:)[/quote]
Bende yeni bir long firsati olurmuki diye izliyorum.olmazsada destek atarim sn last trader.:)