[QUOTE=mbm;194875]aha selçuklu patron gelmiş.....[/QUOTE]
aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..
Printable View
aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..
gıprasmadan uzun
dun ındırdı sereflı benı sabahtan...ama bugun ınmem çok extra bişii olömazsa...
aha selçuklu patron ile mbm patron gelmiş...
Long'lar 500'den flat... Daha çıkacak gibi ama ben karı cebe atayım, ortalık karışık...
Son 2 haftadır nereden long açarsam açayım eninde sonunda amma az amma çok kara geçti... Uzun süredir böyle bir dönem hatırlamıyorum.. Gözünü kapa long aç, zarara düşmüyorsun... Haksız kazanç bu... :)))
[QUOTE=Astatin;194879]aha selçuklu patron ile mbm patron gelmiş...[/QUOTE]
aha astatin patronda .. gelmiş ... :D:D
alım çılgınlığı bekliyorum kapanış tahminim 72,175 kayda geçsin .. haırlı uüurlu olsun ..
[quote=selçuklu;194883]alım çılgınlığı bekliyorum kapanış tahminim 72,175 kayda geçsin .. [COLOR=red]haırlı uüurlu[/COLOR] olsun ..[/quote]
klavye innamıyo galiba hedefe patron..ü[url]www.kom[/url]
[QUOTE=selçuklu;194876]aha mesut abi gelmiş hoşgeldin abi ... :D:D .. gol olur bence abi . ralli ..[/QUOTE]
Özledik beeaaaa ! İkinizde oşgeldiniz!
[quote=sovalye;194840]herkese günaydın
sistemlerden ekmek yiyen arkadaşlar lütfen aşağıda belirtilen e maile bu ya da buna benzer şikayet mailini göndersinler. açıkçası açılış barı beni doğrudan etkilememesine rağmen ben e mail gönderdim lütfen siz de duyarlı olun.
bol kazançlar...
-----------
Sn matriks yetkilisi,
Vadeli İşlemler Opsiyon Borsasının endeks kontratlarında seans açılış barları sürekli eksik ve yanlış yayınlandığından ötürü sistemimiz yanlış sinyal üretmek durumunda kalmaktadır. Bu konu hakkında gerekli düzenlemelerinizi yapıp mağduriyetimizi ivedi olarak gidermenizi rica ederim.
[U]e mail adresi:[/U]
[U][EMAIL="matriks@matriksdata.com"]matriks@matriksdata.com[/EMAIL][/U]
------[/quote]
Gelen cevap;
"
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Grafikleri oluşturmak için bize gelen VOB yayın paketinde genellikle açılış seansında bu durumla karşılaşıyoruz. Bu durumun çözülmesi için VOB’ a bildirdik. Şu an durumun çözümü için bekleme aşamasındayız. Eğer VOB’ tan bir çözüm üretilemezse tarafımızdan bir çözüm bulunmaya çalışılacaktır. İyi günler. "[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=Astatin;194886]klavye innamıyo galiba hedefe patron..ü[url]www.kom[/url][/QUOTE]
patron arturu çağırırım 72000 olur o zaman .. ehuehuehue :D:D:D
şortingalr divam...25 point iyilrştime oldu..sistemler alda ..awww
çok sıkıldım **...aha da müzik gelmiş
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA[/URL]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=znN35Cjnwz8[/URL]