[QUOTE=sovalye;195117]yatayda beyin genelde ters indikatör olur:)[/QUOTE]
Yok abi Temmuzdan beri ilk kez beynime SAT geldi :)
Printable View
[QUOTE=sovalye;195117]yatayda beyin genelde ters indikatör olur:)[/QUOTE]
Yok abi Temmuzdan beri ilk kez beynime SAT geldi :)
Tom dün ihlal ettiği çizgimi geri veriyor...
Oyun oynama benle Tom,ver vereceksen...oyalama beni...
[QUOTE=enorton;195094][b]verheugen:turkıye'nın ab'ye ıhtıyacı oldugundan daha fazla ab'nın turkıye'ye ıhtıyacı var [/b]
-aa-[/QUOTE]
O zaman biz şart koşalım.
Misal her yıl aB fonundan 5 milyar doalr versinler. Kredi çekrsek faiz almasınlar. Bizim eurbondları faizsiz alsınlar. Vizeler kalksın hatta AB ülkelrine giriş yapan ;TC vandaşalrına giriş başına 100 avro teşvik versinler. Çinden ithalatoı yasaklayıp Türkiyeden ithalata öncelik tanısınlar. Tüm fabrikalarını kapatıp üretimelrini TRde yaptırsınlar. .dng
[quote=QUEEN;195129]ayu bayramı olmuş..dowe bakalım..düşmez..forum coşmuş..şort beklyorz..umtsuz..[/quote]
şöyle düşünelim ....forum bu işi biliyor.....
diğer forumlar ve yatırımcılar ağırlıklı long.........
belki o zaman düşer....
[QUOTE=enorton;195109]Abi benim beynime SAT geldi :::[/QUOTE]
Şu güvenlik sistemini çağırsana boaları telef etsin... .dng
69000 short .. ihtimal kalmadı artık dususun.. garantı 70000 gorcez bugun..
025 long .. gol olur bence ..
Nasdag dususle acildi. DJ ninde akibeti hos gorunmuyor.:)
susadım .. az bi milk loo ..
pala bu göstere göstere düşmez.. bi puştilik yapmalı düşüş öncesi... saatlik sistemim 3 saattir SAt da ancak palaya güvenemiyorum..
[quote=enorton;195100][B]toyota meksıka'da 7 ayrı model aracını gaz pedalı sorunu nedenıyle gerı cagıracak [/B]
-matrıks-[/quote]
sokaklarda toyota kalmadı hepsi fabrikada :::
yaf bes saattir bu seviyede ben poz alınca fırlıyo ters tarafa a* nasıl bı ındıkatorluk bu .. yok yaf cıddıyım ıstesem olmaz.. şakamıdır nedir a* pala senın burayı mı okuyosun nedir.. sie git hasta ettin beni.. bundan sonra yazmıcam bısey..