5 dak al versin şort yapalım..hehe..
Printable View
5 dak al versin şort yapalım..hehe..
[quote=selçuklu;196173]bu arada ayu arkadaşları teprik ederim .. arthur telefon açtı .. selçuklu seni yanıma amele olarak alabilirim istersen gel dedi .. bende geleyim abi dedim .. ehuehueh uh .. arturun intikamı .. üvvvv :D:D[/quote]
Aynen öyle patron.. Arthur'u itip kaktık.. Gururunu kırdık... Aşağıladık onu... Tembel dedik, işe yaramaz dedik... Hatta o gelince piyasa yükseliyor dedik...
İntikamı tarihe geçti... :..:
[quote=selçuklu;196182]teessüf bile etme apla .. kına bence beni .. üvvv .. ıngaaa .... :o[/quote]
yaww patron dün akşam kapanış mesajlarına dikkat etmedim..sabah açılışta baktım veriyolar ayarı..kendi kendime dedim ki,,oohhhh selçuklu ile vururuz bugün kazananlar klübü geyiğine...amma sonra senin mesajı gördümüüüüüüüüü sen benden de önce şorta döndüydün oysaki 68000 longlardan sonra....üüüüüüüüü wish you were ayu...üwwwwww..üzüldüm patron..çok üzüldümüüüüüü
aha aha aha..da da da...
[quote=excali;196185]Arthur'a sen mi laf etmiştin abi??::::::[/quote]
yok ben etmiştim..hatta ağır hakaret etmiştim..king kongla düşüp kalkıyo demiştim..yannış mı demişim...gurur yaptı kayboldu vob %5 düştü daha ne...hala Arthur un adını anıyosunuzya ne diyim.leleleişte buyur..anında 300 puan tepti..adı bile yetti ....***
sistemci arkdaslar, sistemler histemler ne der :) bi yazıverseniz gayrii hehe bnm histem 875 lonk oldu..
EUR USD neredeyse artiya gecmek uzere. UZUN sinyali olarak dusunulebilinir.:)
[quote=Astatin;196191]yok ben etmiştim..hatta ağır hakaret etmiştim..king kongla düşüp kalkıyo demiştim..yannış mı demişim...gurur yaptı kayboldu vob %5 düştü daha ne...hala Arthur un adını anıyosunuzya ne diyim.leleleişte buyur..anında 300 puan tepti..adı bile yetti ....***[/quote]
ayıp etme patron, arthur da olsa insan insandır :p
[quote=BOSNALI;196192]sistemci arkdaslar, sistemler histemler ne der :) bi yazıverseniz gayrii hehe bnm histem 875 lonk oldu..[/quote]
15 dk sistem satta..(1/3 şort)
AW satta (1/3 şort)
5 dk sistem alda (devir şortlrın 1/3 ü 900 den flatlendi..15 dk ve aw kısada olduğu için 5 dklığa uyup uzun açmak yemedi)..
Sonuç 2/3 kısa devam ediyorum...5 dk sat verirse yine full şort olacağım..15 al verirse full flat..ve belkide long
histemi sorarsan 800-850 arası filatla demişti amma histemi boşver.lelele
[QUOTE=Astatin;196191]yok ben etmiştim..hatta ağır hakaret etmiştim..king kongla düşüp kalkıyo demiştim..yannış mı demişim...gurur yaptı kayboldu vob %5 düştü daha ne...hala Arthur un adını anıyosunuzya ne diyim.leleleişte buyur..anında 300 puan tepti..adı bile yetti ....***[/QUOTE]
artur jhon lipsky..kılık değiştirmiş.dng
graf hazırlıyorum .. trend kırıldımı kırılmadımı ...:o:o
Voba 6 milyonluk para girisi mi var benmi yanlıs goruyorum ?