-
[QUOTE=Strategist;194959]Lost'u indirdim ama henüz izlemedim... Akşam izleyeceğim... İzleyip de heyecanını kaçıracak birşey yazan olursa fururum... :..:[/QUOTE]
Aynen senin şu mesajını okurken bile yüreğim ağzıma geldi, diziden birşey söyleceksin diye :D
-
[quote=Strategist;194959]Lost'u indirdim ama henüz izlemedim... Akşam izleyeceğim... İzleyip de heyecanını kaçıracak birşey yazan olursa fururum... :..:[/quote]
cahrlie güme gidiyor :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;194961]cahrlie güme gidiyor :D[/quote]
az önce bir arkadaş da, nicolas da 4 üncü bölümde mefta oluyor falan dedi ama..annamadım bişi:..::..::..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;194961]cahrlie güme gidiyor :D[/quote]
charlie ölürse dizi biter :::
-
istop bu arada..longlar gol olur
-
69.600'de duran 1380 tane satış emri gözümü korkutuyor long açamıyorum... Trend hala yukarı olduğundan short da açamıyorum. Flat devam ne yapayım...
-
[quote=sazan;194902]Sazan Sistemler Hala LONG. .uyk
Bu arada dün gece yazdığım sistem geliştirme işine 30 kişi teşekkür etmiş. 50+ ?[/quote]
Sazan abi gece attığın için forumdaşlar ekran başında değilmiş. yoksa dün gece ben dahil TEŞEKKÜR edenler o butona kişi başı 50 defa tıklamışlar:..: ama tıklama sayaçı yokmuş:..: o yüzden sayamamış (cin değilim ama... mazur görün) :rolleyes:
-
Korkunun ecele faydası yok,
longlar gol olur,
piyasa ağır ağır çıkar bu merdivenleri,
short mevsimi geldi geçti ,
yaz bitti kış geldi.
68300 stop olmak üzere vade sonuna kadar long olma kararı aldım:)
Müsterihim
son kararım
Vatana millete hayırlısı olsun:)
Not:Saymayı çat pat biliyorum ama son sayımıma güveniyorum
saygılar.
-
[QUOTE=enorton;194960]Aynen senin şu mesajını okurken bile yüreğim ağzıma geldi, diziden birşey söyleceksin diye :D[/QUOTE]
yaf dün eve gittim aksam 10 da ev arkadası uyuyodu.. gecenin 4 ü mü neydi bi ses duydum ev arkadasım uyanmıs dolanıyo ortalıkta.. sabah iş için kalktım 7 de evden cıkıcaktım bı baktım bunun odadan ses gelıyo bı gırdım bısey ızlıyo napıyon olm dedım lostu ındırdım onu ızlıyorum dedı :) uahauh allah akıl fıkır versın dedım yalancıktan. (tabi kıskanmadım degıl , sabahın korunde işe gidiyodum o lost izliyodu) üvvvv üvvvvv ben 3. sezonda ara verdım ceksınler hepsını topluca ızlerım dıye cok heyecanlı oluyodu :)) bıtırsınler kaldıgım yerden devam ederım ızlemeye :)
-
Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.
-
[quote=sazan;194970]Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.[/quote]
Pala beynimizi uyuşturdu acılıştan bu yana yatay sayılır vucudumuz kireclendi yaw
-
sağlam alıyolar 600 deki 1200 de gider inşallah