dow 7850..seviyesinde..veya altında açacak.....bu ciddi dalga yapar..........
Printable View
dow 7850..seviyesinde..veya altında açacak.....bu ciddi dalga yapar..........
Bu arada fdji derın sularda geziyo gibi
dikkatlı olmak lazım
[quote=catedral;84014]Bana yazmadın ama ben metrodaki PY nin yanında olmam. Deniz Taksi kullananını tercih ederim:)[/quote]
A-haaa..bu mesajını barış çubuğu olarak addediyorum...Her ne kadar o mesajlarından sonra seninde yanağına kalem batırma isteğine ve ruh haline girmiş olsam da bi ara..neyse... kapris yapma:..::..:
dax 4370-80 arası yükselen bi çizgi var oraya kadar beklerim ordan tekrar long olmazsa öteki bacağı da kesip bull'un önüne atarım helal olsun kardiş.
[quote=bull market;84020]kol (but) kestin yani.brv[/quote]
heralde kardeş 650 puan aldım sabah ki ayılıktan ve öğleki öküzlükten hepsini mi verelim ne doymaz gözün var senin canımı mı istiyon.lelele
dj tahminler faydalı oluyor ben 7750 diyorm
[QUOTE=juliano;84024]dax 4370-80 arası yükselen bi çizgi var oraya kadar beklerim ordan tekrar long olmazsa öteki bacağı da kesip bull'un önüne atarım helal olsun kardiş.[/QUOTE]
Evet, dax kapanışını 4375 in ne kadar altında kaparsa yarına benim 30000-30500 deki hedefe ulaşmamda o kadar yardımı dokunur, severim dax ı:)
dow 7827 şu anda
dow 7800 altı na nay olur..
Alıntı: sa. 10,16
[QUOTE=parderi;83789]
Arkadaşlar kusura bakmayın yer işgal ediliyor ama ben size söyliyim bu gün vobta bişey olmaz. İki senedir ekran başında hiç almadıysanız en az 8-10 kilo almışsınızdır. Kalkın şöyle bi hızlı yürüyüşe çıkın , 500 gr. verseniz kar kardır. bakmayın yağmura böylesi daha keyifli olur. Akşama doğru gelin dişardaki pozisyonunuzu yazın sonra geçin dowun dansını izleyin ben aynen öyle yapıyorum . Hadi şimdi bana eyvallah. .uyk[/QUOTE]
Ben sabah size söyledim ama . sabahtan beri 500 puanda dolanmış durmuş. Hepsi kar olsa komisyonu karşılamaz.
32175 i bu sefer kırabilirse,hedef 31925 benim için
patlak lastikle bu kadar...benzinciye yetişemedik...........
Kısadan memnun olmayanı döverler bugün:)
[B]32550.nin üstü tuzak olarak değerlendirilmeli.....[/B]
31000 isterük
[QUOTE=AMON RA;84006]Evet Sn.Seren Catedral'e baskı yapın 31850 yapsın. +.:..:
Bu arada 525 ten kapadığım longları 425 ten shorta çevirdim.[/QUOTE]
Sizin için canım feda.. Uçak özenle düşürülmüştür .brv
catedral uçağı düşürdün..............[B]ama çok eyi oldu....malı götürdük.....senden korkulur.....cadı mısın nesin........[/B]
dolar 1.6640 mlb nın takasları geçmeden dolar fitili ateşlendi
AKBNK tabana gider
canım saolsun diyemicem pis terse yattım girdi 500 puan
[QUOTE=catedral;84012]Sen istanbullu değilsin galiba:) İstanbulda PY ler ve önemli insanlar ya deniz taksi yada metro kullanıyor. Son trend in böyle..:..:[/QUOTE]
Ben bir kere geldim ondada KARAKÖY İSKELESİ ÇÖKMÜŞTÜ.....
44 numara giyerim nasıl geldi ama ayak.
bu dow manyak yazmistim veriden az once iyi olaganustu iyi veriye super kotu
super kotu veriye olaganustu iyi davraniyor.
category 2 deki steplerin ayni oldu once asagida develop yapti sonra drift sonra tam develop olmadigi icin minus develop yapti simdi developu tamamlayip fully curve olusturup bitirecek. iyi yorum yaptim ama.
yok gitmez akbnk..yatayda mal verme gibi duruyo bu hareketler..önce saglam bi düşüş sonra acaba tepkı gelırmı dıyenlerı avlama hareketi..bı de buyk panik olur bence en kotu ımkb10 kagıtları %3 4 düşer o zaman da yine müşteri bulmak zorlasır olmaz:)
[QUOTE=Vob Trader;84040]canım saolsun diyemicem pis terse yattım girdi 500 puan[/QUOTE]
Geçmiş olsunüüü, yarına telafi edersin sen, takdir ediyorum seni.
31.950 toplarım akına veya .okuna
[quote=cbaykus;84041]Ben bir kere geldim ondada KARAKÖY İSKELESİ ÇÖKMÜŞTÜ.....[/quote]
günün esprisi...........
forumda amma mübarek insanlar varmış ya.......brv
[quote=Vob Trader;84040]canım saolsun diyemicem pis terse yattım girdi 500 puan[/quote]
geçmiş olsun dostum..inşallah zararı çıkarırsın..üzüldüm...
[quote=SEREN I;84047]günün esprisi...........
forumda amma mübarek insanlar varmış ya.......brv[/quote]
avrp.yakasında duymuştum bi tabir..maşallah dedigi 1 hafta yaşar:)sanırım kastettginiz mübarekilk böyle bişey:)
Böyle kaparsa tuzakmı bilmem ama aşşağı kırdı gözüküyor..
Yarın ŞELALE HANIM GELEBİLİR......
Niye sıka sıka buraya kadar.......
[url=http://www.resimbank.org/share-7F55_49943606.html][img]http://www.resimbank.org/image-7F55_49943606.jpg[/img][/url]
31950 tepkisi de güdük kalabilir.....net olan tek şey tepeler alçalıyor.........trade şeklim buna göredir.......
şimdiden söylüyorum geceye ne var ne yok gene longum
[QUOTE=Vob Trader;84040]canım saolsun diyemicem pis terse yattım girdi 500 puan[/QUOTE]
Zarar etmeden olmuyor geçmiş olsun çabuk telafi edersin inşallah
[QUOTE=QUEEN;84053]Zarar etmeden olmuyor geçmiş olsun çabuk telafi edersin inşallah[/QUOTE]
9 gündür güne ters başlayıp günü nette + kapıyordum bugün güne eksi başlamadım ama başaramadık :)
975 citi ile beraber uzadım :) hadi kapitalizm göster bana nimetlerini bu gece
Pabuç sıktı. 32025 çıkarım.
usdzar....%3.63.......bizim dolar TL için çok kötü.....
Dax 4400 altında kalırsa kısaya devam
bugun gemileri yakma gunu galiba
[QUOTE=Vob Trader;84057]975 citi ile beraber uzadım :) hadi kapitalizm göster bana nimetlerini bu gece[/QUOTE]
Vop'cum başarılar....İnşallah dilediğin gibi olur....DİKKATLİ OL....
7730 kırarsa 7500e gider