........
Printable View
........
.............
[QUOTE=sazan;195286]Bu sabah baktım, Sistem geliştirme mesajına teşekkür adedi. 33. Beklediğim 50+ idi.
[/QUOTE]
Hellim hanım bir kişiye birden fazla teşekkür edebilme ya da klonlanma özgürlüğü istiyoruz !
FDOW gafayı yukarı çevirdi... Az sonra Pala ciddi miydi numerö mu çevirdi anlarız... 68.500 üzerine atarsa short'lar badem olur... 68.100 altına düşerse long'lar badem olur...
[QUOTE=Strategist;195373]Bu yorumla CNBC veya Bloomberg TV'de ciddi iş fırsatları yakalayabilirsin... :..::..::..: .lelele[/QUOTE]
mesela cnbc de house dizisinde bir iş fırsatı olsaydı aktörlük gibi güzel olmazmıydı:) Cameron çok seksi bişi.im in love with her:)
68675 stop,68925 long şartıyla short devam..
68.700 yukarda tepki hedefi.....
67.700-68.700 aralığı mal dağıtım bölgesi.....
66.700 önemli destek.......
63.900 bu düşüşün önümüzdeki hafta hedef değeri....
bana göre............
[QUOTE=EMEKDAR;195302][B][COLOR=red]'IMF ile süreç mayıs ayında şekillenir'[/COLOR] [/B]
[URL]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/02/04/imf_ile_surec_mayis_ayinda_sekillenir[/URL][/QUOTE]
Deniz Baykal da gözünün üstünde kaşın var muhalefetini bırakıp bu manipülasyonlara odaklansa baya bir aferin aalcak ama tencere dibin kara seninki benden kara olayı var işin içinde.
gol olur shortta neymiş yemişim shortu ..
[quote=Rooks;195381]mesela cnbc de house dizisinde bir iş fırsatı olsaydı aktörlük gibi güzel olmazmıydı:) Cameron çok seksi bişi.im in love with her:)[/quote]
O benim kız kardeşim... Kızkardeşim hakkında nasıl böyle konuşursun! Adresini söyle çabuk kahveden arkadaşları toplayıp geliyorum!!! :mad::mad::mad:
.dng.dng
daha yeni başlıyoruz...çok yeni....
boru delll......voborsa bu..........
[quote=selçuklu;195385]gol olur shortta neymiş yemişim shortu ..[/quote]
Eskiden short mu varmış
buralar hep long tu .dng