66200-66300 bence cok önemli kırılırsa dıpzıt
Printable View
66200-66300 bence cok önemli kırılırsa dıpzıt
[quote=excali;195963]Hade leenn,
[B]Düşüş direnci[/B] o bikerem...dng.brv[/quote]
bu da olmadı...düşüş direnci değil, düşüşe direnç:D:D:D.kom.kom.kom
[quote=Astatin;195966]bu da olmadı...düşüş direnci değil, düşüşe direnç:D:D:D.kom.kom.kom[/quote]
Forumda 3 dişle adam ısırmak serbest mi , asti?::::::
[B]Günaydın voborsa...[/B]
Baba uzun süren bir görevden dönmüş,çocuğuna otur camın önüne geleni geçeni say...sana kişi başı para verecem demiş..geçmiş yatak odasına...
Bir müddet sonra çocuk seslenmiş baba..baba...bu s...ş sana pahalıya patlayacak....
Niye oğlum.... cenaze geçiyor baba....:::::::::
Bu c dalgası başlangıcı ise ....
anlaşıldı, yine 200 puanda millete kurdeşen döktürecekler.
ekranları birkaç saat izlemek gereksiz. biraz işlere dalalım...
herkese bol kazançlar. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=Kennym;195964]bizim izdirabimiz bitmezki aga .. short short deyu deyu 70000 i gördük , bittik tükendik deyu poz kapattık hergun.. hıc umulmadık bı anda bastılar aşşa :)
bön bön baktık.. yaf son pozum 69500 den kısaydı onuda 69300 de kapadım zaten :) 1 gün yaf 1 gün sabretsem sorun yokmuş ueheuhu ama oyle bi şartlandırıldık ki peeeh.. yemişim histemi.. benımkısını bozdular histem filan kalmadı .. :..::..::..::..:[/QUOTE]
Yav disiplinli olmak lazım bak astiye asker gibi olmuş!
[quote=Astatin;195962]misal histem 500 den piramit kısa yap diyor amma, disipline uyuyoruz ve yapmıyoruz..üwwww[/quote]
hay ben disiplinin:D:D:D (şaka şaka..uzun vadede disiplin kazanır)
[quote=excali;195968]Forumda 3 dişle adam ısırmak serbest mi , asti?::::::[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele dur bi küpü doldurak iyice, sonra ben sana pekin ördeği gönderirim, ısırırsın bol bol
oyy oyyyy... yarıldı bunlar.......
2 gündür işlem yok..kısa devam....
oyy oyyyy...
üşşşşşşşşşşş...bu ne lem..endeks ***do lara geldi resmen..vurun yiğitler...cenk günüdür...aylardır beklediğimiz mesudiyet :) ! günleridir bunlar...ehueheuh...üşşş lem katliam resmen...
günaydın....
65.600 1/2 şort-cover...........