birazdan bu karda ankaraya doğru yola çıkıyorum. bana şans dileyin.
akşama kadar foruma hala mesaj atmamışsam kepçe traktör helikopter kürek filan ne varsa forumca bekliyorum yardıma. dayanışma lazım böyle günlerde. :D:D
Printable View
birazdan bu karda ankaraya doğru yola çıkıyorum. bana şans dileyin.
akşama kadar foruma hala mesaj atmamışsam kepçe traktör helikopter kürek filan ne varsa forumca bekliyorum yardıma. dayanışma lazım böyle günlerde. :D:D
[quote=unlimitted;194846]avatarıma bak, anlarsın. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
Avatarın Shark Tale'de oynamış mıydı, unlimit?? ehehehuhe:D:D
[QUOTE=Strategist;194845]Çöksün patron... Short açmayı özledim... Açığa satış butonum paslandı kullanılmaya kullanılmaya... :)
Arthur'a bugün bir şans daha ver patron... Dün akşam bana geldi... Ağlamaklıydı... Dünkü performansından dolayı çok utanç duyuyormuş... Tüm istediği bir şans daha... :)))[/QUOTE]
olur patron sen istiyosan bi şans daha verelim .. ayıp ediyon .. yüzüne bakmam arturun ama sen istiyosan gelsin .. :o:D:D:D
Olduğu yerde patinaj yapıyor yaw bi el atalım arkadaşlar :D
[quote=selçuklu;194850]olur patron sen istiyosan bi şans daha verelim .. ayıp ediyon .. yüzüne bakmam arturun ama sen istiyosan gelsin .. :o:D:D:D[/quote]
Aman dur şimdi değil patron.. Kendime hakim olamayıp az kontratla yine uzadım... :..: 69.000' un altına düşerse stop'layıp short'a geçerim, o zaman gelsin Arthur... :p
bir uyarı yazmadan gitmek içime sinmedi.
dün bazı paritelerde çok ama çok uzun süredir görmediğim miktarda hacimler döndü.
günlük pivotlar bana göre şu anda hiç olmadığı kadar değerlidir.
bana göre bugün ve yarın, birkaç haftalık yön konusunda karar günüdür.
aşağı ya da yukarı demiyorum.
ama arada boş yere törpülenmeyin.
stopları kısa tutmak zamanı değildir. belli bir noktanın altında short, belli bir noktanın üzerinde long ile poz açmak daha akıllıcadır.
şahsi fikrimdir...
[QUOTE=thracian;194532]Bugün 69112`nin üzerinde kapatabilirsek biraz daha rahat hissedecegim kendimi longlarla... Ama bu rakamin etrafinda dolandikca stres yapiyor:)[/QUOTE]
Bugünkü rakamim 69215... Üzerinde kapamasi beni rahat hissettirmeye devam edecek...
Asagida ise 68569 rakami var ki, altinda günlük kapanis olacagini gördügüm anda beni flatletir...
Yukarida ise bugün 70023`ü takip edecegim, üzerinde kalabilirsek yukariya hizlanabilecegimizi düsünüyorum...
[quote=excali;194849]Avatarın Shark Tale'de oynamış mıydı, unlimit?? ehehehuhe:D:D[/quote]
-naber?-
(ilk sahnelerden) :D:D:D
[quote=unlimitted;194853]
dün bazı paritelerde çok ama çok uzun süredir görmediğim miktarda hacimler döndü.[/quote]
Forex'de hacim bilgisi olmadığını düşünüyordum.. Aracı kurumlar hacim bilgisi veriyor ama güvenilir değil diye okumuştum... Ne derece doğrudur?
patron sıkıntı var..acil 68xxx görmek lazım....yahu karıştırmayın şu arthuru..adı geçtiği an 200 pua yukarı tepiyor vob...üwwwwwww
garanti ,naapıosun evladım...efg nin uzunlarını mı kendine transfer ediosun...???
gol olur.. bekleyelım bakalım.. bugun + dayım avantajı kaybetmek ıstemıyorum :)
bari moralim ben de kalsın :) uehueheuh