[QUOTE=Cerphin;195034]oooo sevgili mbm de gelmiş, hoşgelmiş...lelele.lelele[/QUOTE]
oooo sn jerfinde isim değiştirmiş...karizma yapmış...:)
Printable View
[QUOTE=Cerphin;195034]oooo sevgili mbm de gelmiş, hoşgelmiş...lelele.lelele[/QUOTE]
oooo sn jerfinde isim değiştirmiş...karizma yapmış...:)
valla ben çok müsterih değilim..araya arthur lafı girdi...nolcağı belli olmaz
ocak ayı yatayda sinyalsiz geçti.. bunun sonu trend olur büyük ihtimalle... geçmişte böyle olmuş.. bu kadar yükselmişken gönlüm aşağı trendden yana.. belli de olmaz hani, sinyale göre şekil alıcam... halen flat..
dikkat !!!
saat 15:30..palanın ekşın saati :)
SHORTcular artıyor dikkat bir tepki gelebilir.. spotla fark 300 puan ! 68975 de LONG icin bekliyorm bakalım stop 68675. dow futurelar yan cizecek gibi aksam oyuzden kapanısa dogru duruma gore SHORT olcam sanırım..
acil 18775 puan lazım..istihdam sağlayacağım
ne verişti öyle be.....helalllll
A.Tiedje, sayımında dow 10.200 e bir düzeltme yaptıktan sonra 10.500 e doğru yol alacak demiş..:)
benım 60 minattelik zistem geçici shortingale cingalleri vereyor gayri hayurdur kaldı 20 dakka felam sonucunu cok merake-deyorum
[QUOTE=Astatin;195040]acil 18775 puan lazım..istihdam sağlayacağım[/QUOTE]
uzat elini...
10 bin de anlaşalım...al götür...
[QUOTE=halojen;195037]ocak ayı yatayda sinyalsiz geçti.. bunun sonu trend olur büyük ihtimalle... geçmişte böyle olmuş.. bu kadar yükselmişken gönlüm aşağı trendden yana.. belli de olmaz hani, sinyale göre şekil alıcam... halen flat..[/QUOTE]
Abi herkesin gönlü aşağı trendden yana ama bu kadar shortçu ve short heveslisi varken düşmez bu piyasa gibime geliyor... Bugün öğlen Gökhan Fındık ın deyimiyle benim beynime SAT geldi... 600 625 de 1000 - 1000 lotlar uçusunca... Normalde beynime SAT gelince 3000 düşeriz ama şimdi bilemiyorum :::
kanırtın uşaklar