koskoca forumsunuz destek atıp 700 ün altını bir tik bile kıramadınız. atsaydınız şelale başlatacaktık hep beraber...
yoksa yarın sabah gapmı yedirmek istiyorsunuz bana:(üüüüüü:D:)
neyse herkese iyi akşamlar
Printable View
koskoca forumsunuz destek atıp 700 ün altını bir tik bile kıramadınız. atsaydınız şelale başlatacaktık hep beraber...
yoksa yarın sabah gapmı yedirmek istiyorsunuz bana:(üüüüüü:D:)
neyse herkese iyi akşamlar
İlk 5 Aracı Kurum[B] 27.584.060[/B]Endekse para girişi olmuş yine hehe, yabancı takası da yine gerilemiş gelde yorumla :)
4 saatlik sistemin 4 üde sat da..ilginç...
filat..neden çünkü..pela yukardan açılış seviyo..heheee
Zar zor geceye flat girmeyi başardım... Bir elimle diğer elimi tutup emir vermesini engellemeye çalıştım... Tam savaşı kaybettim, butona bastım ki saat 17:35:01 olmuştu, emir gitmedi... Flat olmak bu dünyanın en güzel hissiymiş.... :)
.......
çıkılın yoldan gayri
[IMG]http://i49.tinypic.com/20hlvmd.png[/IMG]
[quote=fXci;195250]çıkılın yoldan gayri
[/quote]
sistemin adı[B] "çıkılın yoldan gayri"[/B] mi??[B]::::::[/B]
Galyalı VOBDİGOBİDİX'den daha fazla ekşın var bunda..Teprik ederim..:rolleyes:
[quote=fXci;195250]çıkılın yoldan gayri
[/quote]
fxci yaw bu sistem o kadar heycanlı ki neredeyse aynı barda hem al hem sat sinyali üretecek.:..:
belki de yapıyordur ::::::
[quote=unlimitted;195252]fxci yaw bu sistem o kadar heycanlı ki neredeyse aynı barda hem al hem sat sinyali üretecek.:..:
belki de yapıyordur ::::::[/quote]
[B]efiksçi müsterih ise [U]sana ne düşer?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:
Mükemmel sistemin formülü zaten: aynı bar'da barın en yükseğinden sat verip, aynı barın en düşüğünde al veren olmuyor mu??
[quote=excali;195253][B]efiksçi müsterih ise [U][COLOR=red]sana ne düşer[/COLOR]?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:[/quote]
şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sen de üçüncü kişisin ya hani.
sana ne düşer? .dng