Daha önce sazan abinin burada verdiği 60 dklık sistemin son durumu... Yorumsuz...
[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5002/adszws.png[/IMG]
Printable View
Daha önce sazan abinin burada verdiği 60 dklık sistemin son durumu... Yorumsuz...
[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5002/adszws.png[/IMG]
Sn unlimitted
özel mesaj kutunuz dolmuş özelden mesaj gönderemedim.
Ben metatraderi odl den kurdum sizi bekliyorum, uygun bir zamanınız olursa.....
yaw ben böyle günler haftalar geçtikten, bilmemkaç bin puan terste kaldıktan sonra gelip de "ben demedim mi" diyen kişilere bayılıyorum arkadaş.
yatayda "trend beklerim" diyip bilmemkaçbin puan çarpılmış adamlar da trend başladığında gelip "ben demedim mi para trendde kazanılır" demiyorlar mı. onlara da ayrı bir hastayım...
çünkü bence hiçbir farkı yoktur.
önemli olan tarzdır. ve kaybettiğini, hatasını açıkça söyleme mertliğinden uzak insanlar, mümkünse bana uzak olsunlar...
bu tür insanlara söylenecek en güzel söz şudur:
bravo arkadaş, bildiniz...harikasınız....brv
he bu arada, VOB 100.000 görecek.
(nasıl olsa bir gün görür. unlimitted bu, boru deel:..:)
biraz olgun olun ya, çok zor değil inanın.
kozadavetite 4.70 oldu..kanımca hazirana imkb-100 36.000 olur...kozada 2.00 olur....
[QUOTE=fXci;196055]
abi son sözler yakışmadı ne yalan söyleyim mesajlarını yönetime bende bildirdim gayri... salıcakla gal[/QUOTE]
Ya ben arkadaşı ignore ettiydim ne zamandır okumuyodum, kendisinden alıntı da yapmadım haliyle... Bana da küfür etmiş galiba, şimdi başka bir arkadaş söyledi... O küfürleri kendisine aynen iade ediyorum... Başka diyecek bir söz de bulamıyorum kendisine...
Astatin in mesajına katılıyorum... Hukukta bile herkes eşit değildir. Yani haklı ile haksız, sabıkalı ile sabıkasız eşit değildir. Birisi bir suçu ilkkez işlerse cezası başka, ikinci kez işlerse cezası başka, bu suç işleme halini bir iş haline getirmişse cezası bambaşkadır...
Malesef sn Hellim bu süreci iyi yönetememiştir... Bu benim fikrim, inşallah bundan sonra daha iyi olur...
[quote=enorton;196036]Arkadaşlar matrikste 60 dk lık barlarda açılış fiyatı sizde 66400 mü yoksa 66500 mü gözüküyor?[/quote]
Matriks kastığı için açmadım şuan ama zamana satışta ilk işlem 66500.
yahu oraya buraya saldırınca,portföy mu buyuo,ya da kazandıın gerı mı gelıo...burası kanımca bellı bı eğitim seviyesine ulaşmış insanların yeridir...çıırtkanlık ,küfür yapcak insanlar,buraya diil ,sokaklara çıksın,emin olsunlar ,etki leri kadar tepki gösterecek bi sürü adam var oralarda..ama burası yeri diil...hayır insanda biraz gurur, adap olur ya..yakışmıyor...
[quote=hilmi;196043]Arkadaşlar forumda mutlaka uzun pozisyonda yakalanan olmuştur....
Sevinç gösterileri çok abartılı değil fakat, biraz daha seviyeli olmakta fayda var....[/quote]
Merhaba,
Forumun eki üyelerindne sayılırsın hatırladığım kadarıyla. Bu forumun üyelerinin para kaybedince birilerine saldırmak gibi bir davranış şekli olmadığını da bilirsin. Buradaki "insanlar"; para kaybettikleri pzoisyon sonrasında kendileri ile dalga geçmeyi bilecek kadar olgun, ve aralaırnda birbirleri ile dalga geçecek kadar "sanal sıcaklık" yaratmış insanlardır. Geçmişte pek çok örneğini bulabilirsin bu tip mesajların. Bunların hepsi birer şakalaşma algılaması içinde yürür. Herkes karının da zararının da kendi kararlarının sonucu olduğunun farkındadır. Pardon, herkes değil!! Çoğunluk:):):):)
Sözün özü; bence forumdaki bu gerilmelerin nedeni en azından çoğunluğu oluşturan taraf açısından para kaybetmek değil. Başka problemler var. Bu problemlerin ne olduğu da aslında açık.:):)
[quote=hilmi;196061]Sn unlimitted
özel mesaj kutunuz dolmuş özelden mesaj gönderemedim.
Ben metatraderi odl den kurdum sizi bekliyorum, uygun bir zamanınız olursa.....[/quote]
biraz yoğunum, ama ilgileneceğim merak etmeyin.
kutuyu da boşaltıyorum hemen.
Sakin olun lem yuvarlak çöteler..size hepsini verecez memleketin......
aman yaniş anaşılmasın foruma demiyorum...onlar kendilerini bilir ha ha ha ....
[QUOTE=unlimitted;196062]
he bu arada, VOB 100.000 görecek.
(nasıl olsa bir gün görür. unlimitted bu, boru deel:..:)
biraz olgun olun ya, çok zor değil inanın.[/QUOTE]
Yok abi o öyle olmaz, madem vob 100.000 dedin... O zaman her düşüşte foruma girip millete küfür etmen lazım, her yükselişte de unlimitted bu, boru deel yazman lazım... Bunu o kadar çok yazman lazım ki piyasa senin düşüncenin aksine gitse de sanki sen kazanıyormuşsun hissi yaratman lazım kafalarada... Haa olmadı sen de bir gün terste kalırsın, çözüm kolay; gel foruma ana avrat bas küfürü git :)
Son sözüm BBBD YYSD :D
ingiltereyi cin çarptı....dng