Son akşam yemeği :D
[IMG]http://www.digiturk.com.tr/buhafta/lost6/lost6.jpg[/IMG]
Printable View
Son akşam yemeği :D
[IMG]http://www.digiturk.com.tr/buhafta/lost6/lost6.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;194917]350 altı iş yapar gibi duruyore, ama küreseller bırakmıyore, fena destek veriyorlare, kime ve niyekı acaba, sikışan mı var acep deyom, alımlar sunni deyom, yapmacık çok belli oluyore, kar maksatlı alım deyilde, destek alımları gibi, [B]hani ne olursa olsun [/B]burada[B] tutalım[/B], penbe tablo çizelim, sokak çok kötü alımları, bunnar......[/quote]
Kiminkini....yanlışı tutanın vay haline....dng
[QUOTE=fXci;194920]zasan abey o zistemin ufak değişikniknen böyle oldu
1000 tl 3 kaldıraç
[/QUOTE]
Abi 1 kaldıraçla hesaplasan da biz de kıyaslasak ;)
bende breakout günlük alt bant 68.800, üst bant 70.150..
[quote=EMEKDAR;194922]Kiminkini....yanlışınkini tutanın vay haline....dng[/quote]
yanlışı tutan çok ama parayla sıvandıkça sırıtmıyorlar, vob da olduğu gibi,....
[quote=fXci;194920]zasan abey o zistemin ufak değişikniknen böyle oldu
1000 tl 3 kaldıraç
[IMG]http://i49.tinypic.com/2rokklu.png[/IMG][/quote]
[quote=enorton;194923]Abi 1 kaldıraçla hesaplasan da biz de kıyaslasak ;)
[/quote]
K:184 Z:469
Ort Kar/Ort Zarra=3.52 olacak ve getiri %7000 olcak..lem efiksci yeme bizi:D:D 1 yap şu kaldıraçları
[quote=indregandi;194917] fena destek veriyorlare, kime ve niyekı acaba, sikışan mı var acep deyom, alımlar sunni deyom, yapmacık çok belli oluyore, kar maksatlı alım deyilde, destek alımları gibi, hani ne olursa olsun burada tutalım, penbe tablo çizelim, sokak çok kötü alımları, bunnar......[/quote]
Okuduğum ilk teknik analiz kitabı neydi hatırlamıyorum, ama öğrendiğim ilk şeyi hatırlıyorum: "Piyasa her bilgiyi mümkün olan en yüksek hızda fiyatlar. Piyasa ile ilgili açıkça bilinen herşey o anki fiyata dahildir."
Yani faizler, kurlar, dış borç, ticaret dengesi vs vs herşey şu anki fiyata dahil. Şu an fiyat 69.400 ve bu fiyat bu bilgilerin tamamı sonucu ortaya çıkan fiyat.
Yani o "sokağın durumunun çok kötü olması" nedeniyle fiyat burada, yoksa biz 200.000'de olurduk, Dow da 25.000'de olurdu.
Bu nedenle fiyatın kendisi hariç herhangi bir göstergeye bakarak "piyasa çakılacak" diye düşünmek ancak sermayenin çakılmasıyla sonuçlanır diye düşünüyorum.
Doğru bildiğimi de iddia etmiyorum, radikal bir teknikçi olarak inandığım budur, tersi görüşlere de saygım sonsuzdur...
[quote=Strategist;194927]Okuduğum ilk teknik analiz kitabı neydi hatırlamıyorum, ama öğrendiğim ilk şeyi hatırlıyorum: "Piyasa her bilgiyi mümkün olan en yüksek hızda fiyatlar. Piyasa ile ilgili açıkça bilinen herşey o anki fiyata dahildir."
Yani faizler, kurlar, dış borç, ticaret dengesi vs vs herşey şu anki fiyata dahil. Şu an fiyat 69.400 ve bu fiyat bu bilgilerin tamamı sonucu ortaya çıkan fiyat.
Yani o "sokağın durumunun çok kötü olması" nedeniyle fiyat burada, yoksa biz 200.000'de olurduk, Dow da 25.000'de olurdu.
Bu nedenle fiyatın kendisi hariç herhangi bir göstergeye bakarak "piyasa çakılacak" diye düşünmek ancak sermayenin çakılmasıyla sonuçlanır diye düşünüyorum.
Doğru bildiğimi de iddia etmiyorum, radikal bir teknikçi olarak inandığım budur, tersi görüşlere de saygım sonsuzdur...[/quote]
evet hocam kesinlikle katılıorum..piyasalarda şu şööle oldu..az sonra başlıolar,eli kulaında yoktur...o anki fiyat...o anki mevcut durumun fiyatıdır..
Bugün 70000 e hareket sonrasında 69000 altında kapanış.
Senaryom budur, olacakmı bakalım demiyorum, olursa uyabilecekmiyim diyorum:) saygılar.
[quote=bull market;194929]Bugün 70000 e hareket sonrasında 69000 altında kapanış.
Senaryom budur, olacakmı bakalım demiyorum, olursa [COLOR=Red]uyabilecek miyim [/COLOR]diyorum:) saygılar.[/quote]
Ben de o hareketlerde terste kalırsam [COLOR=Red]uyuyabilecek miyim [/COLOR]diyorum... :..:
[B]AB KOMSIYONU HATALI ISTATISTIKLER NEDENIYLE YUNANISTAN'I DAVA EDECEK [/B]
-MATRIKS-
Biz de Matriksi ya da VOBu dava etsek mi :)
[quote=Strategist;194927]Okuduğum ilk teknik analiz kitabı neydi hatırlamıyorum, ama öğrendiğim ilk şeyi hatırlıyorum: "Piyasa her bilgiyi mümkün olan en yüksek hızda fiyatlar. Piyasa ile ilgili açıkça bilinen herşey o anki fiyata dahildir."
Doğru bildiğimi de iddia etmiyorum, radikal bir teknikçi olarak inandığım budur, tersi görüşlere de saygım sonsuzdur...[/quote]
Piyasa yalanın daniskasıdır...herşeyi doğru bilirmiş,herşeyi doğru fiyatlarmış...
Neden 2 trilyon doları basıp piyasaya verdiler,vermeselerdi ne olurdu..
Bu soygun nereye kadar devam edecek...SON ....başkada bişe demiyorum..