[quote=halojen;195091]yatayda bile etkili bir sistem.. tebrikler.. .brv[/quote]
geçen hafta epey tokatladı fake lerle gerçi ortalamayla stop olsak çok zararı yok ama esnek stopları patlatınca hırpaladı biraz..
teşekkürler..
Printable View
[quote=halojen;195091]yatayda bile etkili bir sistem.. tebrikler.. .brv[/quote]
geçen hafta epey tokatladı fake lerle gerçi ortalamayla stop olsak çok zararı yok ama esnek stopları patlatınca hırpaladı biraz..
teşekkürler..
2 kademe koparabildik pala dan vay be .. palanın canı fena yanmıs belli cok agresif hareketler sergiliyor ben cekilim kenarada ezilmeyim bari :) 69350 leri bekliyim gelirse tabi...
acıktım .. az bi bull burger loo ... :D:o
[quote=sovalye;195095]68500 den vazgeçtim ayıların 68700 altında bile saatlik kapanış yapacak güçleri yok[/quote]
ayuları hafiife alan sayın şövalyeyi esefle kınıyorum....
bu hareket ayuları kamçılar...kayıtlara geçelim....:cool:
[quote=sovalye;195095]68500 den vazgeçtim ayıların 68700 altında bile saatlik kapanış yapacak güçleri yok[/quote]
Hor görme garibi...
[quote=selçuklu;195103]acıktım .. az bi bull burger loo ... :D:o[/quote]
yada kısaca bullger::::::
[quote=boz ayı;195104]ayuları hafiife alan sayın şövalyeyi esefle kınıyorum....
bu hareket ayuları kamçılar...kayıtlara geçelim....:cool:[/quote]
bana geçen hafta çok zarar ettirdiler kızgınım ayılara:mad::mad::D
[QUOTE=sovalye;195095]68500 den vazgeçtim ayıların 68700 altında bile saatlik kapanış yapacak güçleri yok[/QUOTE]
Abi benim beynime SAT geldi :::
walla arkadaşlar 68900 ün altına indi indi, inmdi 5 dklıklarad PUPU lar var..üstelik NUNU da yok..üwww
[quote=boz ayı;195083][B][I]kayıtlara geçsin....[/I][/B]
[B][I]defalarca okudum....ya ben ingilizce bilmiyorum....[/I][/B]
[B][I]yada bu ustura traşlılar yanlış yorumluyor.....[/I][/B]
[B][I][COLOR=darkred]bizim yerli ustura traşlılardan ise gık yok.......[/COLOR].lelele[/I][/B][/quote]
Hayat kağıt üzerinde yazılıp,çizilip,okunduğu gibi [B]sanal [/B]değil...
[QUOTE=sovalye;195095]68500 den vazgeçtim ayıların 68700 altında bile saatlik kapanış yapacak güçleri yok[/QUOTE]
.lelele
Benim stop bölgem de oralarin altinda bier kapanis... Bugün stop olmak istemiyorum nedense:)
[quote=thracian;195112].lelele
Benim stop bölgem de oralarin altinda bier kapanis... Bugün stop olmak istemiyorum nedense:)[/quote]
müsterih olabilirsin:..: