[quote=Kennym;194829]üvvv kendimi kınadım şimdi :) kım dıyodu zararda oturdugum kadar karda otursam sımdı cok baska bı konumdaydım dıye.. üvvvvvv[/quote]
öhö öhööööö....:D
Printable View
[quote=Kennym;194829]üvvv kendimi kınadım şimdi :) kım dıyodu zararda oturdugum kadar karda otursam sımdı cok baska bı konumdaydım dıye.. üvvvvvv[/quote]
öhö öhööööö....:D
Tersi bana daha çok oluyor, karı beğenmediğim için daha gider diye bekliyorum, terse dönüp ya maliyetine kapattırıyor ya da zararına...
Günaydın herkese,kolay gelsin....
FITCH:ABD ye,bu bütçe açığıyla gidersen askere,nah alırsın teskere demiş...
[quote=unlimitted;194835]öhö öhööööö....:D[/quote]
Sen SHARK Tale 'de oynamış mıydın, unlimit??:D
[QUOTE=unlimitted;194835]öhö öhööööö....:D[/QUOTE]
saygılar hocam :) bi an hatırlayamadım kimin söylediğini forumdan ama söz aklımıza kazındı :)
herkese günaydın
sistemlerden ekmek yiyen arkadaşlar lütfen aşağıda belirtilen e maile bu ya da buna benzer şikayet mailini göndersinler. açıkçası açılış barı beni doğrudan etkilememesine rağmen ben e mail gönderdim lütfen siz de duyarlı olun.
bol kazançlar...
-----------
Sn matriks yetkilisi,
Vadeli İşlemler Opsiyon Borsasının endeks kontratlarında seans açılış barları sürekli eksik ve yanlış yayınlandığından ötürü sistemimiz yanlış sinyal üretmek durumunda kalmaktadır. Bu konu hakkında gerekli düzenlemelerinizi yapıp mağduriyetimizi ivedi olarak gidermenizi rica ederim.
[U]
e mail adresi:
[EMAIL="matriks@matriksdata.com"]matriks@matriksdata.com[/EMAIL][/U]
------
cümleten günaydın .. yeni açabildim ekranı .. 250 kısa .. çöker bence ..
[quote=Kennym;194839]saygılar hocam :) bi an hatırlayamadım kimin söylediğini forumdan ama [B]söz aklımıza kazındı[/B] :)[/quote]
sevindim...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
aklımızın bir köşesinde daima olması gereken birşey bana göre...
dünyanın en yüzeysel ve basit ortalamalı analizi geliyor..
bovespa 67XXX de biz 69XXX deyiz bence global dengeler sebebiyle 68000 da eşitleneceğiz.. hatta burdan bi al sat sinyali bile çıkabilir.. bovespa imkbyi kestiginde imkb bovespayı kestiginde filan falan.. zorlasak indikator bile olur bu ikisin DI+ DI - den bi farkları yok :P
[quote=selçuklu;194841]cümleten günaydın .. yeni açabildim ekranı .. 250 kısa .. çöker bence ..[/quote]
Çöksün patron... Short açmayı özledim... Açığa satış butonum paslandı kullanılmaya kullanılmaya... :)
Arthur'a bugün bir şans daha ver patron... Dün akşam bana geldi... Ağlamaklıydı... Dünkü performansından dolayı çok utanç duyuyormuş... Tüm istediği bir şans daha... :)))
[quote=excali;194838]Sen SHARK Tale 'de oynamış mıydın, unlimit??:D[/quote]
avatarıma bak, anlarsın. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;194841]cümleten günaydın .. yeni açabildim ekranı .. 250 kısa .. çöker bence ..[/QUOTE]
istop ..