Bugün için günlük direncimiz tam olarak, 67000 , oraları bu gün göreceğimizi düşünmüyorum, ama bulunsun kenarda, nitekim iyimser olursak 450 kadar bir kıpraşma olabilir,
Printable View
Bugün için günlük direncimiz tam olarak, 67000 , oraları bu gün göreceğimizi düşünmüyorum, ama bulunsun kenarda, nitekim iyimser olursak 450 kadar bir kıpraşma olabilir,
60 dk. 200 SMA dün mefta oldu...burası ağır kitlenin (balina traders) kontrol noktası...200 lük ortalamanın önemini hepimiz biliyoruz.artık fiyat bu çizgiyi yukarı kesmedikçe ağır kitle kılını bile kıpırdatmaz...
bugün için 68.025 ten geçiyor...bugün yukarı kırılmaz herhalde :::
[QUOTE=Astatin;196195]15 dk sistem satta..(1/3 şort)
AW satta (1/3 şort)
5 dk sistem alda (devir şortlrın 1/3 ü 900 den flatlendi..15 dk ve aw kısada olduğu için 5 dklığa uyup uzun açmak yemedi)..
Sonuç 2/3 kısa devam ediyorum...5 dk sat verirse yine full şort olacağım..15 al verirse full flat..ve belkide long
histemi sorarsan 800-850 arası filatla demişti amma histemi boşver.lelele[/QUOTE]
korkutmak gibi olmasın ama benim sistemde 825ten ala geçti ama kesin teyit vermedi.sanırım 65200lere gelirse belkii verir,sanırım bu seviyelerin shortçular için karı realize etmesi gerken yer gibi gözüküyo ekranımda.ama zaten neden korkucanki en fazla stop olursun:)
VOB teminatları 600 TL'ye indirene kadar 70.000 ihtimali canlı demektir...
.dng
[quote=Strategist;196215]VOB teminatları 600 TL'ye indirene kadar 70.000 ihtimali canlı demektir...
.dng[/quote]
800 e çıkarıyormuş.dng
bugün tarihi bir gün .. 1 yıllık ralli trendi kırılmış olabilir .. olmayabilirde .. ankete katılalım lütfen .... yorumlarınızı ... bekliyorum ... üvvv ...
[url]http://www.voborsa.com/forum/5-subat-2010-da-trend-kirildimi-kirilmadimi-t5367.html?t=5367[/url]
[QUOTE=Strategist;196215]VOB teminatları 600 TL'ye indirene kadar 70.000 ihtimali canlı demektir...
.dng[/QUOTE]
abi biliyon vop teminatları hemen arttırır emme düşürmede okadar acele etmeyor
Yıllık OBO Alarmı....
.dng
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/3383/adszttb.png[/IMG]
65000 i yukarı geçmek için baya uğraşmışız, sanırım aşağı geçmek de pek kolay olmayacak...
şu anda tepki serileri olarak,
5 tamamlandı,
10 tamamlandı,
15 le uğraşılıyor,
20,30,60, beklemede, henüz bir şey yok,
nitekim 60 lık tammalandığında bir tepki yükselişinden söz edebiliriz,....
[B]Alçak[/B] ceviz dalları
[B]Kolla[/B] beyaz yerleri
Hep kesmişler yolları
Hadi [B]yavrum[/B] hadi amaaaa...
[b]toyota baskanı toyoda, musterılerde yaratılan endıse nedenıyle ozur dıledı [/b]
-matrıks-