[quote=Astatin;195165]Bozz,
Arthur la, king kong nişanlanıyomuş....üwwww[/quote]
ikisininde a ******...........
yeni acımasız gaddar birini transfer edelim........:(
Printable View
[quote=Astatin;195165]Bozz,
Arthur la, king kong nişanlanıyomuş....üwwww[/quote]
ikisininde a ******...........
yeni acımasız gaddar birini transfer edelim........:(
[b]abd'de ocak ayı ısm hızmet sektoru pmı endeksı: 50.5 (beklentı:51 oncekı:49.8) [/b]
-matrıks-
Arkadaşlar bu hafta daha ilk yazım fırsat bulup yazamadım bence sortlar gol olacak hemide 90 dan
Heralde elim fazla belli oldu
eet bööle yap,ver ama verme...
69.500'den kapattıgım LONG'ların yarısını 69.025'ten yerine koydum...AL-SAT'tan gelen 200 puanlık bonusu da hesaba katarsak maliyetim 68.825 oldu...Kalan yarısını da eger bugün 68.800'e dogru bir geri çekilme olursa yerine koymayı düşünüyorum...Tabi geri gelişin şekli şemali de önemli...Buna bakarak bir karar verecegim...Bol kazançlar...
[quote=Strategist;195166]69.150'den long... 68.800 stop... Tam destek üzerinde oturuyor... Bu kadar risk alınmaya değer...[/quote]
dovfıçıları -50 oldu diye düştüydük::: şimdi dow + 10 oldu bizimkiler tınmıyo o zaman ver küsküyü ver küsküğyü.dng
69 stop kendi kalemize yedik golu:(
dünkü filmin aynısı..sonu nası olcek bakalım..
IS yatırım 5000 kontrat kısaladı beni tedirgin eden o, yoksa spot dowdan aldıgı gazla bir tepki yasıyor son 5 dakka kapnısa basabılırler gibi..
69 bin ısrarı devam ediyor..
üstünde kaparsak sabah gab ine maruz kalmamak için flat giricem bu gidişle..
69 bin altında tüm kapanışlara short !
69400 üstü long !
68.800 altı kapanış olması için Dow'un çok ciddi aşağı salması lazım.. 69.000 kırılmadan geçen her saniye daha da güçlü bir destek haline dönüşüyor...
100 kısa .. geceyede kısa gibi .. şimdilik .. . 250 üstü istop yazılı istop olmazsan geceye kısa ..