[quote=Strategist;195351]Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)[/quote]
Ben de yatay açılış bekliyordum. Fazla coşkulu geldi , bana:rolleyes:
Printable View
[quote=Strategist;195351]Ayular coşkusuz yaw... Günlerdir bunu bekliyordunuz.. Canlanın biraz... :..:
Böyle bir açılıştan sonra şenlik ortamı beklerdim... :)[/quote]
Ben de yatay açılış bekliyordum. Fazla coşkulu geldi , bana:rolleyes:
[B][COLOR=#ff0000]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
[IMG]http://i.sabah.com.tr/2010/02/04/Haber/856746095000.jpg[/IMG]
Buyrun Sn Halojen
[quote=adalı54;195363][B][COLOR=#ff0000]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
Buyrun Sn Halojen[/quote]
teşekkürler.. artık böyle haberlerle işlem yapan kaldı mı bilmem.. ne akla hizmet hala devam ediyor bu spekülasyon anlamak mümkün değil...
yeter be, düşün piyasanın yakasından.. !
[quote=excali;195362]Ben de yatay açılış bekliyordum. Fazla coşkulu geldi , bana:rolleyes:[/quote]
Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
a) Pala numara yapıyor ve az sonra yukarı basacak
b) Bir haber gelecek ve biz henüz bilmiyoruz, ama bilenler var
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...
nedense bu düşüşe inanmıyorum ben.ayıları temizlicekler gibi piyasadan bugün sankim:)
[quote=enorton;195355][B]BBBDYYSD [/B]
(Beyin Bu Boru Deeeeel Yorum Yok Short Devam) :D[/quote]
kısaltılmış pozisyon tarifinde son nokta bu enerton :::
[quote=YAVUZHAN;195367]kısaltılmış pozisyon tarifinde son nokta bu enerton :::[/quote]
Yalnız yorum yok kısmı şaibeli olmuş biraz... Yani o yazının kendisi yorum zaten... Paradox olmuş... :)))
[quote=Strategist;195365]Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...[/quote]
Sorun şu ki Fdow da 10256 yı aşamıyo daha bir de ordan gelcek düşüş var bence ancak tabi gün içinde feci bi veri yağmuru var bilmek mümkün değil sadece 10000 den gelen 5 dklık yükseliş trendi bitti görünüyor fdji de...
[quote=vobarey;195370]Sorun şu ki Fdow da 10256 yı aşamıyo daha bir de ordan gelcek düşüş var bence ancak tabi gün içinde feci bi veri yağmuru var bilmek mümkün değil sadece 10000 den gelen 5 dklık yükseliş trendi bitti görünüyor fdji de...[/quote]
FDOW'un 10.198 ve 10.185'de destekleri var. Şu an 10.212 ve hahifçe aşağı süzülüyor. Bu destekleri kırması için güçlü şekilde düşmesi lazım... Bakalım görelim..
[QUOTE=Strategist;195365]Ben de sırf o yüzden yakın stop'la long'ladım zaten... Hareket çok abartılı olduğu için iki ihtimal var:
1. durum ise FDOW'un toparlaması ile çıkarsak anlarız. Eğer FDOW kafayı yukarı çevirdiğinde biz de takip etmezsek hemen stop'larım, hatta duruma göre short'a geçerim...[/QUOTE]
bencede 2 ihtimal var ya çıkıcak ya inicek:)))))))))))
[quote=Rooks;195372]bencede 2 ihtimal var ya çıkıcak ya inicek:)))))))))))[/quote]
Bu yorumla CNBC veya Bloomberg TV'de ciddi iş fırsatları yakalayabilirsin... :..::..::..: .lelele
[quote=Rooks;195366]nedense bu düşüşe inanmıyorum ben.ayıları temizlicekler gibi piyasadan bugün sankim:)[/quote]
Temizlerken kalitesiz şampuan kullanmasınlar lütfen...:::