67800 den dünkü kısalar cavır oldu......flatim..
Printable View
67800 den dünkü kısalar cavır oldu......flatim..
Şimci Babacan dan bir açıklama gelse..."IMF ile ilgili dediklerim sanırım yanlış anlaşıldı. Mayıs ayına kadar biz anlaşmayı yapar parayı alır parayı yer her bir şeyi bitirmiş oluruz demek istemiştim" dese :) ehuheuheue
[B]İzmirin kavakları[/B]
[B]Dökülür yaprakları[/B]
[B]Bizede derler çakıcı yar fidan boylum[/B]
[B]Yıkarız konakları....[/B]
[B][URL]http://www.trtube.com/ataturkun-sevdigi-sarkilar-izmirin-kavaklari-21638.html[/URL][/B]
üüwwwww... ama YYLD hatta YYGDDD
Şşş selçuklu helvalarını hazırla selçuklum:))) bu endekslerin gözü göz değil toprağa bakıyor hepsi:..::..:
full flat ..
[quote=unlimitted;195515]lem ekskali, dün akşam yorum yapacaksın diye ödüm patladı 20 pipe kapattım yuro bölü capon yeni şortlarını.
120 pip daha aşağı gitti meret.
borç hanene yazdım haberin ola. :..:[/quote]
Lem ,
bu mantığı tuttum. Bundan sonra , bütün erken çıktığım veya zarar ettiğim pozisyonları senin hanene borç kayıt edeceğim...kom
Asuman Trişe konuşiyi.brv
Koza alınırmı yaa, nedir ne değildir bu şey:)
[QUOTE=bull market;195644]Koza alınırmı yaa, nedir ne değildir bu şey:)[/QUOTE]
2004 de elimde vardı..şimdiki ederine göre 0.30 idi. şimdi ise 5.20....
alan kazanırmı sanıyor...şöyle endeks dibini yapsın...mesela temmuzda...kozada 2.00 olsun...belki alınır...hatta o bile fazla...
[quote=excali;195643]Lem ,
[B]bu mantığı tuttum. Bundan sonra , bütün erken çıktığım veya zarar ettiğim pozisyonları senin hanene borç kayıt edeceğim..[/B].kom
Asuman Trişe konuşiyi.brv[/quote]
iyi de ben senin pozlara gözümü dikip maaşallah demiyom ki .dng
YYLD YYGDD üwwww
[quote=Astatin;195630]istediğimiz sorudan başlayabilecezmi patronaj[/quote]
Üzgünüm ana henüz değil üüü. 3 adet mesaj gönderdim ve artık sizden soruma cevap anlamında katkı bekliyor. Yarın katkılar ve yeni fikirlerle devam ederiz.