yav bu işyatırım heryerde karşıma çıkıyor akgrt almıştık dünden uyuz bastı birden neyse azcık karla çıktık:)
Printable View
yav bu işyatırım heryerde karşıma çıkıyor akgrt almıştık dünden uyuz bastı birden neyse azcık karla çıktık:)
[quote=Astatin;194820]new bands call the küskü..Güç bizimle olsun ayu kardeşlerim
[IMG]http://i48.tinypic.com/121e7nc.jpg[/IMG][/quote]
Asti Patrom sistemi sadeleştirmişsin böylesi daha iyi olmuş renk cümbüşünden kurtulmuş graf :D
5-10 dakka içinde yukarı hareketlenme olmalı...terside olabilir ama ben yukarı bekliyorum:)
300 den shortlar kapandı :) gün başı 200 points du bakem nerelere gidecek daha :)
Tertemiz bir gap kapama ve long'cu silkeleme operasyonu yaptılar... Adamlar işi biliyor resmen... Türkiye olarak birçok konuda batının gerisinde olabiliriz ama borsada dönen operasyonlarda hiçbir sıkıntı yok... :..:
Dünkü 350'den açılan long'ları 475'den teslim ettim, yeni long fırsatı kollamaktayım...
Şu mesaja hala teşekkür etmediyseniz okuyun ve kararınızı bir daha değerlendirin...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=194744&postcount=11727[/URL]
50 teşekkürü geçerse Sazan abi ile birlikte sistem geliştireceğiz boru değil.. Fırsatı tepmeyelim... :)))
[QUOTE=Kennym;194825]300 den shortlar kapandı :) gün başı 200 points du bakem nerelere gidecek daha :)[/QUOTE]
üvvv kendimi kınadım şimdi :) kım dıyodu zararda oturdugum kadar karda otursam sımdı cok baska bı konumdaydım dıye.. üvvvvvv
Sazan sistemler hala LONG. (5. gün)
Ööööööğğğğğgggg yine.
nunu hocam nerdesin lo para sayma makinesinimi yağlıyon hayırdır ses seda yok sende:)
[quote=adalı54;194823]Asti Patrom sistemi sadeleştirmişsin böylesi daha iyi olmuş renk cümbüşünden kurtulmuş graf :D[/quote]
bunda sadece LH bandı var...cümbüşlü hali korunuyor...:) yannız o cümbüş daha kıymetli
10 dakka doldu benim almadılar bir 10 dakka daha veriyorum almassanız çizerim bak 70000 e:)
[QUOTE=Astatin;194832]bunda sadece LH bandı var...cümbüşlü hali korunuyor...:) yannız o cümbüş daha kıymetli[/QUOTE]
sendeki bu 2 çizgi sayın saraylının sistemindeki hangi 2 çizgiyle aynı?