yahu o ne iirenç barlardır ööle...göz zevkinde mi yok be palam...iirenç oldu grafikler...picasso nun tabloları kimin...
Printable View
yahu o ne iirenç barlardır ööle...göz zevkinde mi yok be palam...iirenç oldu grafikler...picasso nun tabloları kimin...
Flexy çay kahve içme verileri açıklanacak gün sonunda.Çok mühim bir veridir :D
[QUOTE=ATHLON;195049]yahu o ne iirenç barlardır ööle...göz zevkinde mi yok be palam...iirenç oldu grafikler...picasso nun tabloları kimin...[/QUOTE]
Sen ne işler karıştıyorsun karanlıkta? Gitar mı o elindeki?
[QUOTE=VOBiX;195051]Sen ne işler karıştıyorsun karanlıkta? Gitar mı o elindeki?[/QUOTE]
Erkan Oğur a benzettim ben ama bilemiyorum :)
[quote=enorton;195047]Abi herkesin gönlü aşağı trendden yana ama bu kadar shortçu ve short heveslisi varken düşmez bu piyasa gibime geliyor... Bugün öğlen Gökhan Fındık ın deyimiyle benim beynime SAT geldi... 600 625 de 1000 - 1000 lotlar uçusunca... Normalde beynime SAT gelince 3000 düşeriz ama şimdi bilemiyorum :::[/quote]
hocam elbet düşecek piyasa ancak tek şüphelendiğim husus, buralar tepeyse biraz sönük kaldı... biraz daha hacimli ve zigzaglı bir zirve hayal ettiydim.. trende son anda binecem her ihtimale karşı..1 yılda 2 katından fazla prim yapan piyasa herşeye muktedirdir..
kapanış tahminim 66.850...
kayıtlara geçsin.....biraz iyimser oldu ama olsun varsın.........
[quote=enorton;195052]Erkan Oğur a benzettim ben ama bilemiyorum :)[/quote]
ferhat güzel.:)
68975 i destek yaptıgımı anladı PALA :)) cok tokat yedi benden akıllandı vermıyor oraya tamam hadi gel 69025 den ver gel :)))
bu gece dow çöker.........
yarın 1000 puan gap ile açarız....
ha ha haaa.....
[QUOTE=boz ayı;195054]kapanış tahminim 66.850...
kayıtlara geçsin.....biraz iyimser oldu ama olsun varsın.........[/QUOTE]
helalllll.. yok yok iyi olmuş...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
wolcker ..ın konuşmasını iyi yorumlayamamış ustura traşlılar....
volcker dede herkes batabilir....devlet karışmamalı dedi...
ama anlayana............