[quote=unlimitted;195647]iyi de ben senin pozlara gözümü dikip maaşallah demiyom ki .dng[/quote]
Ben de, Ben de...dng
Printable View
[quote=unlimitted;195647]iyi de ben senin pozlara gözümü dikip maaşallah demiyom ki .dng[/quote]
Ben de, Ben de...dng
[quote=Astatin;195648]YYLD YYGDD üwwww[/quote]
patron uyumsuzluklara ne diyosun ?
Bu arada ben 850 maliyetli SW börtföy longları ile halen bekliyorum.
Sistemlerse hala SHORT.
pelanın dün longcu topladığı fikrim bugün de devam ediyor...
bence hala topluyor...
1 yıldır kazandırdığı için long pozlara aşık olanlar dikkat etmelidir.
tecrübe der ki, %2 düşen piyasa bu düşüşü %2 ile bırakmaz...!
emmeee, biz henüz %2 düşmedik.:..:
[QUOTE=abka;195646]2004 de elimde vardı..şimdiki ederine göre 0.30 idi. şimdi ise 5.20....
alan kazanırmı sanıyor...şöyle endeks dibini yapsın...mesela temmuzda...kozada 2.00 olsun...belki alınır...hatta o bile fazla...[/QUOTE]
Sorma, bende 2006 daki madeni kapatma davasını iyi bilirm:mad:
Ama işte bu altın kaldıraç gibi bir etki daha yaparmı bu namıssızlara diyorum hani:rolleyes:
inanılmaz.......
yurdum insanı ne kadar longa şartlanmış..........
pala bundan istifade ederek çok fazla şort açtı.....
malın altına yatıyorlar....çok kötü olacak....çokkk..
sn hilmi,
bahsettiğim sebeplerden ötürü birazdan €/JPY 124,88'dan long denemesi yapacağım.
haber vereyim dedim...
750 kısa .. stop yazmadım henüz ..
üüü[url]www....yyld[/url]
Her zaman aynısı olacak diye bişey yok halbuki, 68000 in altında long ol, yukardan sata alıştı millet, oysa tepelerde 70000 i aşamadık dün ve evvelki gün, yani 70000 de satış yapacaklar yapamadı erken düştü.
Yani tepeler daha aşağıda, dipler dahada aşağıda oluyor, buna göre en az 66300 ler görülür heralde bu düşüşte, zaten o zamanda 67000 kırıldığı için kim tutar borsayı:), saygılar.
ilk tepki yeresi olarak beklediğim 67.700..de pala tepki yaptırmadan
çok fazla şort biriktirdi......bundan sonra olacaklar çok sert olur...
kadayıfın altı kızardı.............
bilgisayar.ççöktü..sabahtan beri herşeyi yeniden yükledim..pc formatladım..matrix süper çalışıyo..sistem formüllerimin bazısı hatalı kaydetmişim gliba çalışmıyo..