-
ne zaman hareket olsa kavga çıkar....
uşaklar neyi paylaşamıyorsunuz.....
ben ankaraya yola çıkar...yarı kısayı 64950 den flatlar..
yolda olacagım için yarı kısa devam eder....
herkese bol kazançlar...
yada siz en iyisi kavga edin...hellim hanım silmeyin lütfen..yada ayrı bir yere atın...akşama okurum ben..vakit geçer
:):):)
-
[COLOR="Blue"]Koza Altın İşletmeleri'nin 60 milyon TL olan sermayesinde, Koza-İpek Holding'in sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli ve ATP İnşaat'ın sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli hisseler halka arz edilecek. İlk etapta yüzde 30 olarak belirlenen halka arz tutarı, talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde yüzde 34,5'e çıkacak. Ek satış hakkının kullanılması halinde Koza-İpek Holding ve ATP inşaat 1 milyon 350'şer bin adet hissseyi daha satacak. Hisse senetlerinin halka arzında fiyat [B]36.8-46.0 TL[/B] aralığında belirlendi. Ek satış hakkının kullanılması halinde halka arzdan 761.7-952.2 milyon TL aralığında gelir elde edilecek. [/COLOR]
kozadavetiye 4.70 iken bu halka arz fiyatı nasıl oluyor...
36.8-46.0 ne demek....
anlamadım..yoksa kozaa kodu ile işlem gören(4.72 lerde),ile bu halka arz olan farklı mı....
-
-
ahanda 950 ye verdi...bu desteimdi...ya Allah..
-
Dün -zarar yazarak- stop olduktan sonra islem yapamadim, simdi biraz dinleniyorum...
Stop olduktan sonra ters pozisyon acabilmeyi bir türlü ögrenemedim:(
Neyse, bu ders de tecrübe hanemize yazildi:)
Bu arada bu hareketten para kazanan bütün arkadaslari teprik ederim:)
-
nerden satarsan sat kazan formasyonu devam ediyor:)
-
:..::..:[quote=abka;196076][COLOR=blue]Koza Altın İşletmeleri'nin 60 milyon TL olan sermayesinde, Koza-İpek Holding'in sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli ve ATP İnşaat'ın sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli hisseler halka arz edilecek. İlk etapta yüzde 30 olarak belirlenen halka arz tutarı, talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde yüzde 34,5'e çıkacak. Ek satış hakkının kullanılması halinde Koza-İpek Holding ve ATP inşaat 1 milyon 350'şer bin adet hissseyi daha satacak. Hisse senetlerinin halka arzında fiyat [B]36.8-46.0 TL[/B] aralığında belirlendi. Ek satış hakkının kullanılması halinde halka arzdan 761.7-952.2 milyon TL aralığında gelir elde edilecek. [/COLOR]
36.8-46.0 ne demek....
anlamadım..yoksa kozaa kodu ile işlem gören(4.72 lerde),ile bu halka arz olan farklı mı....[/quote]
yaww apke, günlük trade edecem dersin 5 dklık sistem sorarsın, VOB ciyim dersin, Spot halka arz sorarsın:..::..:
Şaka bir yana, o ayrı bir şirket...Borsadaki KOZA nın iştiraki olan başka bir şirket:)
-
[quote=QUEEN;196077]nassun ayu..[/quote]
Ayuların hası adına 3 defa sevol sevol sevol...:cool:
-
[QUOTE=abka;196076][COLOR="Blue"]Koza Altın İşletmeleri'nin 60 milyon TL olan sermayesinde, Koza-İpek Holding'in sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli ve ATP İnşaat'ın sahip olduğu 9 milyon lira nominal değerli hisseler halka arz edilecek. İlk etapta yüzde 30 olarak belirlenen halka arz tutarı, talebin satışa sunulan pay miktarından fazla olması halinde yüzde 34,5'e çıkacak. Ek satış hakkının kullanılması halinde Koza-İpek Holding ve ATP inşaat 1 milyon 350'şer bin adet hissseyi daha satacak. Hisse senetlerinin halka arzında fiyat [B]36.8-46.0 TL[/B] aralığında belirlendi. Ek satış hakkının kullanılması halinde halka arzdan 761.7-952.2 milyon TL aralığında gelir elde edilecek. [/COLOR]
36.8-46.0 ne demek....
anlamadım..yoksa kozaa kodu ile işlem gören(4.72 lerde),ile bu halka arz olan farklı mı....[/QUOTE]
Şimdiki koza holding gibi, yeni arz yapılan Altın madenleri....
Adam köşe oldu, doğru zamanda doğru yatırm... Allah verince veriyor...
-
[quote=thracian;196079]Dün -zarar yazarak- stop olduktan sonra islem yapamadim, simdi biraz dinleniyorum...
[COLOR=red]Stop olduktan sonra ters pozisyon acabilmeyi bir türlü ögrenemedim[/COLOR]:(
Neyse, bu ders de tecrübe hanemize yazildi:)
Bu arada bu hareketten para kazanan bütün arkadaslari teprik ederim:)[/quote]
Hepimiz geçtik o yollardan patron... Bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi hissetmen lazım..Psikolojiyi o seviye relax edemezsen zor oluyor..:)))
-
64800 yeresinden tekrar löngınşayne palamşayne
-
[quote=QUEEN;196077]nassun ayu..[/quote]
iyiyize.:D...wish you were ayuüüüüüü