-
[QUOTE=Astatin;195554]patron...o tepede bi kaşıkcı elması leyin bir şey mi var? bağa mı eyle geliyor[/QUOTE]
yok ptron elmas çıkmaz ordan ... daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin .. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D
-
boz full şort.....
arkasına yaslanmıştır....iliğini kurutmadan şorttan inmez......
ormandasınız...karanlık basıyor.....içgüdüleriniz dışında yalnızsınız....
karanlıkta..gece ormanda yaşamak maça ister....maça............
-
[quote=selçuklu;195546]spot önemli destek yeresinde ..
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/476/adszkgh.png[/IMG][/quote]
İlk teklifte kız yüz vermedi,ama ne bileyim ana ben kızisem demiş..anası dedi...:):):)
-
Bugün yazmıycaktım pala beni stoplattı diye ama dayanamadım, nasılsa artık stoplatamaz:) Uzunları 68300 stop olamadım daha sonra 68150 de hem stop hem short oldum.
Benim en son sayım çöpe gittiğine göre artık yukarı şansı kalmadı ve 69000 stoplu shortlarımla vade sonuna kadar short *.*
Imf açıklaması yapanın *.* dedikçe IMF açıklaması yapıyolar be, yok böyle bişey *.*
-
[quote=selçuklu;195557]yok ptron elmas çıkmaz ordan ... daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin .. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D[/quote]
ben gördüm patron..VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz formasyonu..Omuzlar biraz yukarda oluyo OBO ya göre yani..gerçi bağğyann arkadaşlarımız vatka konusunda daah tecrübeli...onlar kullanıyorlar vatka yı genelde...yüksek ve hafif geniş omuzlar bi havalar filan
-
[QUOTE=Astatin;195561]ben gördüm patron..VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz formasyonu..Omuzlar biraz yukarda oluyo OBO ya göre yani..gerçi bağğyann arkadaşlarımız vatka konusunda daah tecrübeli...onlar kullanıyorlar vatka yı genelde...yüksek ve hafif geniş omuzlar bi havalar filan[/QUOTE]
formasyonu boşverde sinyal gedi patron .. histem güçlü alda .. üvv.v .. ehuehu eh:D
-
[quote=boz ayı;195553][I]bir an düşünelim ABD..nin para birimi dolar olmasa...notu ne olurdu..[/I]
[I]aynı şey euro bölgesinde bir çok ülke içinde geçerli.....beyefendiler[/I]
[I]g.20 ülkeleri kendi güdümündeki rating kuruluşlarına egemenler...[/I]
[I]ülkeler arasında notlar uçurum olunca...kendi notlarını düşürmek[/I]
[I]yerine gelişmekte olan birkaç ülkenin ( türkiye dahil ) notunu arttırdılar.[/I][/quote]
Hemide Yumoş irezev spali deelkine...
-
[quote=boz ayı;195549]daha durun......yenin başlıyoruz......
yurt dışı düşüşe bahane modys ..in ABD yorumu...
efendiler abd..nin bütçe açıkları ve büyümenin sürdürülebilir
olmaması durumunda notlarını düşürebilirlermişmişmiş....[/quote]
bozum yigidim bence 73000 yanmadan bu sevda bitmez yaz bir kenara:)
-
[quote=Astatin;195550]975 flat..fit-flat...oh beaaaa 1325 points kar..hasret kalmıştık **....kafke içeyim bir dene..
AW, MPPBSSS ve MP15 börtföyler.. flat..fit-flat[/quote]
Asdadinim,
AW börtföyünün adını AH olarak değiştirmeni öneriyorum (Asdadin Histem)
Sisteme uymadığında çektiğin acılarla da uyumlu olur mu acaba. AH !
-
[QUOTE=selçuklu;195562]formasyonu boşverde sinyal gedi patron .. histem güçlü alda .. üvv.v .. ehuehu eh:D[/QUOTE]
sinyalmi geldi gayri düşündüğüm şey deeldir inşallah .dng yalnız olduumu dusunuyordum patroş
-
Bu yataylıkta inadına vede ölümüne vade sonuna poz almaktan kaçmıycam, stopu belli vade sonuna kadar poz en iyisi, elbet biyerde kırılım olur bende doğru tarafta olduğumdan malı götürürüm diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=selçuklu;195557]yok ptron elmas çıkmaz ordan ... [COLOR="Red"]daha doğrusu hiç bir tepe formasyonu göremiyorum ben orda .. gören varsa .. bi zahmet göstersin [/COLOR].. üvvv .. .belki dikdörtgen formasyon olabilir ama .. .. :o:D[/QUOTE]
ben de hiçbir tepe formasyonu göremiyorum patron..üüü ve shorta gitmiyor elim..üüüüüü
ve burası tepeyse böyle bir tepe formasyonunu ilk defa yaşamış olacağım ben..