65100 altı kapatırsak 63300-63000 ü gösterirler. o son nokta,orayıda kırarlarsa nerde fren durursa artık:)
Printable View
65100 altı kapatırsak 63300-63000 ü gösterirler. o son nokta,orayıda kırarlarsa nerde fren durursa artık:)
[QUOTE=Astatin;196086]iyiyize.:D...wish you were ayuüüüüüü[/QUOTE]
I was..dont woryy..maaann....dng
[QUOTE=Astatin;196081]:..::..:
yaww apke, günlük trade edecem dersin 5 dklık sistem sorarsın, VOB ciyim dersin, Spot halka arz sorarsın:..::..:
Şaka bir yana, o ayrı bir şirket...Borsadaki KOZA nın iştiraki olan başka bir şirket:)[/QUOTE]
iyi yani...günlük bakacağız diye ,dünyadan elimi ayağımı çekeyim mi?..bunlar etap etap....lelele..
bak şimdi aylığa geçeceğim derim....işte o zaman bilki dakikalığa geçeceğimdir...ters orantı...:)
yıllıkta,saniyeye gecerim..
amma asla halka arza bulaşmammmmmmmm
900 long denemesi 800 istop yazılı:)
[QUOTE=excali;196049]LEm Efikssçi,
Pela ile çok yakın ilişkiler içinde görüyorum seni..:D:D[/QUOTE]
abı dathill dathill nerye gaddar daaa
:::
[QUOTE=Astatin;196084]Hepimiz geçtik o yollardan patron... Bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi hissetmen lazım..Psikolojiyi o seviye relax edemezsen zor oluyor..:)))[/QUOTE]
Yavas yavas ögreniyoruz patron...
Ben kendime 30 yas siniri koydum. 30`a kadar trading sistemimi (psikolojik olarak) oturtamazsam tamamen birakacagim, oturtursam da öyle gidecek...
Tam 15 ay var daha önümde, görelim bakalim:)
[quote=QUEEN;196088]I was..dont woryy..maaann....dng[/quote]
heeeyyy yuar kreyzi.brv.brv.brv
[QUOTE=fXci;196085]64800 yeresinden tekrar löngınşayne palamşayne[/QUOTE]
ben de 900 den long..:))) soluksuz 5.000 point düştük.. ee biraz tepkiyi haketti di mi..:::
bu ne abi yazılanları okduum hakaretler diz boyu, forumda geçmişim çokta eskiye dayanmaz belki bana düşmez ama üye olmadan önce de çok uzunca bi zamandır forumu izliyordum, forumun sıcak , samimi, sen bildin ben bildim kavgasında olmayan, spekülatif söylemden öte ortaya bilgisini, teorsisini, grafiğini, sistemini koyan ve bunları yaparken neşeli takılmalarla oratamı güzelleştiren, hiç bi şekilde HAKARET, ve SAYGISIZLIK etmeyen yapsını özlüyorum artık.. cümleten bol kazançlar herkese
[QUOTE=Astatin;196093]heeeyyy yuar kreyzi.brv.brv.brv[/QUOTE]
yyyeeeh aryu :::
[quote=thracian;196092]Yavas yavas ögreniyoruz patron...
Ben kendime 30 yas siniri koydum. 30`a kadar trading sistemimi (psikolojik olarak) oturtamazsam tamamen birakacagim, oturtursam da öyle gidecek...
Tam 15 ay var daha önümde, görelim bakalim:)[/quote]
geçtik o yollardan derken, artık biz aştık onları manasında ukelalık etmek için demedim :) baya azalttık ama... diğer yandan sistemsiz bunu becerebilmek çok daha zor..
[quote=unlimitted;195656]pelanın dün longcu topladığı fikrim bugün de devam ediyor...
bence hala topluyor...
1 yıldır kazandırdığı için long pozlara aşık olanlar dikkat etmelidir.
tecrübe der ki, %2 düşen piyasa bu düşüşü %2 ile bırakmaz...!
emmeee, biz henüz %2 düşmedik.:..:[/quote]
[B]unlimitted bu boru deeel.[/B]
[quote=unlimitted;195599]58 bine kaç günde incez acep :rolleyes:
ehueheu[/quote]
[B]unlimitted bu boru deeel.[/B]
[quote=unlimitted;195780]66.675 long.
son 26 saniye pozu. :..:[/quote]
[B]limited bu, boru! [/B]
bu konu ile ilgili son mesajımdır.
anlayan zaten almıştır mesajı.
anlamayan için 50 mesaj daha yazsam farketmez.