[quote=YAVUZHAN;195923]yarın tarım dışı datası var daha..
[B]en çok oynaklık yaratan datada[/B] bu,hareketli bir hafta finali olacak..[/quote]
[B]oynak başı , bu veri mi oluyo?:..::..:[/B]
Printable View
[quote=YAVUZHAN;195923]yarın tarım dışı datası var daha..
[B]en çok oynaklık yaratan datada[/B] bu,hareketli bir hafta finali olacak..[/quote]
[B]oynak başı , bu veri mi oluyo?:..::..:[/B]
arkadaşlar bugün çok ilginç sonuçlar vardı, tüm endeksler(dow, sp500, bovespa, dax, ftse...), gold ve brent sanki sözleşmişcesine 100 günlük HO ların hızlıca altına indiler ve aynı anda yükselen trend kanallarınıda kırdılar. (EurUsd paritesini katmıyorum o zaten trend, 200 günlük HO, ne varsa kırdı ve avrupadan gelen haberler vs diyerek mezara girdi bile.)
Ayrıca vob30 da deutsce ve efg 4500 civarı kontrat kapattı, özellikle EFG bunu seans sonuna doğru epeyce düşük fiyattan yaptı ki uzun zamandır böyle bir durumla karşılaşmadık. Bu durum bir haberci olabilirmi?
Ek olarak sevgili bakanınımız çıktı dediki IMF mayısa yani oda belki olursa hesabı.Karısık zamanlarda bizim piyasamız çok volatil olmuştur. Ayrıca yarın ABD den çok önemli 2 veri var. Gün içerisinde de futureslar eksi olursa...??
Şimdi bu bilgilerin ışığında ben diyorumki yarın bizde düşüş çok hızlı olabilir, hatta 50200 civarında olan 100 günlük HO'muza bile gidebiliriz(diğer piyasaları örnek alırsak ve işi abartırsak). Sizlerin düşüncesi nedir?
Yarında düşsünde, işi sağlama alalım 50000 i yada daha fazlasını o zaman konuşuruz olmazmı?
Imf i Mayıs ayına öteledik o zaman kadar rahatızda.
Bu havada not artırımı geliyo diyeninde not artıranında *.*
[quote=halojen;195425]düşüş yoookk.. bu hafta yatay var... :)
66,5 stoploss..[/quote]
vay be iyi düştük,bugünü tutturamadık.. :) ama stoploss'u kırmamışlar buna sevindim..
yarın için 66.25/66.50 aralığından dönüş beklentim var.. bu bantın altına sarkması sıkıntı verir..hala bunun şelale başlangıcı olduğuna kanaat edemedim.. yarını da görelim hele...
66.5 altı günlük kapanış ile orta vadeli yükselen trendden umudu keserim..
iyi geceler..
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]05 Şubat Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP ÜFE Girdi Fiyatları Endeksi (y/y) (Oca) 11:30 %6,5 %6,9 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP ÜFE Çıktı Fiyatları Endeksi (y/y) (Oca) 11:30 %3,7 %3,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER Sanayi Üretimi (a/a) (Ara) 13:00 %0,6 %0,7 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Oca) 15:30 20K -85K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Oranı (Oca) 15:30 %10,0 %10,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Oca) 15:30 -23K -27K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Oca) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Hazine-Geithner'in G-7 Toplantısında Yapacağı Konuşma 19:00 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Tüketici Kredileri (Ara) 22:00 -$9,5Mlyr -$17,5Mlyr Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Panasonic Corporation (PC) --- $ (Açılış öncesi- TSİ:08:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
şş ekskali,
bak bakem 126,86'dan açtığım €/jpy şortlarıma göz diktiğin için kapattığımdan dolayı bana olan borcun kaç pip... ödeyemeyecen lem borcunu bu gidişle. :..:
foreks piyasasına girdim gireli bu kadar kısa sürede böyle satış görmemiştim.
17 saatte 500 pip.
pozisyon dursa, yani sen böööyle gözünü pörtletip bakmasan, para 6,5 katına çıkmıştı.:D
şaka gibi...
dolar 1,52 beklentimizi vurmuş dün gece, sevgili megaforce77'nin belirttiği gibi.
herkese günaydınlar. bol kazançlar...
[quote=unlimitted;195932]şş ekskali,
bak bakem 126,86'dan açtığım €/jpy şortlarıma göz diktiğin için kapattığımdan dolayı bana olan borcun kaç pip... ödeyemeyecen lem borcunu bu gidişle. :..:
foreks piyasasına girdim gireli bu kadar kısa sürede böyle satış görmemiştim.
17 saatte 500 pip.
pozisyon dursa, yani sen böööyle gözünü pörtletip bakmasan, para 6,5 katına çıkmıştı.:D
şaka gibi...
dolar 1,52 beklentimizi vurmuş dün gece, sevgili megaforce77'nin belirttiği gibi.
herkese günaydınlar. bol kazançlar...[/quote]
Günaydın lem,
Bi bak bakiim yüzüme,
Hiç para ödeyecek bir yüz görebiliyor musun?.kom,
EUR/USD'deki Düşüş %10'a yaklaştı..naaabeeerr??:..:
[b]amerıkan otomobıl uretıcısı ford da toyota`nın ardından hıbrıd araclarında bır fren sorunu saptandıgını acıkladı.[/b]
ford`un ınternettekı sıtesınden yapılan acıklamada, bazı suruculerden
fren sıstemıyle ılgılı sıkayet alındıgı, araclarda fren kapasıtesının bır sorun
olmadıgını bununla bırlıkte suruculerın frenlerının bosaldıgı hıssıne
kapılabıleceklerı belırtıldı.
Bu sorunun fusıon ve mılan model hıbrıd araclarda saptandıgı belırtılen
acıklamada, ``acık olalım: Her ne kadar suruculer bır uyarı sınyalı duysalar ya
da gostergeler yansa da fusıon ve mılan`ların fren sıstemı konvansıyonel frenle
ve abs kapasıtesını korumaktadır`` ıfadesıne yer verıldı ve musterılere ucretsız
olarak gereken yardımın saglanacagı vurgulandı.
Bır tuketıcı haklarını koruma dernegı ıse muhendıslerınden bırının bır
ford hıbrıd aracta fren pedalının durmadan once olması gerektıgınden daha fazla
ıcerı gırdıgını ve aracın da zor yavasladıgını sasırarak saptadıgını duyurdu.
Ford`dan yapılan bu acıklama, japon otomobıl uretıcısı toyota`nın 8
mılyon aracı gerı cekme kararı aldıgı ve dun de hıbrıd prıus modelının fren
sıstemınde sorun oldugunu duyurdugu zamana rastlıyor.
-aa-
[quote=excali;195933]Günaydın lem,
Bi bak bakiim yüzüme,
Hiç para ödeyecek bir yüz görebiliyor musun?.kom,
[B]EUR/USD'deki Düşüş %10'a yaklaştı..naaabeeerr??[/B]:..:[/quote]
o nasıl hesap lem. kaçtan başlamış sayıyon sen bu düşüşü?
benim €/jpy 138,21'den kısa pozumun belgesini gösterirsem borcunu ödemek için ömrün yetmez ona göre.:D
[quote=unlimitted;195935]o nasıl hesap lem. kaçtan başlamış sayıyon sen bu düşüşü?
benim €/jpy 138,21'den kısa pozumun belgesini gösterirsem borcunu ödemek için ömrün yetmez ona göre.:D[/quote]
sazan mı sandın lem beni?.. Kar paylarımı gönder hemen.. Haftasonu para lazım...brv
1,51'den :cool:
Günaydın ve bol kaançlar..Acil 16200 puan lazım.İstihdam yaratacağım...-400 açarız..kalır 15800 puan..üüüü daha çok yolumuz var...**
[quote=Astatin;195938]Günaydın ve bol kaançlar..Acil 16200 puan lazım.İstihdam yaratacağım...-400 açarız..kalır 15800 puan..üüüü daha çok yolumuz var...**[/quote]
Günaydın Histemli sistem trading ltd..dng