[quote=fXci;195471]vay annasını zasan abey 1 defada alınacak teskur sayısı rekorunu kırdı .lelele[/quote]
Sn.Sazan uygun görürse başlayalım sistem çalışmalarına. 50 kere TEŞEKKÜR yazalım yazıyla
Printable View
[quote=fXci;195471]vay annasını zasan abey 1 defada alınacak teskur sayısı rekorunu kırdı .lelele[/quote]
Sn.Sazan uygun görürse başlayalım sistem çalışmalarına. 50 kere TEŞEKKÜR yazalım yazıyla
[QUOTE=ATHLON;195463]yannız bugün bi haber gelir de 70 000 e kadar flan çizerse...piyasadaki ky lerin %51 i vobu bırakır...[/QUOTE]
hocam piyasa piyasa degil ki .. zaten takılıyo kafasına gore para bunda mal onda kendı koyuyo kademeye kendı cızıyo canı ısterse kendı basıyo.. bakıyo kendı harıcınde pıyasadakı tıfıllar ne tarafa poz aldıysa bu bırlıktelık dıger tarafa yonelıyor .. haberlerı bıle kendı kafasına gore ıstedıgı sekılde algılatıyor pıyasaya.. sıyasıler desen zaten bı anlasma var aralarında al gulum ver gulum gerekınce destek cıkmalar pıyasanın ıcıne s.cmalar desen ganı.. yanı aynı etkıye sahıp ıkı haber aynı durumda gelıp hem ıyı hem kotu algılandıgı durumlar mevcut dolayısıyla genel anlamda bu adamların para kaybetmesı nerdeyse ımkansız oldugunu dusunuyorum. pıyasayı bu adam belırlıyor yahu otesı yok..
heryer yamuluyoken bız + yapıyoruz ortada hıc bır sebep yokken.. hakıkaten hıcbır sebep yokken yapıyoruz ama oyle boyle degıl.. heryer ıyıye gıderken bakıyoruz bız yamulmusuz.. tüm bu olanlardan pıyasanın genelını etkıleyebılecek tek bır guc bırlıgı nın mevcudıyetını cıkarıyorum ben kendı adıma.. katılan olur olmaz orası ayrı konu ama zaten kucuk yatırımcı sıstem kullanmadıgı surece yokolmaya mahkum.. sıstem kullanırsada sıstem performansınca ayakta kalacaktır..
tabı burada sucu palaya atma gıbı bı nıyetım yok , o guc bende olsa ben de aynı seyı yapardım , bedava para kazanmak nerde var :) kısısel becerıksızlıklerımı zaten kabul etmısım ueheuheuh
5dk.lik Bol.Band daralmaya başladı patlama yapar birazdan
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=rGbu197Hiqg[/URL]
(There is something about yourself that you don't know. Something that you will deny even exists, until it's too late to do anything about it. It's the only reason you get up in the morning. The only reason you suffer the shitty puss, the blood, the sweat and the tears. This is because you want people to know how good, attractive, generous, funny, wild and clever you really are. Fear or revere me, but please, think I'm special. We share an addiction. We're approval junkies. We're all in it for the slap on the back and the gold watch. The hip-hip-hoo-fuckin' rah. Look at the clever boy with the badge, polishing his trophy. Shine on you crazy diamond, because we're just monkeys wrapped in suits, begging for the approval of others.... )
[quote=Kennym;195476]hocam piyasa piyasa degil ki .. zaten takılıyo kafasına gore para bunda mal onda kendı koyuyo kademeye kendı cızıyo canı ısterse kendı basıyo.. bakıyo kendı harıcınde pıyasadakı tıfıllar ne tarafa poz aldıysa bu bırlıktelık dıger tarafa yonelıyor .. haberlerı bıle kendı kafasına gore ıstedıgı sekılde algılatıyor pıyasaya.. sıyasıler desen zaten bı anlasma var aralarında al gulum ver gulum gerekınce destek cıkmalar pıyasanın ıcıne s.cmalar desen ganı.. yanı aynı etkıye sahıp ıkı haber aynı durumda gelıp hem ıyı hem kotu algılandıgı durumlar mevcut dolayısıyla genel anlamda bu adamların para kaybetmesı nerdeyse ımkansız oldugunu dusunuyorum. pıyasayı bu adam belırlıyor yahu otesı yok..
heryer yamuluyoken bız + yapıyoruz ortada hıc bır sebep yokken.. hakıkaten hıcbır sebep yokken yapıyoruz ama oyle boyle degıl.. heryer ıyıye gıderken bakıyoruz bız yamulmusuz.. tüm bu olanlardan pıyasanın genelını etkıleyebılecek tek bır guc bırlıgı nın mevcudıyetını cıkarıyorum ben kendı adıma.. katılan olur olmaz orası ayrı konu ama zaten kucuk yatırımcı sıstem kullanmadıgı surece yokolmaya mahkum.. sıstem kullanırsada sıstem performansınca ayakta kalacaktır..
tabı burada sucu palaya atma gıbı bı nıyetım yok , o guc bende olsa ben de aynı seyı yapardım , bedava para kazanmak nerde var :) kısısel becerıksızlıklerımı zaten kabul etmısım ueheuheuh[/quote]
hangi ky bu, burada ağanın çizeceği adam kalmamış,.....
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=CM4jrODRjJ4&feature=related[/URL]
oyunun kuralı..
şuna bakın yuaw hey meaassallah
[QUOTE]
[IMG]http://i45.tinypic.com/anorya.png[/IMG][/QUOTE]
[quote=kayahan;195470][IMG]http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/2312_8718_14022008_2.jpg[/IMG]
B[/quote]
Bismillahirrahmanirrahiiiyyyyyymmmmm....
Hala acıtmadıki acıtmadıki diyor ......:confused:
Bir kere daha yukarı deneyecez, bakalım başarı olacakmı, 975 geçilmeli, 68050 ilk direnç, bu kırılırsa hemen trade yapar uzunu terkeder esas yönüme dönerim, yani kısaya,....
68100 gecilmeden 15 dklıklar AL vermicek.. ozaman 67700 destegine bakıcaz.
1,5 saattir PES oynuyordum şimdi baktım ekrana ama yine aynı yerlerdeyiz...
BBBDYYSD :D
stop 68150 ye kadar geldi,bu sefer avantajı kaçırmam..
long şartım daha yukarıda,68800..