-
[quote=Rooks;195512]aslında ben kazanç anlamında söylememiştim.sabır konusuna değinmek istedim.böyle seans araları falan çok sıkıcı.trend nadir oluyo falan[/quote]
Forex'de de çok yatay peryodlar oluyor. Bir de 24 saat açık olması belası var. Açık pozisyonla yatıyorsun, sabah kalktığında bir bakıyorsun gece operasyon yapmışlar...
-
lem ekskali, dün akşam yorum yapacaksın diye ödüm patladı 20 pipe kapattım yuro bölü capon yeni şortlarını.
120 pip daha aşağı gitti meret.
borç hanene yazdım haberin ola. :..:
-
[quote=selçuklu;195511]ben longum abi son poz 825 long ...:o[/quote]
825ten olunur canım ona bişey demiyoruz.
hem sen başka bir gezegendensin Selçuklu. sana herşey serbest. hakkından iyi geliyosun bu pelanın. .brv
-
[quote=hilmi;195498]Bu iş tamamen kayıp-kazanç ile ilgili, forekste kazanmak çok daha zor...
[B]Forekste kazanabilen birinin başka yerde işi ne[/B] ?[/quote]
ben bunu anlayamadım. foreksten kazanmak niye insanı sadece forekse mecbur etsin ki?
ilgilendiğiniz ve öngördüğünüz şeylerin olduğunu gördüğünüz her metada trade edilebilir.
her metada kazanmak, alabildiğiniz riskle alakalıdır...
forekste kazanmanın daha zor olduğuna inanmıyorum. sadece risk (kaldıraç) daha büyük. dolayısıyla [B]kazanma/kaybetme zamanı daha kısa[/B].
ama kazanma-kaybetme oranı nerede hangi piyasada oynarsanız oynayın(borsalar, emtialar, foreks farketmez) aynıdır...
şahsi fikrimdir...
-
67400 de gap var, ayrıca tamda orası gunluk destek noktasına denk geliyor...
-
Bu imf işi ıle ılgılı soylemek ıstedıgım bı kac sey var.. yahu bunlar nasıl ınsan ? bunlar nasıl seref , haysıyet vb seyler tasımadan sadece ve sadece satılmıslıkla yasayabılmekteler ? bu nasıl bır oyun ? bu nasıl bır anlasma ? gun hafta nere mayıs ayı nere.. hayır bunu 10 kere sattın zaten.. demekkı bı 10 kere daha satacaksın bunun anlasmasını yaptın.. sana emır verıldıgı an cıkıp ımf dıyebıleceksın sımdılık mayısa kadar sure uzattın ama muhtemelen bu uzun bı sure nerden baksan 2 yıl daha pıyasanın tamamını kurutana kadar kullanacaksın , kullandırtacaklar..
bugune kadar bu ımf ısıne karısan acıklama yapan ve beklentı olusturan tum kısı ve kurumlar ıle bır tabak b*k arasındakı tek fark tabak arkadaslar bana gore.. bu saatten sonra avrupanın tamamını turkıye topraklarına katsalar gene de fıkrım degısmeyecek bu kısı ve kurumlar hakkında..
ulkede satılmadık bı ınsanlar kaldı sanıyoduk meger onlar coook onceden satılmış .. yaf ben kı ılk oyumu kullandıgımda ınsanlara sans verılmesı gerektıgını dusunup suan kı ıktıdar partısıne oy vermıstım ılk basa gectıklerınde.. bundan sonra tövbe , aman aman..
demekkı bu adamların gun hafta ıcı cozulecek dedıklerı zaman tamamen yurdum usaklarının shortlarını kapatması ıcınmıs.. demekkı buyuk eller burada ellerındekı malları yuklemısler shortlarını zararına kapatanlara..
Allah herkese sabır versın..
yazık gunah yahu.. bu kadar seref yoksunlugu metabolızmalarını durdurması gerekırken gule oynaya yasamalarına hayret edıyorum...
belkı cok gereksız bı yazı olabılır arkadaslar rahatsızlık vermek degıl amacım ama doldum bıraz kusura bakmayın..
-
750 altı istop .. uzun devam . .günün dibinin 775 olduğunu tahmin ediyorum ... üvvv ..
-
Kennym patron bu imf anlaşması belirsizliği... kabak tadı verdi hakkaten ..:mad::mad:
-
[B]İbrişim örmüyorlar oy oy[/B]
[B]Sevmişim vermiyorlar dayanamam ben[/B]
[B]Tanrının zalimleri oy oy[/B]
[B]Münasip görmüyorlar sabredemem ben[/B]
[B][URL]http://kliptik.com/videoizle/KAMURAN-AKKOR-amp-NALAN-ALTINORS-amp-MURAT-KADIR-GOK---Ibrisim-Ormuyorlar[/URL][/B]
-
1 dk alda .üstü günlüğe kadar satta .. günlük ve üstü alda .. üvvv ..
-
[QUOTE=unlimitted;195517]ben bunu anlayamadım. foreksten kazanmak niye insanı sadece forekse mecbur etsin ki?
ilgilendiğiniz ve öngördüğünüz şeylerin olduğunu gördüğünüz her metada trade edilebilir.
her metada kazanmak, alabildiğiniz riskle alakalıdır...
forekste kazanmanın daha zor olduğuna inanmıyorum. sadece risk (kaldıraç) daha büyük. dolayısıyla [B]kazanma/kaybetme zamanı daha kısa[/B].
ama kazanma-kaybetme oranı nerede hangi piyasada oynarsanız oynayın(borsalar, emtialar, foreks farketmez) aynıdır...
şahsi fikrimdir...[/QUOTE]
Ben İMKB ve VOB için MS de kazanabilen sistem yapabiliyorum fakat forekste yapamıyorum....
Siz sanırım foreks işini çözmüşsünüz, şu işi bizlerede öğretseniz....
Foreks işi nasıl olsa haçimli 3 - 5 kişi daha pozisyon aldı diye etkilenmez...
-
kenim,
insanları gerçekten yönetebilmenin, kurallara uymalarını sağlamanın yolu korkudur.
bunu kimisi Allah korkusuyla başarır (Amerika buna örnek verilebilir), kimisi şerefini kaybetme korkusunun ne kadar kötü olduğunu kafalara kazımakla (Japonya mesela), kimisi silah ile (bkz dikta rejimleri).
insanları korkutacak, birarada korkmalarını sağlayacak bir olgu olmazsa, düzen bozulur.
en çok şikayet eden ülkelere bakarsan, bu "birarada tutma çimentosunun" olmadığını veya bozulduğunu görürsün.
bu güzel ülkenin yaşadığı sıkıntıların başında, insanların kaybetmekten korktuğu ortak birşeylerinin olmaması gelir.
herkeste olan ama kaybetmekten korktuğu bir şey olmazsa, insanların düzenli, mutlu, sağlıklı bir hayat sürmeleri için iyi yönetim elde edemezsin.
...