[quote=Astatin;195569]AW börtföy=Flat
MPPBSSS=Long
MP15dk=Flat (fekat geçici al veriyor)...
Astatin MPBSSS gereği 1/3 long olur[/quote]
MP15dk da ala geçti..2/3 long olduk.... AW flat...
Printable View
[quote=Astatin;195569]AW börtföy=Flat
MPPBSSS=Long
MP15dk=Flat (fekat geçici al veriyor)...
Astatin MPBSSS gereği 1/3 long olur[/quote]
MP15dk da ala geçti..2/3 long olduk.... AW flat...
[QUOTE=Astatin;195577]Patron, emortım ın mahallesinin elektirk trafosunu kuş pislemiş...bir şey olur mu sence? soru biraz tuhaf ama istersen yanıt vermeyebilirsin..bence yanıt ver ama..üwww;):o[/QUOTE]
bişey olmaz .. emortım patron çıksın trafoya kuşun kafasına indirsin iki tane .. .. ehuehue :D:D
[quote=selçuklu;195582]bişey olmaz .. emortım patron çıksın trafoya kuşun kafasına indirsin iki tane .. .. ehuehue :D:D[/quote]
iyi de patron..kuş bu..dalında armut değil ki, gitmiş çoktan.. noolacak şimdi
[quote=selçuklu;195575]fxci patron yüksek ihtmalle düşündüğün şey olabilir ..
ama yalnız olmadığından emin olabilirsin .. üvvv ... .dng.dngüüüüüüüüü:o:o[/quote]
[quote=fXci;195580]aynı şey olduunu sanmıyorum emme oyleyse çokh gulerim patroş ::: .dng[/quote]
bence aynı:..:
mal dağıtımı devam ediyor....
67.700-68.700 aralığı şimdi 67.700-68.300 aralığına çekildi...
bu bölgede şort biriktiriyor pala........
yeteri kadar birikmeden 67.700..ü kırmaz.......
biriktir pala..biriktir....daha çok biriktirmek için 68.300..e doğru atak bile yapabilir.
birikim tamamlanınca pala bıçağı vuracak........yani bıçakları bileyliyor..
sıkı durun ve izleyin........
[QUOTE=selçuklu;195570]sazan abi alım çılgınlığı olabilirmi burdan sence .. ? teşekkür ederim yanııtn için ... soru biraz tuhaf ama istersen yanıt vermeyebilirsin .. üvvv .üüü:o[/QUOTE]
get layn.......:mad:
[QUOTE=Astatin;195583]iyi de patron..kuş bu..dalında armut değil ki, gitmiş çoktan.. noolacak şimdi[/QUOTE]
olan olmuş .. yapacak bişey yok o zaman ... i am sorry ..
[quote=BOSNALI;195576]ne 68050 miş bee bole dırenc gormedım ben 5 saattır kıramıyorlar yuh size..[/quote]
[I]sorunun cevabı içinde....neden acaba....[/I]
[B][I]biriktir..biriktir.....[/I][/B]
[B][/B]
+.
[quote=selçuklu;195587]olan olmuş .. yapacak bişey yok o zaman ... i am sorry ..[/quote]
en azından longlar gol olsun patronaj
[QUOTE=mbm;195586]get layn.......:mad:[/QUOTE]
:::::: abi gol olur bence :o:o.. bjk şampiyon olur ayrıca ... :D:D
[QUOTE=selçuklu;195570]sazan abi alım çılgınlığı olabilirmi burdan sence .. ? teşekkür ederim yanııtn için ... soru biraz tuhaf ama istersen yanıt vermeyebilirsin .. üvvv .üüü:o[/QUOTE]
Soru neden tuhaf ama?:))) Çünkü saatlikler sağlam sat yaptı ondanmı tuhaf deme ihtiyacı hissettin selçuklum, en son böyle sat konumunu ala çevirmek için 6 gün uğraştılar yaw.
[URL="http://i50.tinypic.com/fld1f5.jpg"][IMG]http://i50.tinypic.com/fld1f5.jpg[/IMG][/URL]
Birgün nasılsa olacak...hadi naz yapma....