[QUOTE=Strategist;196257]PU var diyeni fururum... :..:[/QUOTE]
pu var patron ... ehueh u:D
Printable View
[QUOTE=Strategist;196257]PU var diyeni fururum... :..:[/QUOTE]
pu var patron ... ehueh u:D
[quote=selçuklu;196259]pu var patron ... ehueh u:D[/quote]
hatta PUPU var....ehuehuehuehu...YYGDD, YYSD, YYAŞU, YYAAAÇÇ
[
baştanda söyledim ben slow trader..ım....
böyle günler benim için çok önemli..bu günlerde ben aylık- yıllık kazancımı almak
isterim....kavga -küfür benim trade..lerimi etkiler....
slow trader az işlem-yüksek pozisyondur.....
kendini bilmez bir-kaç kişi yüzünden sinir-zarar olayına girmek istemem....
burda çok kaliteli arkadaşlar var....gün içi çok iyi trade ediyorlar...
ben aynı şeyleri yapamam......
fırsat çıkmadan pozisyon açamam....böyle fırsatlar yılda bir-kaç sefer çıkar....
onlarıda densizler yüzünden kaybetmeyelim.......
voborsa ..yı koruyunuz.....boz gelir-gider....önemli değil...
HeLLim hanımın tutumunuda tasvip ediyorum...
İlkokul çocuklarına yapılan mumamele yapılırsa bakın forumun ahengi hep bozulur..
Birazda otokontrolu biz kuralım ve seviye dahada yükselecektir....
Herkes fikrini ifade etsin,katılan katılır katılmayan katılmaz...
[B]BAZEN KENDİMİZE BİLE TERS DÜŞÜYORUZ....[/B]
[quote=Strategist;196257]PU var diyeni fururum... :..:[/quote]
+++++u var:::.kom
[QUOTE=boz ayı;196254]baştanda söyledim ben slow trader..ım....
böyle günler benim için çok önemli..bu günlerde ben aylık- yıllık kazancımı almak
isterim....kavga -küfür benim trade..lerimi etkiler....
slow trader az işlem-yüksek pozisyondur.....
kendini bilmez bir-kaç kişi yüzünden sinir-zarar olayına girmek istemem....
burda çok kaliteli arkadaşlar var....gün içi çok iyi trade ediyorlar...
ben aynı şeyleri yapamam......
fırsat çıkmadan pozisyon açamam....böyle fırsatlar yılda bir-kaç sefer çıkar....
onlarıda densizler yüzünden kaybetmeyelim.......
voborsa ..yı koruyunuz.....boz gelir-gider....önemli değil...[/QUOTE]
sırf öğrenmek için soruyorum bilgi adına yani.2-3 ayda bir böyle fırstlar oluyo ama devamlı pozda diilsek nasıl olucakta yakalicaz bunları.kendi adıma sormuyorum bu arada benim sistem önceki günden beri satta zaten.hareketli ortalamaların sıkıştığı anlar kırılım noktası oluyo bunu bi forumda okudum ve gözlemledim.slow traderlar için.sizdemi mov ağırlıklı kullanıosunuz yoksa başka bişimi:)
kollay gelsin arkadaşlar sistem hala satta, ne özlemiş garibim büyük hareketleri :) bol kazançlar..
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/5/3682.bmp[/IMG]
[quote=Astatin;196260]hatta PUPU var....ehuehuehuehu...YYGDD, YYSD, YYAŞU, YYAAAÇÇ[/quote]
Diğerlerini boşverin de YYAAAÇÇ önemli.. yorum yok ar****'un adını anarsanız çok çirkefleşirim
[URL="http://www.gazeteport.com.tr/ssLINK/GP_629419"][IMG]http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_629507.jpg[/IMG][/URL] [B]Dolar uçuşa geçti, İMKB ağır yaralı [/B]
05.02.2010 - 09:24
[IMG]http://www.gazeteport.com.tr/stellent/fragments/gp_assets/images/misc/spacer.gif[/IMG]
[B]Dün Avrupa'da yaşanan hareketlilik ve bareberinde gelen sert düzeltme hareketi paritede de kendini gösterdi uluslarası piyasada dolar 1.52'ye kadar çıktı.[/B]
Avrupa'da borçlanmada artış nedeniyle farklı ülkelere sıçrayan sıkıntışlar Avrupa genelinde piyasaların yüzde 2 üzerinde düşüş yaşanmasına neden oldu.
[B][I][URL="http://www.gazeteport.com.tr/EKONOMI/NEWS/GP_629653"][COLOR=#800000]"Piyasada daha kötüye oynamamak lazım"[/COLOR][/URL][/I][/B]
Bölgede yaşanan bu düşüş para piyasalarınıda etkiledi. Euronun zayıflamasıyla dolar yeniden şaha kalktı dün gece uluslararası piyasalarda 1.52 ye kadar yükselen dolar sabah itibariyle 1.51'den işlem görmeye başladı.
[B][I][URL="http://www.gazeteport.com.tr/EKONOMI/NEWS/GP_629216"][COLOR=#800000]Çin ABD gerilimi tırmanıyor
[/COLOR][/URL][/I][/B]
Bankalararası piyasada satışta dolar kotasyonları en düşük 1,5175 lira, en yüksek 1,5210 lira seviyesinde bulunuyor. Dolar kotasyonları saat 09.10 itibariyle alışta en düşük 1,5135 lira, en yüksek 1,5150 lira, satışta en düşük 1,5175 lira, en yüksek 1,5210 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro ise 2.0810'dan güne başladı.
Saat 10.15 itibariyle 1,5200 liranın üzerinde satılıyor. 2,0770 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 2,0830 lira olarak işlem görüyor. Uluslararası piyasalarda euro-dolar paritesi 1,3689 sterlin-dolar paritesi 1,5678 yen-dolar paritesi ise 89,51düzeyinde seyrediyor.
[B]ASYA'DA KAYIPLAR VAR
[/B]Asya'da borsalar, Avrupa'da bazı ülkelerin borç sorunu ve ABD'de işsizlik maaşı başvurularının artmasının küresel toparlanmanın resesyona dönüşebileceği endişeleri nedeniyle geriledi. Japonya'da Tokyo Borsası haftanın son işlem gününü düşüşle kapadı. Borsanın temel göstergesi Nikkei 225 endeksi yüzde 2,89 (298,89 puan) değer kaybederek, 10.057,09 puana indi. Asya'da ayrıca Çin'de Şanghay Borsası yüzde 1,8, Hong Kong Borsası yüzde 2,9, Güney Kore Borsası yüzde 3,1, Tayvan Borsası yüzde 4 ve Avustralya Borsası yüzde 2,5 düştü. Bu arada ABD ham petrolünün varil fiyatı 74 doların altında işlem görüyor. Dün sabah saatlerinde 77 dolardan işlem gören ve daha sonra 3,84 dolar değer kaybederek, son dört ayda bir gündeki en büyük düşüşünü kaydeden ABD ham petrolünün varil fiyatı Mart ayı teslimi şu sıralar 73,39 dolardan satılıyor. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı da 72,21 dolar seviyesinde bulunuyor.
[B]İMKB'DE DÜŞÜŞ HIZLANDI
[/B]İMKB Bileşik Endeksi birinci seansta, önceki ikinci seans kapanışına göre 495,54 puan azalarak 52.968,34 puan seviyesinde açıldı. Açılış sonrasında endekste değer kaybı hızlandı.
İMKB'de dün ikinci seansta 1.604,82 puanlık düşüşle 53.463,88 puandan kapanan piyasalar bugün yaklaşık 500 puan düşüşle 52 binin altında açıldı. Saat 10.15 itibariyle 1.479,26 puan gerileyen bileşik endeks, yüzde 2,77 kayıpla 2010 yılının en düşük seviyesi olan 51 bin 960,19 puana geriledi.
Borsadaki düşüş saat 11.35 itibariyle yüzde 3,75 olarak kaydedildi. İMKB'de bugün 51.960,19 puandan açılan bileşik endeks 2002,38 puan düşerek, 51.461,50 puana geriledi. [IMG]http://www.gazeteport.com.tr/stellent/fragments/gp_assets/images/misc/spacer.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;196259]pu var patron ... ehueh u:D[/quote]
patron oo şeerrrefsuz pu sevdası yüzünden şelaleden faydalanamadıgım gibi 1200 puan da ceza yedim bende çok hassasım bu konuda aman gündeme getirmeyin lütfen
[quote=Astatin;196265]Diğerlerini boşverin de YYAAAÇÇ önemli.. yorum yok ar****'un adını anarsanız çok çirkefleşirim[/quote]
strategist,
bu mesaj sana hitab ediyor ,zannedersem.
Anti-PU hareketi...dng
dunku veri oncesi aynı hareketler , veri gelmeden 15 dk once hangı yone gıderlerse bilinki verı ona gore gelicek.. dun 67700 - 68050 arası sıkıstırdılar , sımdıde 64700- 65050 arası , aynı hareketler.. dikkat
[quote=abdullah yıldız;196267]patron oo şeerrrefsuz pu sevdası yüzünden şelaleden faydalanamadıgım gibi 1200 puan da ceza yedim bende çok hassasım bu konuda aman gündeme getirmeyin lütfen[/quote]
PU ve NU'lar güzel de mutlaka başka bir metot ile doğrulamak lazım. Yani PU'dan sonra mesela 3'lük hareketli ortalamanın da 13'lüğü kesmesini falan beklemek lazım. Bir şekilde doğrulamadan sadece PU var diye işlem yapınca Pala öpüyor dün ve bugünkü gibi...