ilk hedef 77.375
Printable View
ilk hedef 77.375
[quote=selçuklu;273287]yyld .. hastetronun sistemi al vermeden müsterih olamayacam .. ühühüh .[/quote]
ben de:o:o
[quote=Astatin;273285]misal şimdi GARAN ın teknik analizine bakıyorum..Kraş kaçınılmaz görüyorum...AMa bu yüzden şortlarmıydım VOB da? Hayır :)[/quote]
GARAN'da 10,0 tüm hızıyla yolda.... üvvvv...
[quote=tr_hope05;273261]10525 FDOW da iyi dirençtir..bakalım ne yapacak..[/quote]
düzeltme gereği duyuyorum çünkü 10530,36 imiş..pardon..
[quote=Astatin;273285]misal şimdi GARAN ın teknik analizine bakıyorum..Kraş kaçınılmaz görüyorum...AMa bu yüzden şortlarmıydım VOB da? Hayır :)[/quote]
[quote=Strategist;273293]GARAN'da 10,0 tüm hızıyla yolda.... üvvvv...[/quote]
Hah işte....Klasik Teknik Analizin Sefaletine hemen bir ispat yapak::::::
Mesela şimdi GARAN, stropatro ile ben arasında birini haklı çıkaracak...Bir tarih gelecek stropatro ile ben yine GARAN hakkında karşıt iki klasik TA savunusu yapacaz. Ve bu sefer diğerimizi haklı çıkaracak...::: SO? Dimekki arıza ne stroda ne bende, arıza klasik TA da::::::
(Aşırı ciddiye alıp bu ispatı çürütmeye çalışanlara ilk uçan tekmeyi athlopatro dan rca edeceğim).kom
[quote=Strategist;273266]Benim bildiğim kadarıyla resmi kural şöyle:
"Within motive waves, wave 2 never retraces more than 100% of wave 1, and wave 4 never retraces more than 100% of wave 3."
Kaynak: The Elliott Wave Principle sayfa 8, (Prechter, Frost)
"More than 100%" dediğine göre 100% de kabul edilebilir diye düşünüyorum. Yine de ben EW'ci değilim sadece teorisyenim, siz EW'ciler daha doğru bilirsiniz. :)[/quote]
stro patro,
onbeş yıldır dalga sayıyorum,daha 2.dalganın 1.dalga başlangıcının bir kademe yakınına geldiğini hiç görmedim,eğer öle bişi olursa büyük olasılıkla sayım yanlıştır..:::
2.dalga normal olarak %62 den fazla düzeltmeye başlamışsa pratikte bunun 2.dalga olduğundan şüphelenmekte yarar var...:eek:
ana mesele şu:2.dalga 1.dalganın tamamını geri almamalı,eğer alıyorsa 1.dalga yönünde trend oluşmaz,ilerleme yok demektir..o zaman düzeltme kavramı da kalmaz...:cool:
oha yani fdow 105 point artıda .. dax +%1,70 bizimki daha 76975 .... vay anasını ...
[quote=selçuklu;273290]etr str falan alayı alda .. bi astetron patrons system satta .. vayyyyyy[/quote]
aman diyim abi.. benimki silow sistem...Daytrde işini sinyale değil histeme brakıyor..Yani hep derim ya sisteme dakmak felsefesi ; ağır sistem satta kaldığı sürece marjinal hareketlerde TP yap, yukardan tekrar şort aç şeklindedir..Yani silow sistemle daytrade anca böyle yapılır bence selpatros..Daytrade i sinyalle yaptıran sistemlerden farklı yani..üwwww..bakma sen benim sisteme sinyalden sonra -800 terse geldi, ısrar etti, sonra +1200 e geçti şimdi yine -100 ve hala sinyall değiştirmedi..daytrade ayrı bu ayrı...:o:o:o
[quote=Strategist;273278]Aynen katılıyorum... (Bunu beklemiyordun di mi? Nasıl ters köşeye yatırdım ama... :..: :p :))) )
DAX'a bakmanın temel amacı 2 adet:
1) Yurtdışı kaynaklı hareketler önce DAX'da başlar, 3-5 saniye sonra VOB'da etkisi görünür. Eli hızlı olan sadece bu şekilde bile para kazanabilir, ama DAX'daki hareketi bizim ciddiye alacağımızın garantisi yok, kayıp da kaçınılmaz. Yine de DAX'ın ruhunu tanıyanlar için bir erken uyarı sistemi olarak kullanılabilir.
2) VOB'da başlamış olan hareketin yurtdışı kaynaklı mı olduğunu, yoksa ayrışma mı olduğunu anlamak. Eğer yurtdışı kaynaklı ise VOB'daki destek-dirençlerin yanında DAX, FDOW vs.'deki destek dirençler de eşit derecede önem kazanır.
3) Dediğin gibi bunlar sistemci adamın zerre kadar umrunda olmamalıdır. :)[/quote]
Dış piyasa takibi olmadan bence olmaz..DAX konusunda hemfikirim..DAX 632X lere kadar yolu açık dirence gidicek bizimkiler bekliyor..çık işin içinden..
[quote=selçuklu;273300]oha yani fdow 105 point artıda .. dax +%1,70 bizimki daha 76975 .... vay anasını ...[/quote]
yaprak kıpırdamıyor üwwww
öğlen arası operasyonu şart üwwww
[quote=Astatin;273297]Hah işte....Klasik Teknik Analizin Sefaletine hemen bir ispat yapak::::::
Mesela şimdi GARAN, stropatro ile ben arasında birini haklı çıkaracak...Bir tarih gelecek stropatro ile ben yine GARAN hakkında karşıt iki klasik TA savunusu yapacaz. Ve bu sefer diğerimizi haklı çıkaracak...::: SO? Dimekki arıza ne stro da ne ben de, arıza klasik TA da::::::
(Aşırı ciddiye alıp bu ispatı çürütmeye çalışanlara ilk uçan tekmeyi athlopatro dan rca edeceğim).kom[/quote]
evet her zaman biri haklı çıkacaktır.
bununla ilgili abd'de şöyle de bir dolandırıcılık yapıldığı da görülmüştür:
bir şehirdeki 100.000 adrese mektup gönderilir. mektupların yarısında borsa çıkacak, yarısında düşecek yazmaktadır. ikinci turda sadece doğru tahmin yapılan 50.000 adrese mektup gönderilir, yine yarısında çıkacak, diğer yarısında düşecek diye. böyle böyle turlara devam edilir.
bir süre sonra mesela 1000 kişiye düşüldüğünde (bu adamlara üst üste x kere doğru tahmin yapılmıştır), bunlara bir mektup gönderilir, bakın x kere doğru bildik ayda $x dolara bültenimize abone olun diye:)
[QUOTE=Astatin;273302]aman diyim abi.. benimki silow sistem...Daytrde işini sinyale değil histeme brakıyor..Yani hep derim ya sisteme dakmak felsefesi ; ağır sistem satta kaldığı sürece marjinal hareketlerde TP yap, yukardan tekrar şort aç şeklindedir..Yani silow sistemle daytrade anca böyle yapılır bence selpatros..Daytrade i sinyalle yaptıran sistemlerden farklı yani..üwwww..bakma sen benim sisteme sinyalden sonra -800 terse geldi, ısrar etti, sonra +1200 e geçti şimdi yine -100 ve hala sinyall değiştirmedi..daytrade ayrı bu ayrı...:o:o:o[/QUOTE]
onu dokuzu anlamam patron söyle sisteme al versin .. senin sistem yüzünden tedirginiz bak .. ühühühüh ...