-
64850 teknik ve yakın istoplu longları 65700-66100 arasından biyerden kapamak istiyorum gayri pela bana eyle bi güzellik yaparmı acepa ::: heleki uzun soluklu tuttugum karlı short pozişından sonra beyle bi güzellik daha yaparmı gayri ... savolasın pelam yapsanda yapmasanda :::
-
Dunden bu gune 4 bin puanin uzerinde PALA dan puan aldik.:)
-
Fx'ci abey,
topiğe eklediğin graf'ı unutmadık...
çok teşekkürler...
-
her şey timing.... emortım beynini teprik ederim...:) ehehehe
bozzz seni de teprik ederim..hem 4 eylül nokta atışı hem de dün ısrarlı ayu kimliği savunması için...eheuheuehe..maviş i gözlerindne öperim..(tırmalamasın ha)...tüm sistemleri de teprik ederim..1 eksik 2 fazla hepsi iki gündür hamuduynan götürmüştür...lem bunun sonu yok, zamanlamayı beyni ile histemi ile veya sistemi ile başarıyla yapan herkesi teprik ederim...
VOBORSA bu..boru deeeelll........... eheheheh
-
[quote=fXci;196016]64850 teknik ve yakın istoplu longları 65700-66100 arasından biyerden kapamak istiyorum gayri pela bana eyle bi güzellik yaparmı acepa ::: heleki uzun soluklu tuttugum karlı short pozişından sonra beyle bi güzellik daha yaparmı gayri ... savolasın pelam yapsanda yapmasanda :::[/quote]
Yapar yapar. birazda uzun olmak lazim. eger duzeltme bittiyse UZUN cok kazandirabilir.bence bitmedi. o yuzden tepki olur diye dusunuyorum.
bin puancik alsak kafi.:)
-
breakoutu u ayrıca teprik ederim..bu sabah breaoutla şorlayan bile 1500 points götürdü...
-
[quote=von mises;196007]Layyynnn Kuzu bu boru deel[/quote]
sende mi MÜDÜR oldun.acı var mı acı? :D:D:D
[quote=von mises;196009]hi ho ho
düt dürü düt
düt dürü düt[/quote]
hangi müzik aletinin sesi bu? saks_ _on mu? :D:D:D
-
65450 den uzuna gırılır mı :D
-
[QUOTE=Astatin;196021]her şey timing.... emortım beynini teprik ederim...:) ehehehe
bozzz seni de teprik ederim..hem 4 eylül nokta atışı hem de dün ısrarlı ayu kimliği savunması için...eheuheuehe..maviş i gözlerindne öperim..(tırmalamasın ha)...tüm sistemleri de teprik ederim..1 eksik 2 fazla hepsi iki gündür hamuduynan götürmüştür...lem bunun sonu yok, zamanlamayı beyni ile histemi ile veya sistemi ile başarıyla yapan herkesi teprik ederim...
[B]VOBORSA bu...boru deeeellll[/B]..eheheheeh[/QUOTE]
[B]VOBORSA bu...boru deeeellll[/B] .brv.brv.brv.brv.brv
Evet olay burada saklı, dün ankette de shortlar longların nerdeyse iki katıydı... Tebrikler Voborsa... .lelele.lelele.lelele
[B]BBBDYYSD[/B] :D
-
xu100
[URL="http://img683.imageshack.us/i/xu100.png/"][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2966/xu100.png[/IMG][/URL]
yükselen trend kanalı ve genişleyen formasyon, ikisi bir arada. 50 günlük HO'yu tek hamlede kırdık. Yükselen trend kanalının desteği 50800 civarı(aynı zamanda genişleyen formasyonunda desteği) 100 günlük HO ise 50250 civarında. Buralara çok yakınız. Bu noktalar kırılırsa 45 bin seviyesi hedefe girer ve 37 bin yolu açılır. Haydi rastgele...
-
[QUOTE=Kennym;196010]üvvv bakıp bakıp aglayasım gelıiii :D üvvv namıssız 6000 apsd yi 64700 -65000 arasında 3500 e ındırdı sımdı tekrar artırıyo...[/QUOTE]
hey massallah apsd 0 .. alan razı satan razı hea aga ? ne guzel dımı .. 6000 poz acıp kaopattın 1,5 saatte.. ueheuh yemınle gordugum en çakal birlikteliksin :)
pifay 65500 birazdan tekrar oyuna başlarsın... eminim bundan..
-
spota para girdigi halde vobda tık yoktu,yabancı takası geriliyordu,alın size IMF ,alın size not arttırımı.. 2 gune kalmaz patlatırlar bu borsayı demiştik :) saat 15.15 de abd den datalar gelicek.. Vobda 64400 ve 63900 desteklerine dikkat.. 65700 direnc ..