Sabahki hareketlere bakarak, piyasanın ilk ciddi tepkisini 68.00'den önce yapacağını düşünmüyorum.
Printable View
Sabahki hareketlere bakarak, piyasanın ilk ciddi tepkisini 68.00'den önce yapacağını düşünmüyorum.
350'den full+full long... Stop 075'de...
Günaydın...68.825 maliyetli 1/2 oranında LONG'lar 68.425'ten kapatıldı...Üstüne bir de SHORT yapabilmek için debelendigimden geç yazabildim...Yaklaşık aynı yerden,68.400'den de 1/2 SHORT'um...Birazdan sebeplerini ve destek direnç seviyelerini yazacagım...Bol kazançlar...
Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)
[quote=halojen;195346]günaydın, bu vob gene entrika peşinde.. böyle tepe olmaz,düşüş çok sert..
yataya devam yüksek ihtimalle..[/quote]
:confused::confused::confused:
bugünü artı açıp 69binlerden şu anki seviyelere gelseydi sakıncalı durum oluşacaktı.. eksi gap gerektirecek birşey yok.. gereksiz bir açılış oldu.. ayıklasınlar pirincin taşını bakalım... flat devam...
[B]BBBDYYSD [/B]
(Beyin Bu Boru Deeeeel Yorum Yok Short Devam) :D
[QUOTE=halojen;195354]bugünü artı açıp 69binlerden şu anki seviyelere gelseydi sakıncalı durum oluşacaktı.. eksi gap gerektirecek birşey yok.. gereksiz bir açılış oldu.. ayıklasınlar pirincin taşını bakalım... flat devam...[/QUOTE]
Sanırım İmf haberleri etkili oldu eksi açılış için...
Haydi git meyhaneci başka masalara bak..
Tükenip gideceğim bu gece bardak bardak...
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/grangift/Goul_Akkor_Ayyas/109460/[/URL]
[quote=enorton;195356]Sanırım İmf haberleri etkili oldu eksi açılış için...[/quote]
nolmuş ki? , haber göremedim...
[quote=halojen;195358]nolmuş ki? , haber göremedim...[/quote]
Sorun da o zaten... Balon IMF haberi yok bu sabah... :..: .dng
[quote=Strategist;195351]Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)[/quote]
hangi yöne olursa olsun fazla coşkuyu sevmiyor pala ve hemen kesiveriyor cezayı :)