-
[quote=halojen;195073][B]68.500/800[/B] civarına dek geri çekilme normal.. daha altı flat'leri bile strese sokar.. :)[/quote]
limite kadar verdiler piyasayı..yarın ve sonrası kritikleşti artık..
ani bir çöküş beklemiyorum.. biraz daha oynaşmalı fiyat buralarda 2-3 gün arası..
iyi akşamlar..
-
maviş bu boru delll........
iyi akşamlar voborsa..........
-
gece pozisyonu.....kısa..kısaaa
dowdan -1,5 üzeri birdüşüş bekliyorum...
-
en düşüğün 100 puan üstünden ters/yüz olarak kapandık..
geceye short !
yarın 69200 üstü her türlü açılışta stop !
cümleten iyi akşamlar !
-
69.400 maalıyetlı uzunum...herkese hayırlı geceler..bu gece bloomberg de bakmııcam...yarın ola hayrola...
-
VOB 19 saniye kala kilitlendi:)
Ne kapandı göremiyorum
Geceye long kaldım
Anket yokmu?
-
[quote=enorton;195222]Ben geceye short... Beyin bu, boru deeeeel :D[/quote]
tebrik ederim .lelele boru deel tabi de :) çok istekli vermediler abi tırstım ters gapa yaklanmada üstümede yok :)
-
[quote=bull market;195231]VOB 19 saniye kala kilitlendi:)
Ne kapandı göremiyorum
Geceye long kaldım
Anket yokmu?[/quote]
800/825 son işlem 825 kapadı.
uzlaşmada 825 geldi..
-
Bu hafta ekrandan uzağım dünden 69000 kısayım çok bişe istemiyom 1000 puan işimi görür dowdan korkmuyom ama nasdaQ beni ürkütyo onunda beli kırılır insallah
cümleten iyi akşamlar
-
[QUOTE=zozo;195232]tebrik ederim .lelele boru deel tabi de :) çok istekli vermediler abi tırstım ters gapa yaklanmada üstümede yok :)[/QUOTE]
Şaka bir yana aylardır ilk kez bugün SAT geldi beynime... Dedim eski ben olsam 70200 stop koyup 66500 e kadar bakmam diye... :)
-
IS yatırım 7000 kontrat kısa actı bugun ..!! tehlike bu adamlar kapatmadan Long sadece tepki olur.. AKbankın maliyeti 68850 civarı eger pala bu 2 kurumdaysaki bence oyle yarın 200 puanlık yukselisle piyasayı acar sonra akbank Short tarafına doner 68700 kırılırsa zaten piyasanın gumlemesi onaylanmıs olur ..
-
fdow 10.197'nin altı 10.134'e kadar boş...
piyasayı bugün çok izlemedim. emmeeeeeeeeeeee,
ben bugün şort değil kucağına long topladığını düşünüyorum pelanın...:)))
yarın gap-up ve bugünkü en düşüğü kıran cinsten güzel bir şelalesi, düşüşün başladığının teyidi olacaktır benim için.
yine de her durumda B planınız olsun.
herkese iyi akşamlar.