[QUOTE=YAVUZHAN;195791]verelim bonservisleri neyse :::[/QUOTE]
Abi bonservisi elindedir onların... Kiralık dünya starı getirenler gibi hava atarız :D
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;195791]verelim bonservisleri neyse :::[/QUOTE]
Abi bonservisi elindedir onların... Kiralık dünya starı getirenler gibi hava atarız :D
[QUOTE=ATHLON;195793]sen bi gir 10 trilyonla voba da, 1 hafta sürmez bi sürü bacak aramaya başlarsın vob da virman geçcek,sonna da onları koordine etcek elemanlara ve tepedeki sana gelir,ki bi yakalamaya görsünler senin işlemleri bi kurumda....maymun ederler iki günde ,paranın nasıl bittiiini anlamazsın..
o Yüzden lütfen 10 trilyonla voba girilmesin arkadaşlar:))[/QUOTE]
O zaman ben vobdan çıkayım yani :::
[quote=ATHLON;195793]sen bi gir 10 trilyonla voba da, 1 hafta sürmez bi sürü bacak aramaya başlarsın vob da virman geçcek,sonna da onları koordine etcek elemanlara ve tepedeki sana gelir,ki bi yakalamaya görsünler senin işlemleri bi kurumda....maymun ederler iki günde ,paranın nasıl bittiiini anlamazsın..
o Yüzden lütfen 10 trilyonla voba girilmesin arkadaşlar:))[/quote]
aynı şeyi Gökhan Fındık'a ben söylemiştim. :..:
[quote=boz ayı;195761]geceye full şort devam......
maliyet 69.350.....
kar 2.300 puan.....
ben slow traderım.....kazanca oturmazsam kendime ihanet ederim....[/quote]
Saygılar BOZ ABİ Peşindeyiz....uyk
geceye dow daha %10 mu düşecek a**** mantığıyla flat ve huzur:) sistemss sattta son long işlemde -100 yedik sağllık olsun erken reverse oldu..
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/6818/yeppp.png[/IMG]
long girsem olurdu .. vay a* .. flat girdik ...:o
[quote=enorton;195794]Abi bonservisi elindedir onların... Kiralık dünya starı getirenler gibi hava atarız :D[/quote]
trend bitti gibi..bugün ciddi işaretler verdi piyasa..
dow daha önce fişi çekmişti zaten.bizdeki görece iyimserlikte bi yere kadar idare etti ve patladı :)
şimdi bu adamların düşüş trendteki performanslarını soruşturmak lazım :::
[quote=enorton;195795]O zaman ben vobdan çıkayım yani :::[/quote]
benide al yanına abi benimde yok okadr :) tadı kalmadı abi zaten çok vobcu var, emlakçılağa ne diyosun güzel iş :):::
[quote=YAVUZHAN;195800]trend bitti gibi..bugün ciddi işaretler verdi piyasa..
dow daha önce fişi çekmişti zaten.bizdeki görece iyimserlikte bi yere kadar idare etti ve patladı :)
şimdi bu adamların düşüş trendteki performanslarını soruşturmak lazım :::[/quote]
o kadar çok düşüş trendi bekleyen adam var ki, beni korkutan o.
çok kastıracaklar düşerken.
çok...
manisa ve denizli kupada çeyrek final maçı oynuyor ama stad bomboş..
futbolu seven bir milletiz sözde..
almanya ve ingilteredeki maçlar ve tribünler hiçbir ülkede yok..
[IMG]http://www.marketwatch.com/charts/int-adv.chart?symb=US:VIX&sid=1704273&time=1&startdate=&enddate=&freq=7&comp=&compidx=aaaaa%7E0&uf=7168&ma=1&maval=50&type=4&size=1&lf=1&lf2=4&lf3=0&style=1013&mocktick=1&rand=858654201[/IMG]
hiç long giren yok mu, longçular oy kullanın lütfen :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/4-subat-pozisyon-anketi-t5365.html[/url]