savol pelam yahu bu bana yeter gayri [B]64850[/B] longlarımıda [B]65475 [/B]flatledim savol savol savol
Printable View
savol pelam yahu bu bana yeter gayri [B]64850[/B] longlarımıda [B]65475 [/B]flatledim savol savol savol
işte psikoloji budur dip olacağını bilsen bile şortta beklemek...
herkes sistem sahibi olmanın ve mucize formülleri aramanın peşinde ama sistem sahibi olmak işin sadece yüzde 10 u dur yüzde 90 ı psikoloji ve para yönetimidir.
r.dennis üstad boşuna dememiş pivotlarımı gazetede manşetten bile duyursam yine çoğu trader buna uyamaz diye
[quote=enorton;196026][B]VOBORSA bu...boru deeeellll[/B] .brv.brv.brv.brv.brv
Evet olay burada saklı, dün ankette de shortlar longların nerdeyse iki katıydı... Tebrikler Voborsa... .lelele.lelele.lelele
[B]BBBDYYSD[/B] :D[/quote]
VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman longcu; VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman şortcu... ne şortcuyuz ne longcu vobcuyuz vobcu..ehuheuehh :D:D:D
65 300 den KISA ya dondum. uzundan sadece 350 puan koparabildim. PALA dan korkuttu.:)
Artık 64500 yeresi civarı asagı kırılmazsa yenı short yok... long sinyale kadar flatos gayri...
66200 yeresine giderse vob ordan short acabılırım yoksam flatos
Arkadaşlar matrikste 60 dk lık barlarda açılış fiyatı sizde 66400 mü yoksa 66500 mü gözüküyor?
kesinlıkle katılıyorumm...:D
[QUOTE=von mises;196035]senin çocuğun dötünden geliyo
düt dürü düt
düt dürü düt[/QUOTE]
:( abi hepimiz birbirimizi seviyoruk no gavga no döğüş pliyz
[quote=Astatin;196032]VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman longcu; VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman şortcu... ne şortcuyuz ne longcu vobcuyuz vobcu..ehuheuehh :D:D:D[/quote]
katıldıgım sendinn :D
[quote=von mises;196035]............
[/quote]
bu kadar terbiyesizlik olmaz..
insanların evladıyla hiç olmaz...........:mad:
[quote=von mises;196035]senin çocuğun dötünden geliyo [/quote]
hahaha aç ağzını o zaman hahahaha açta doldursun ağzına :D:D:D:D:D
Arkadaşlar forumda mutlaka uzun pozisyonda yakalanan olmuştur....
Sevinç gösterileri çok abartılı değil fakat, biraz daha seviyeli olmakta fayda var....