-
[quote=excali;195939]Günaydın Histemli sistem trading ltd..dng[/quote]
ne histemi...aha yazıyorum şuraya 1 aydır süren yatay piyasada sisteö değil histem oynasaydım en az 6-7000 yapmıştım...Sistemciyiz kardeşim artık..Gaddar bir disiplinle hemide :) (**, şu disiplin olayına 1 ay geç gireydik ya :))):))))..
-
-
herkese günaydın ,,,bol kazançlar..
-
Günaydın forumun shortlarından dolayı dişlerini gösteren lonk kaldığından dolayı dişlerini sıkan flat olduğu için vay ** diyen güzel insanları!
-
[quote=Astatin;195940]ne histemi...aha yazıyorum şuraya 1 aydır süren yatay piyasada sisteö değil histem oynasaydım en az 6-7000 yapmıştım...Sistemciyiz kardeşim artık..Gaddar bir disiplinle hemide :) (**, [B]şu disiplin olayına 1 ay geç gireydik ya[/B] :))):))))..[/quote]
sistem ile histem arasındaki ebedi kavganın kilit cümlesidir bu...
zamanlama! :..:
-
[quote=mbm;195941]günaydın ahali......[/quote]
aldın paranın kokusunu, damlarsın erkenden dabiiii:D:D
-
[quote=unlimitted;195944]sistem ile histem arasındaki ebedi kavganın kilit cümlesidir bu...
zamanlama! :..:[/quote]
Anlat bakem , ne ettin LONGları?
-
[quote=unlimitted;195944]sistem ile histem arasındaki ebedi kavganın kilit cümlesidir bu...
zamanlama! :..:[/quote]
1) Kimse kahin değil...:D Yatayda histem süper trendde sistem süper..Klasik yaklaşım ya biriya öbürü der ama;
2) Yatay piyasayı da sistemin içine koymanın yolu var:D:DGeliştirililmiş breakout :D bir de GANN olayı varmış yatay döven olarak ama sanırım o konuda SAZAN ı biraz sağmam lazım..neyse adamcaz şinci meşgul.14 Şubattan sonra topiğini kapatır bir hafta datil veririk ona..sonra saldırım yine:::::::::
-
herkese günaydın hayırlı cumalar bol kazanclar
-
[quote=excali;195946]Anlat bakem , ne ettin LONGları?[/quote]
durii [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
pela'nın "verin bakam lem şu elinizdeki şortları, biz aşaa gidiyoz da siz nireee??" demesini bekliyorum da :D
hatta 66.150den poz 2 katı düğmesine bastım. gelmedi. kısmet...
-
yabancı payı 66,12 ye inmiş.. bunlar gayet kacma niyetindeler belli oldu.. krizde bile böyle çoşkulu kaçış yapmamıslardı..
-
[QUOTE=Astatin;195945]aldın paranın kokusunu, damlarsın erkenden dabiiii:D:D[/QUOTE]
sabah sabah güldürdün beni asti.....:):):)