-
Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
MATRIKS kullanan VOB'cuların VOB derinliğini kapattırmasını temenni/tavsiye ederim.
Biraz önce gördüğüm mesajlara istinaden yazdım.
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.
-
[QUOTE=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
MATRIKS kullanan VOB'cuların VOB derinliğini kapattırmasını temenni/tavsiye ederim.
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/QUOTE]
abi bendede hiç derinlik yok kapttım .. haber pencereleride kapalı .. sadece grafik var .. :o
-
69300 tutarsa tutu yoksa önce 69000 sonrada 68000 hedefe girer...
-
[quote=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/quote]
+.+.+.
bence de..takas, makas, derinlik, gelinlik v.s. hepsi hikaye.lelele.lelele
-
[QUOTE=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/QUOTE]
bende var emme bakmıyorum abi arkada eyle duruyor kademeler.... zadece graf bakarım
-
[QUOTE=fXci;194990]bende var emme bakmıyorum abi arkada eyle duruyor kademeler.... zadece graf bakarım[/QUOTE]
FDOWu bile kapattıydın sen!
-
325 den 15 lik sistem sat firir
-
[quote=TÜRKOĞLU;194985][B]ne poh yiyorlar belli deeel[/B]...bi satışları dolduruyorlar kademeler kol gibi oluyor bi veriyorlar hooop alış kademeleri doluyor bu sefer...kim veriyor bu emirleri KY mi?
hadi oradan...[/quote]
Allah şaşırttığı kulunu,YAVUZHANIN beygiri gibin şeyettittirirmiş....:cool:
-
[QUOTE=VOBiX;194991]FDOWu bile kapattıydın sen![/QUOTE]
evet fdwoa bilem bakmıyorum gı...vobun kendi grafı herseydir gayri
-
[quote=sazan;194986]Benden mini bir tavsiye. (Şaka değil, Ciddi)
Satışta kademelerdeki miktarların, Kimin alıp sattığının ve İlk 5 son 5 dağılımlarının ben psikolojik engelleyici olduğunu ve kararlarda göz önüne alınacak bir kriter olmadığını düşünüyorum. Örneğin, bende derinlik Yok.[/quote]
Gerçekler 2.
Sazan Real time future'ların da hiçbirine bakmaz. Özellikle paralı hale gelen future'lara. Çünkü parasını vermiyorum ve kapattırdım.
-
69500 den kisa oldum. cikamayan borsa duser diye dusunuyorum. 53 binlere dogru gelsin tekrar degerlendircem.
-
basın uşaklar.... acımayın...... basın basın.....
işlem yok.. kısa devam ....
sahi kuzu nerelerde... bıraktımı yazmayı....