[quote=excali;196268]strategist,
bu mesaj sana hitab ediyor ,zannedersem.
Anti-PU hareketi...dng[/quote]
Anti-PU hareketini ben değil Pala yapıyor... Şerefsiz PU'lardan sucuk yaptı iki gündür... :..:
Printable View
[quote=excali;196268]strategist,
bu mesaj sana hitab ediyor ,zannedersem.
Anti-PU hareketi...dng[/quote]
Anti-PU hareketini ben değil Pala yapıyor... Şerefsiz PU'lardan sucuk yaptı iki gündür... :..:
ben hala aynı pozdayım gayri mistığmayne palamşayne bide çıkılın yoldan gayri zistemim löng derse tam olur
bu kadar çok tepkici varsa 63xxx mi kaptacez acaba demeden edemiyorum
von mises denilen çocuğu özel mesajla küfür ediyor....
sn..hellim isterse okuyabilir............
buyrun...............
edilen küfür ve tehditlerin haddi hesabı yok..............
sn..hellim gerekeni yapsın lütfen.....gerekirse dava açacağım............
[quote=Strategist;196271]Anti-PU hareketini ben değil Pala yapıyor... Şerefsiz PU'lardan sucuk yaptı iki gündür... :..:[/quote]
PU'lar veya NU'lar çalışacak diye bir kanun var mı ki?
Sadece olasılık güçlendirmekten öteye gidemezler, bence..
[quote=Strategist;196270]PU ve NU'lar güzel de mutlaka başka bir metot ile doğrulamak lazım. Yani PU'dan sonra mesela 3'lük hareketli ortalamanın da 13'lüğü kesmesini falan beklemek lazım. Bir şekilde doğrulamadan sadece PU var diye işlem yapınca Pala öpüyor dün ve bugünkü gibi...[/quote]
şahsen ben PU be NU yada PUPU ve NUNU grafiklerini, şekil olsun diye koyuyorum..bir ihtimal var deyu...PU ve NU larla treyd edeni yerler....ziestem muhim.....ek kurallar eklemek lazım.tek başına olmaz... (bizim NUNİ apla ile alakası yok..zaten baktım oda NUNU bu da NUNU, sana artık NUNİ diyelim dedi selçuklu patron NUNU tya, yani NUNİ ye, yani eski NUNU yeni NUNİ ye...gerçi fxci de NÖNİ diye ama...bende NUNİ diyeyi şimdilik..
Kapanisa dogrumu 62 bin selalesi gelecek .daha fazla Adrenalin .:)
[quote=boz ayı;196274].[/quote]
Boz ayı abi. Forum çok sıkıldı artık bu konudan. Uzatmayalım bu işi. Bu konuya değinildikçe konu uzuyor. Seans takip yerinde bu konuyu açmayalım bir daha ne olur. Konuyla ilgili daha yapılacak birşey varsa Hellim Hanım gereğini yapar.
Size birşey hatırlatayım arkidişleeee..
Biz NU var NU var diye sonunda NUNU olmadıkmı ayucuklarım....
Şimdide PU var PU var diye PUPU yaparlar cısss......:::
[quote=boz ayı;196274]von mises denilen ..çocuğu özel mesajla küfür ediyor....
sn..hellim isterse okuyabilir............
buyrun...............
edilen küfür ve tehditlerin haddi hesabı yok..............
sn..hellim gerekeni yapsın lütfen.....gerekirse dava açacağım............[/quote]
[I]sn..HELLİM von mises..in IP ..si sizde kayıtlı.........[/I]
[I]ben mülkiyeliyim....hakkımı yedirmem....sanal alemin en büyük[/I]
[I]tazminat davasını açacağım......IP adresini istiyorum.............[/I]
[URL=http://img23.imageshack.us/i/pastax.png/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9271/pastax.png[/IMG][/URL]
EFG hakka koşuyor...
5 lik direnç 125,
10, 15 ve 20 200 de, arada karbon kağıdı var,