-
[quote=unlimitted;195255]şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sen de üçüncü kişisin ya hani.
sana ne düşer? .dng[/quote]
sana düşeninkinin yanında çok ufak(ihmal edilebilir) bişi.. Ne de olsa sen unlimitted(sınırsız)sin..:p
Bu arada, dönemedin mi Ankara'ya?
-
[quote=excali;195256]sana düşeninkinin yanında çok ufak(ihmal edilebilir) bişi.. Ne de olsa sen unlimitted(sınırsız)sin..:p
Bu arada, dönemedin mi Ankara'ya?[/quote]
yok yaw gittim boluya kadar. tünel kapalı, dağa yönlendiriyolar. daha gişelerden çıkar çıkmaz herkes duruyo. dağ yolu da kapanmış.
2 saat açılmasını bekledim. laptopta film açtım, şarj bitince başlarım böyle işe deyip geri döndüm.
yarın bi daha deniycem. tünel direncini geçersem sonraki ilk direnç ankara gişeleri. :D
he bu arada, yuro bölü capon yeni 126,865'ten şort! allasen şuna bi maaşallah desene diycem de, ödüm kopuyo yine leyhimize olanı gebertip aleyhimize olanı tutturacaksın diye...:..:
-
[quote=unlimitted;195257]yok yaw gittim boluya kadar. tünel kapalı, dağa yönlendiriyolar. daha gişelerden çıkar çıkmaz herkes duruyo. dağ yolu da kapanmış.
2 saat açılmasını bekledim. laptopta film açtım, şarj bitince başlarım böyle işe deyip geri döndüm.
yarın bi daha deniycem. tünel direncini geçersem sonraki ilk direnç ankara gişeleri. :D
he bu arada, yuro bölü capon yeni 126,865'ten şort! allasen şuna bi maaşallah desene diycem de, ödüm kopuyo yine leyhimize olanı gebertip aleyhimize olanı tutturacaksın diye...:..:[/quote]
Pariten hakkında tek kelime etmiyorum..:rolleyes:
GOLD-MAN 'a söyliyim. Bi BALON yapsın..Direnç mirenç kalmaz.. O Balonla gidersin Ankara'ya.kom
-
[quote=unlimitted;195255]şimdi efiksçiyle ben 2 kişiyiz ya hani.
sen de üçüncü kişisin ya hani.
sana ne düşer? .dng[/quote]
Meclistekilerden öğreniyorsunuz böyle alingilli konuşmaları değilmi....:)
-
[QUOTE=excali;195253][B]efiksçi müsterih ise [U]sana ne düşer?[/U][/B]::::::
[B]Efiksçi ,[/B]
Senin lugatta "müsterih" nasıl söylenip yazılıyor gayri??:confused:[/QUOTE]
abi sümretih yakışır gayri :::
-
[quote=excali;195258]Pariten hakkında tek kelime etmiyorum..:rolleyes:
GOLD-MAN 'a söyliyim. Bi BALON yapsın..Direnç mirenç kalmaz.. O Balonla gidersin Ankara'ya.kom[/quote]
yorum yapabilirsin, kapattım. 20 pip akşam akşam yeter. :)))
yarın sabahki gap'i hedge etmiş olduk.
pela, mümkünse 69.175 istiyom ben. Yavuzhan kardeşimizi istop ettimeyelim demi. :..:
-
[quote=fXci;193991]669xx 676xx yükselen diplerinin geçmişini grafta göstermeye çalıştım...
Bu sıralar 695xx üstesinde seyreden piyasa görüldümmü shortcular ekstradan dikkatli olsun...
amma işin birde obur tarafsı var ..... bu sıralar 695xx yeresi üstesinde seyredemeyen vob... shortculara yeni umutlar vaadeder.... bu vaadler 66xxx yerelerine kaddar düşüşü müjdeleyebilir gayri....
[IMG]http://i45.tinypic.com/106h4lk.png[/IMG][/quote]
[B] ee grafiği günçelleyelim deemi arthık[/B]
[IMG]http://i49.tinypic.com/2m62xw9.png[/IMG]
-
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5363"]LOST in VoBorsa[/URL]
eNorton bu konuyu nasıl atladınız yawf. Ben açtım. Burada bahsedip hem konuyu dağıtmayalım hem de izlmeyenlerden küfür yemeyelim. .dng
-
[quote=unlimitted;195261]yorum yapabilirsin, kapattım. 20 pip akşam akşam yeter. :)))
yarın sabahki gap'i hedge etmiş olduk.
pela, mümkünse 69.175 istiyom ben. Yavuzhan kardeşimizi istop ettimeyelim demi. :..:[/quote]
senin için esnetiriz stobu lafımı olur :..:
kolay gelsin bu arada,aman dikkat !
-
sabah açılışı future a ve asyaya kaldı sanırım..
future + olursa sabaha 69 bin üstünden başlar hatta işlemler..
-
-