-
valla bu PALA 2 gündür cepten yiyor...DOW beklediğimiz gibi 10.000 lerde kısa vadeli dip ledi döndü ama PALA 2 gündür DJI ın 240 puanlık çıkışını yedi...yukarısı için umutlar tükeniyor mu nedir? zaman daralıyor DJI düzeltme yapıyor ise eğer yani 10.720 aşılmayacaksa bir a-b-c yapacaktır.a bitti ise ya da bugün güniçi biter aşağı b başlar ardından yukarı c ve düzeltme biter...eee bizim vadeli hangi arada uçacak?
şok haberle mi? valla bilmiyom kafam karıştı...
-
[quote=sazan;194970]Bugün piyasanın düşeceği, bu gece de Dow'ın eksi olacağını düşünüyorum.
Ne varki sistemler halen LONG.[/quote]
Sazan Bosaj,
Zabahtan beri benzer düşünceler zihnimi kemiriyor..Fekat 475 fiyat itibarıynan, 1dk dan 1 güne kadar tüm sistemler alda idi..bizde uyduk istoplayıp az longşayne..şimdi piyasa düşmese iyi olur yani..üzülürüm..üwwww
-
alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..
-
[QUOTE=selçuklu;194975][B]alım şılgınlığı [/B]bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/QUOTE]
Patron şılgınlık nasıl oluyor :::
-
[quote=selçuklu;194975]alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/quote]
palanın koşu yoluna bi arapası lazım patron şöyle 69750 üstüne :)
yoksa böyle dar alanda kısa paslaşmalara devam..
palanın hızlandırılmış turunada az kaldı bu arada..
1 saat sonra ekşın başlar..
-
[QUOTE]
[quote=Astatin;194974]Sazan Bosaj,
Zabahtan beri benzer düşünceler zihnimi kemiriyor..Fekat 475 fiyat itibarıynan, 1dk dan 1 güne kadar tüm sistemler alda idi..bizde uyduk istoplayıp az longşayne..şimdi piyasa düşmese iyi olur yani..üzülürüm..üwwww[/
[/QUOTE]
:o:o:o:o:o:o:o
-
-
palaspor kontraatak yedi :)
-
istop ve .. full short ... vay a* ..
-
[quote=selçuklu;194975]alım şılgınlığı bekliyorum ... gol olur tahmnim ..[/quote]
artur paşayı çok besledin herhalde bugün çakıyor manşeti.boks.
-
[quote=sazan;194979][quote]
:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
bencede:(:(:p:p:p
5 lik sat verdiği için flat **...15 lik hala alda
-
ne poh yiyorlar belli deeel...bi satışları dolduruyorlar kademeler kol gibi oluyor bi veriyorlar hooop alış kademeleri doluyor bu sefer...kim veriyor bu emirleri KY mi?
hadi oradan...