-
[quote=selçuklu;195522]Kennym patron bu imf anlaşması belirsizliği... kabak tadı verdi hakkaten ..:mad::mad:[/quote][B]Yahudi'nin biri oğluna sormuş.
-Eee oğlum,anlat bakalım bugün kaç para kâr ettin?
Çocuğun cevabı:
-Babacığım bugün otobüse binmedim arkasından koştum ve 1 milyon kâr ettim.
Baba sinirlenmiş:
-Aptal oğlum neden bir taksinin peşinden koşup da 5 milyon kâr etmedin, düşünsene?[/B].dng.dng.dng
-
[quote=hilmi;195529]Ben İMKB ve VOB için MS de kazanabilen sistem yapabiliyorum fakat forekste yapamıyorum....
Siz sanırım foreks işini çözmüşsünüz, şu işi bizlerede öğretseniz....
Foreks işi nasıl olsa haçimli 3 - 5 kişi daha pozisyon aldı diye etkilenmez...[/quote]
foreks konusunda yardım isteyen herkese kapım açık. forumda örnekleri vardır, çok kişiye bu konuda bildiğim şeyleri anlattım.
hangi konuda yardım isterseniz, elimden geldiğince yardım ederim.
yalnız MS bilgim sıfırdır. o konuda yardımcı olamam.
-
2 .günlük sat vermemesi rahatsız ediyor..kanımca o sat verince nigara şelalesi olacak...
doğanlar endekse moral veriyor...
-
[quote=abka;195533]2 .günlük sat vermemesi rahatsız ediyor..kanımca o sat verince nigara şelalesi olacak...
doğanlar endekse moral veriyor...[/quote][B] Temel anlatıyormuş:
- Güneş iyidir, ay onun iki misli iyidir.
- Neden öyle?
- Ay bize gece ışığa ihtiyacımız olduğu zaman ışık vereyi, çüneş ise gündüz ışığa ihtiyacımız olmaduği zaman vereyi...[/B]
-
[quote=selçuklu;195521]750 altı istop .. uzun devam . .günün dibinin 775 olduğunu tahmin ediyorum ... üvvv ..[/quote]
Bu gün 775 lerden kaldırırsak, 68500-200 aralarından tekrar short olcam hükümdar,
-
Aha..golden küsk gelmiş....melaba herkese...YYSD
-
[QUOTE=unlimitted;195532]foreks konusunda yardım isteyen herkese kapım açık. forumda örnekleri vardır, çok kişiye bu konuda bildiğim şeyleri anlattım.
hangi konuda yardım isterseniz, elimden geldiğince yardım ederim.
yalnız MS bilgim sıfırdır. o konuda yardımcı olamam.[/QUOTE]
Ben foruma bazen ara veriyorum sanırım sizin anlatımlarınız o dönemlere denk gelmiştir, yoksa kaçırmazdım.
MS olması gerekmiyor.
Benim sorunum kazandıran bir yöntem bulamamam.
Her türlü yardıma açığım.
Sorum; nasıl kazanılır ?
-
Sazan SW börtföyde Long açar.
Sistemler hala SHORT.
-
bu 10 dakkalık periyodda 67925-68000 dönüş sinyali olur, kısa vadeli, trade amaçlı,
-
850 lonk gol olur :) spota verdikleri halde voba vermediler ..
-
bugünki hareketlerim, 68000 long, 6792 long, 67750 long(beklemede),
şu anki gidişat değişmez ise, 68200 altı kapanışlara gün sonu mutlaka short bırakırım, 68200 üstü kapanışlar ise satış baskısını hafifletir,
-
[quote=hilmi;195539]Ben foruma bazen ara veriyorum sanırım sizin anlatımlarınız o dönemlere denk gelmiştir, yoksa kaçırmazdım.
MS olması gerekmiyor.
Benim sorunum kazandıran bir yöntem bulamamam.
Her türlü yardıma açığım.
[B]Sorum; nasıl kazanılır [/B]?[/quote]
metatrader programını kurun.
size göndereceğim 2 tane indikatörü belirlediğim 6 tane pariteye uygulayın.
her parite için göstereceğim noktadan satıp stopu 25 pip yukarı, veya göstereceğim noktadan alıp 25 pip aşağı stop koyun.
gösterdiğim noktalara gelmesini beklemek bu işin en kritik noktasıdır...
gelmezse, poz açılmayacak.
bana göre kazanmanın yolu budur...