Benim sistem hala kisa.kisaya devam.spotta 64 500 kirilir diye dusunuyoru.:)
Printable View
Benim sistem hala kisa.kisaya devam.spotta 64 500 kirilir diye dusunuyoru.:)
[QUOTE=Cerphin;196094]ben de 900 den long..:))) soluksuz 5.000 point düştük.. ee biraz tepkiyi haketti di mi..:::[/QUOTE]
benım korkum ne bılıyonmu cerphın düşüşten hamuduynan goturdum eee sonra tepkılerdende full faydalanabılırmıyım acep
yani ben faidelenirim emme pelam izin verirmi gayri... ::: ayrı etten skipolojim felam
şinci zabah zaten shortları realıze ettıkten sonra 648xx yeresınden long alıp 65475 yeresınden realıze ettım...ordanda doldurdu cepceyzımı pelam
ee sımdı bu benım ıkıncı postam oluyor gayri .... verirmi pelam cömertmi pelam :::
cümleten merhaba,.....
2.seans IMF ile anlastık diyorlarmıs,yada aksam haberlerde de babacan piyasaları ipten aldı :D pztesi gaplı yukselis anında malı bas asagı SHORT CORT ne varsa :D
[QUOTE=Astatin;196098]geçtik o yollardan derken, artık biz aştık onları manasında ukelalık etmek için demedim :) baya azalttık ama... diğer yandan sistemsiz bunu becerebilmek çok daha zor..[/QUOTE]
Yok patron, ne ukalaligi... Darisi basimiza insallah...
Sistem konusu ayri, sistem portföyüm o igrenc günlerden sonra kendisini toparladi son harekette, orada yakaladim+. Yani sistem yakaladi+.
Benim derdim histemle:)
[URL=http://img21.imageshack.us/i/pastaw.png/][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3761/pastaw.png[/IMG][/URL]
Bütün kan emiciler pastanın sağına toplanmış. Hele deutsce abim 2 günde tüm uzunlarını kapattı. EFG de dün kapanışa yakın hayli kapatmıstı. Bugün daha şık bir hareket bekliyorum ondan...
dikkat edin 64300 yeresıne gıtme rıskısını taşıyoruk şu an .... birden basış yapabilirler... ani olur acıtmaz boyle basışlar emme ben son yapttıgm 64800 longları tutuyorum gayri o riski alıyorem
beyle şeytan sağda sağdan üflüyor 850 den flatle diye.. :)))) YYGDD, YYSD
64.850 long...........
stop..64.500
2 günde %5 düşmüş piyasadan şort açamayan kimdir?
KY.
bilmem annatabildim mi... :..:
[quote=Astatin;196110]beyle şeytan sağda sağdan üflüyor 850 den flatle diye.. :)))) [B][COLOR=royalblue]YYGDD[/COLOR][/B], [COLOR=red]YYSD[/COLOR][/quote]
mavi kısım kırmızı kısmı yalanlayıcı bir yorumdur. .dng
tünaydın,iyi seanslar !
long için çok şey eksik mevsimi artık :)