şimdi 32950...hedef oldu..geçer ve üstünde kaparsak....güzel olur.ama kısa vade teknikler için düzeltme gerek..yataydada olabilir....
Printable View
şimdi 32950...hedef oldu..geçer ve üstünde kaparsak....güzel olur.ama kısa vade teknikler için düzeltme gerek..yataydada olabilir....
[QUOTE=Vob Trader;83974]mızma[/QUOTE]
Sana moral olsun diye yazıyorum, az sonra olacaklardan mesul olmamak için, yoksa mızdığım yok...akşama görüşürüz...
[QUOTE=poyraz;83978]Veriler 15.30 da değil miydi arkadaşlar?
Alabilen var mı?
:confused:[/QUOTE]
ben aldım
[QUOTE=bull market;83981]Sana moral olsun diye yazıyorum, az sonra olacaklardan mesul olmamak için, yoksa mızdığım yok...akşama görüşürüz...[/QUOTE]
9 gecedir güne ters başlayıp da günü + kapayan biri olarak morale ihtiyacım olcanı sanmıyorum
32550..nin altına bir daha gelmemeliyiz........yukardan gelişler daha şiddetli olur.....
[quote=Vob Trader;83982]ben aldım[/quote]
:D.lelele:D.brv:D
Peki bizimle paylaşmayı da lütfeder misiniz ?
Bugün selçuklu sistemi en güzeli..450 short cover ve hatta long (ralli ralli ralli), 750 long cover ve kesinlikle short (şelale şelale şelale) (800 önemli bir teknik direnç yeresi ayrıca Bay SAZAN'ın tufan eşiği olarak belirttiği direnç yeresi) :)
[quote=poyraz;83985]:D.lelele:D.brv:D
Peki bizimle paylaşmayı da lütfeder misiniz peki?[/quote]
Bende buldum...
ABD'DE PERAKENDE SATISLAR OCAK AYINDA SURPRIZ SEKILDE ARTTI
ABD'DE PERAKENDE SATISLAR OCAK AYINDA SURPRIZ SEKILDE ARTARAK, SON
YEDI AYDIR ILK KEZ YUKSELMIS OLDU.
ABD TICARET BAKANLIGI'NIN VERILERINE GORE; EKONOMISTLERIN % 0.8 DUSUS
BEKLEDIGI PERAKENDE SATISZLAR YILIN ILK AYINDA % 1.0 ARTTI.
BU SURPRIZ ARTIS, TUKETIM HARCAMALARINDA BIR IYILESMENIN BASLANIGICI
OLMAKTAN DAHA COK TATIL DONEMINDEKI GERILEMNIN BIR DUZELTMESI OLARAK
DEGERLENDIRILDI.
ARALIK AYINDAKI PERAKENDE SATISLARIN % 2.7 OLAN DUSUS ORANI ISE
% 3.0 DUSUSE REVIZE EDILDI.
EKONOMISTLERIN % 0.4 GERILEME BEKLEDIKLERI OTO VE OTO PARCALARI HARIC
PERAKENDE SATISLARDA DA % 0.9 ORANINDA BIR ARTIS YASANDI.
-MATRIKS-
575 ten tekrar long yarım porsiyoncuk
[QUOTE=SEREN I;83984]32550..nin altına bir daha gelmemeliyiz........yukardan gelişler daha şiddetli olur.....[/QUOTE]
Geleceğimizi düşünüyorum... 30 ve 60 dakkalık indikatörler taşımaz gibi geliyor bana..:..:
[QUOTE=mbm;83956]bende birşey sorayım arkadaşlar konu açılmışken...matriksle aynı konu ile ilgili..
akşam sabah seans bitinince pc yi kapatıyorum..
gece çalışmadıgı için sabah bütün grfikleri dediğiniz yerden tek tek 5-15-30-60-120-günlük çekiyorum...
15 -20 dakikamı alıyor....
bunun kolayı yokmu...
tek seferde mesele 5 dakikalıkta bütün grafikleri toptan çekmek mümkün değilmi....
teşekürler.......[/QUOTE]
.......................
[quote=catedral;83990]Geleceğimizi düşünüyorum... 30 ve 60 dakkalık indikatörler taşımaz gibi geliyor bana..:..:[/quote]
benden söylemesi...gelirsek patlak olur bak.....ağır gelir..ağır....
[QUOTE=poyraz;83985]:D.lelele:D.brv:D
Peki bizimle paylaşmayı da lütfeder misiniz ?[/QUOTE]
ben veri gelince long poza geçebilen varmı anladım.
[QUOTE=juliano;83989]575 ten tekrar long yarım porsiyoncuk[/QUOTE]
Otladıkların et olarak bize geri dönecek:)
[quote=catedral;83990]Geleceğimizi düşünüyorum... 30 ve 60 dakkalık indikatörler taşımaz gibi geliyor bana..:..:[/quote]
yahu uçağa baksan düşürüyorsun......helal olsun ..şimdide 31850....yapta görelim hadi bakalım............
..
[QUOTE=SEREN I;83992]benden söylemesi...gelirsek patlak olur bak.....ağır gelir..ağır....[/QUOTE]
Geldi beahh SERENim netces şimdi :..: Lastik patladımı? Dublex mi?
Gözüm orda ama Şu metrodaki sümüklülere anlatmak lazım:)
Dji perşembeleri genelde yüksek kapatıyor
bunun bi espirisi varmı
[QUOTE=SEREN I;83995]yahu uçağa baksan düşürüyorsun......helal olsun ..şimdide 31850....yapta görelim hadi bakalım............
..[/QUOTE]
Uçağa bineceğiniz zaman aman haber verin göğe doğru bakmayayım o saatlerde..:..:
[QUOTE=mbm;83991].......................[/QUOTE]
Ben sağ tıklayıp tüm verileri çek deyince hepsi düzeliyor tek tek yapmıyorum gerek kalmıyor
[quote=bull market;83994]Otladıkların et olarak bize geri dönecek:)[/quote]
475 ten fulledim ama bana sanki biraz kaşınıyorum gibi geliyor ama bi aksilik olursa 400 altı güzel bi but ayıracam sana
[quote=catedral;83996]Geldi beahh SERENim netces şimdi :..: Lastik patladımı? Dublex mi?[/quote]
lastik patlak zaten..biz patlak lastikle yol alıyoruz.....en yakın benzinciye kadar dayanabilirsek hava basacam..o zaman yırttık....bu gece dow 7850 .ün altına gider.gelir..nerde kalır Allah bilir..desteğine çok yakın..itsen aşağısı uçurum.....+.
5 dakikalıklarda tekrar 32600 ü test edip geçemezse minik bir OBO mu oluşuyor.
Yoksa bana mı öyle geldi?
Lütfen pek dikkate almayın , acemiyim ...
Saygılar...
metrodaki pyler demişya bugün size göstericem diye habire çarpıyolar ben fit sadece komisyon yazdı
[B]SABAHKİ GRAFİK SON GÖRÜNÜM[/B]
32.375 altı ya tuzak olur yada 31.850 ye gideriz..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=rf33hyzy62i24pkr4e69.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/rf33hyzy62i24pkr4e69.png[/IMG][/URL]
işiler nedeniyle piyasay ayine dogru dürüst bakamadım sabah bi gördum cıktm geldim 400 dü sonraa 300 ü gördüm yine cıktm 15 daka kadar once geldim 750 idi şmdi yine normalledi:)bakarak emegi geçen herkese teşekkür ederim:)
[QUOTE=SEREN I;83995]yahu uçağa baksan düşürüyorsun......helal olsun ..şimdide 31850....yapta görelim hadi bakalım............
..[/QUOTE]
Evet Sn.Seren Catedral'e baskı yapın 31850 yapsın. +.:..:
Bu arada 525 ten kapadığım longları 425 ten shorta çevirdim.
Ahannda ben geldim. Ne yaptınız bakim ben yokken.
[quote=QUEEN;84003]metrodaki pyler demişya bugün size göstericem diye habire çarpıyolar ben fit sadece komisyon yazdı[/quote]
py nin metroda ne işi var mış piyasanın nabzınımı yokluyomuş?
:D
Bugun 33300 den alıp 33800 yakın bi yerden satan varsa
madalyayı hak ediyor
ne zor piyasa oldu ama
[quote=catedral;84004][B]SABAHKİ GRAFİK SON GÖRÜNÜM[/B]
32.375 altı ya tuzak olur yada 31.850 ye gideriz..
[URL="http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=rf33hyzy62i24pkr4e69.png"][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/rf33hyzy62i24pkr4e69.png[/IMG][/URL][/quote]
amaninnnnn....uçurumun kenarına gelmişiz......şöför atlar burda............................
[quote=QUEEN;84003]metrodaki pyler demişya bugün size göstericem diye habire çarpıyolar ben fit sadece komisyon yazdı[/quote]
affınıza sığınarak kraliçem...
metrodaki py lere karşı forumdaki pyy ler diyorum :..::..:
[QUOTE=cırcır;84008]py nin metroda ne işi var mış piyasanın nabzınımı yokluyomuş?
:D[/QUOTE]
Sen istanbullu değilsin galiba:) İstanbulda PY ler ve önemli insanlar ya deniz taksi yada metro kullanıyor. Son trend in böyle..:..:
[QUOTE=juliano;84000]475 ten fulledim ama bana sanki biraz kaşınıyorum gibi geliyor ama bi aksilik olursa 400 altı güzel bi but ayıracam sana[/QUOTE]
32400 altına geldik ama, ben butumu şimdi almıyım, az daha pişsin.dng
[QUOTE=Astatin;84011]affınıza sığınarak kraliçem...
metrodaki py lere karşı forumdaki pyy ler diyorum :..::..:[/QUOTE]
Bana yazmadın ama ben metrodaki PY nin yanında olmam. Deniz Taksi kullananını tercih ederim:)
[quote=catedral;84012]Sen istanbullu değilsin galiba:) İstanbulda PY ler ve önemli insanlar ya deniz taksi yada metro kullanıyor. Son trend in böyle..:..:[/quote]
ankaralıyım anlamam :)
[quote=truva;84009]Bugun 33300 den alıp 33800 yakın bi yerden satan varsa
madalyayı hak ediyor
ne zor piyasa oldu ama[/quote]
450-750 olmazmı....
Şaka bir yana; O MADALYA BAY SAZAN'a ait olmalı...Bir analist için veya trader için çok zor bir şeyi başardı: İşaret ettiği bant şu idi. 32800-32250..Ne olduğu aşikar....brv.brv.brv.brvÜstelik çok olasılıklı değil kesinlik derecesi çok yüksek bir ifadelerle yazmıştı.. ne diyeyim bravooooooooo+.+..brv.brv
[quote=bull market;84013]32400 altına geldik ama, ben butumu şimdi almıyım, az daha pişsin.dng[/quote]
budu attım ortaya kardeş hep biz mi yiycez. birazda sen ye
5dk short 10 dk short (tic dolmadı) saatlik zaten hiç al vermemişti.
[quote=astatin;84016]450-750 olmazmı....
şaka bir yana; o madalya bay sazan'a ait olmalı...bir analist için veya trader için çok zor bir şeyi başardı: Işaret ettiği bant şu idi. 32800-32250..ne olduğu aşikar....brv.brv.brv.brvüstelik çok olasılıklı değil kesinlik derecesi çok yüksek bir ifadelerle yazmıştı.. Ne diyeyim bravooooooooo+.+..brv.brv[/quote]
o yazıyı bende okumustum
syn sazan buyuk ustad
analizin hakkını veremedik
[QUOTE=juliano;84017]budu attım ortaya kardeş hep biz mi yiycez. birazda sen ye[/QUOTE]
kol (but) kestin yani.brv