Aman efg de çıktı piyasaya:)
Kaldıracı artırdım az daha short:)
Yarına 69000 açılmayacak ya bu piyasa:)
Geceyede short dabiki *.*
Printable View
Aman efg de çıktı piyasaya:)
Kaldıracı artırdım az daha short:)
Yarına 69000 açılmayacak ya bu piyasa:)
Geceyede short dabiki *.*
[QUOTE=sovalye;195764]yok sesimin kötü çıkması G yediğimdendir:..: kafa bi dünya :D[/QUOTE]
Derinlik sarhoşluğunun tersi mi oluyor abi o :)
erken kapanmışız kısalarla..
67100 altı kapanış yapacak olursak bu akşamlık düşük kaldıraçlı short girecem geceye..
yarın düşüş devam ederse pozisyon arttırmak gerekir..
Yarın sabahın köründen 65500 olur, spot oraya düşer çünküm:)
[quote=selçuklu;195765]son poz 67750 kısa .. ellemedim ... geceyede kısa .. dow 50 kapatsın ... crassh scenario live ...[/quote]
korkarım şu anda dow düşüşünü paritelerde daha öncelerden şortlayanlar cover için kullanıyor selçuklu...
önce pariteler bilir.
dow, cover için vitrindir...
şahsi fikrimdir.
tekrar oldu ama yine çok kafiyeli oldu. :..:
[quote=sovalye;195764]yok sesimin kötü çıkması G yediğimdendir:..: kafa bi dünya :D[/quote]
senin için ormanda 10g gücündedir diyolar abi :o
g'ye gerek yok abi, süzül (acceleration = 0; v=constant)
[quote=nunu;195752]68000'den longlayan adam 700 puan kara gecti, sonra dustu, hatta bir 700 puana stop oldu diyelim. eee, ne olacak simdi?:p
ya da diyelim boga piyasasindayiz ya, yarin duzeltme bitti, yukselmeye basladik. ee, ne olacak simdi?
trend iyidir de dogru pozisyonda olursan iyidir. o da gunluk graf gerektirir.[/quote]
[B]68600 SHORT larimizi 60-63 bin araligindan once kapat-miyoruz[/B].. Inse de ciksa da...... Haybeye komisyon vermiyoruz... Pala bizi kandiramayacak..
Bundan fazla kazanan varsa beri gelsin.. Gene koydum pala ya trend mrend kirildi, Destekler uvvvv.. Yarin burasi eksi acilir..
Saygilar ozgur borsaci.
[quote=BORSACIOZGUR;195746]Ahanda Agam UZUN culari yakaladi mi artik. Bitirmeden, FINISHING yapmadan
umugunu sikmadan birakmaz artik.
Ne derler Sabreden Dervis Muradina erermis..
[B]Burada hickimse bekleyenler kadar kazanmaz.[/B]
Yaptik kisalarimizi bekledik ve kazandik.
Ha tersi de olabilirdi. 70000 i gecseydi stoplayacaktik....
Gecmedi biz kazandik.
Tekrarliyorum. 10 trilyondan az paraniz varsa. Seans ici oynamayin..
Hem komisyon hem zarar yazmayin..
Bir pozisyonu kardayken eger 1 ay tutmayacaksaniz. 1 dakika icinde satin.
Bol sanslar...
OZGURBORSACI[/quote]
valla 10 trilyon param yok olsa sanırım vobla da pek uğraşmam :) ama yukarda sanırım sölediğiniz sistemle hereket edenleri kapsamıyor yoksa seans içi işelm yapan bi çok arkadaşımız var ve tahminimce büyük resme baktımızda haytlarından memnunlar..... trade tarzları farklı şahsen bi ay tutabileceğim tek şeye hisse olurdu vobta bi ay pozsiyon tutmak şahsen yapabileceğim bi şey değil ama 1 dakka içindede satmam :)
[URL=http://img704.imageshack.us/i/askm.jpg/][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/2671/askm.jpg[/IMG][/URL
sat geldi
800 den kısa..
dünkü gibi minumuma yakın kapanış olacak.
bu EFG ve iş Dellamalarını hesaba katmadım çıkarken yaptıklarını düşerken yapıyorlar....flaattt
çıkılın yoldan gayri zistemim dünki cort zonyalını devam ettırıyore...
ayrıcana teknik hedef yerelerine yaklastık az kaldı
tahmınen fiyatlar 65600 ile 66300 arasında denge bulacaktır
[IMG]http://i47.tinypic.com/2q8roeh.png[/IMG]