Kisaya devam.spotta 64500 asagi kirilir diye beklemekteyim.sistemim hala KISA.:)
Printable View
Kisaya devam.spotta 64500 asagi kirilir diye beklemekteyim.sistemim hala KISA.:)
[quote=thracian;196092]Yavas yavas ögreniyoruz patron...
Ben kendime 30 yas siniri koydum. 30`a kadar trading sistemimi (psikolojik olarak) oturtamazsam tamamen birakacagim, oturtursam da öyle gidecek...
Tam 15 ay var daha önümde, görelim bakalim:)[/quote]
Ben 35 oldum hala tam oturtamadım thrace :) malda yada pozisyonda değilken(sanal karar verirken) verdiğim tüm kararlar doğru, ama pozisyondayken işin rengi farklı... hata yapabiliyor insan. Sinirler çelik gibi olacak yoksa çok masa sandalye kırılıyor :)
[quote=unlimitted;196114]mavi kısım kırmızı kısmı yalanlayıcı bir yorumdur. .dng[/quote]
niyeki yaw...yorum yok gaddar disiplin devam...yorum yok şort devam:):)sistem şort olduğu için gaddar disiplin çerçevesinddir..histemli şort yohtur:p
Bundan 2 hafta önce 1 kasa portakal longlamıştım, hala duruyor longlar... Yavaştan çürümeye başladı sanki, sıkıp sıkıp içiyorum ama yetişemiyorum içim dışım porto oldu :::
[quote=Astatin;196118]niyeki yaw...yorum yok gaddar disiplin devam...yorum yok şort devam:):)sistem şort olduğu için gaddar disiplin çerçevesinddir..histemli şort yohtur:p[/quote]
gaddar disipline devam ettiğini söylemek bir yorumdur. şort ya da long, farketmez. :D
[quote=unlimitted;196113]2 günde %5 düşmüş piyasadan şort açamayan kimdir?
KY.
bilmem annatabildim mi... :..:[/quote]
unlum,
Benim öyle bir derdim yok..biliyorsun daimi ayu...ha ha ha...
[quote=fXci;196091]abı dathill dathill nerye gaddar daaa
:::[/quote]
Bilmiyorum ama , yine KY'da yine satım çılgınlığı var gibi hissediyorum. Bakalım sonu ne olacak??Umarım iyi olur..
"İstanbul Boğazı'na 3. Köprü Yapılsın mı" anketimize lütfen katılalım :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/istanbul-bogazina-3-kopru-yapilsin-mi-t5366.html?t=5366[/url]
[quote=prodrive;196117]Ben 35 oldum hala tam oturtamadım thrace :) malda yada pozisyonda değilken(sanal karar verirken) verdiğim tüm kararlar doğru, ama pozisyondayken işin rengi farklı... hata yapabiliyor insan. Sinirler çelik gibi olacak yoksa çok masa sandalye kırılıyor :)[/quote]
kaybettiğim zamanlarda kendime sanal olarak 10 kere doğru bilmeden poz açmak yok dediğim oldu.
10 kere pozisyonu üstüste doğru bildikten sonra 11.sinde sanal değil gerçek poz aldığımda bilin bakalım ne oldu. :..:
bu işin psikoloji ile bağlantısı çoğu kişinin sandığından daha fazladır...
[quote=last trader;196080]nerden satarsan sat kazan formasyonu devam ediyor:)[/quote]
son nokta budur
[quote=unlimitted;196121]gaddar disipline devam ettiğini söylemek bir yorumdur. şort ya da long, farketmez. :D[/quote]
ha bak o doğru..... Aslında YYS[COLOR=red]D [/COLOR][COLOR=black]nin D si de bir yorum..para kazanalım fark etmez **.....icabında paradigma da çözeriz sorun deeeeeelllllll.....[/COLOR]
[quote=unlimitted;196125]kaybettiğim zamanlarda kendime sanal olarak 10 kere doğru bilmeden poz açmak yok dediğim oldu.
10 kere pozisyonu üstüste doğru bildikten sonra 11.sinde sanal değil gerçek poz aldığımda bilin bakalım ne oldu. :..:
bu işin psikoloji ile bağlantısı çoğu kişinin sandığından daha fazladır...[/quote]
Anlimittıd,
Ben de senden ders almak isteyom...brv