-
[quote=boz ayı;196280][I]sn..HELLİM von mises..in IP ..si sizde kayıtlı.........[/I]
[I]ben mülkiyeliyim....hakkımı yedirmem....sanal alemin en büyük[/I]
[I]tazminat davasını açacağım......IP adresini istiyorum.............[/I][/quote]
[I]bu şansı bana sn..hellim vermezse boz bugün gider...............[/I]
-
[quote=prodrive;196281][URL="http://img23.imageshack.us/i/pastax.png/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9271/pastax.png[/IMG][/URL]
EFG hakka koşuyor...[/quote]
VAY A.***** YUVARLAK ÇÖTESİ DÖŞEMİŞ.....dng
-
şşş iyi ki işe daldık. hani 65.800e alacaktınız.
hiç yakışıyo mu size. peeh...
kıskanmaya devam :..:
-
[quote=Strategist;196278]Boz ayı abi. Forum çok sıkıldı artık bu konudan. Uzatmayalım bu işi. Bu konuya değinildikçe konu uzuyor. Seans takip yerinde bu konuyu açmayalım bir daha ne olur. Konuyla ilgili daha yapılacak birşey varsa Hellim Hanım gereğini yapar.[/quote]
[I]haklısın...özel mesajla gelen küfürler hariç....nasıl hala geliyor...[/I]
-
[quote=unlimitted;196285]şşş iyi ki işe daldık. hani 65.800e alacaktınız.
kıskanmaya devam :..:[/quote]
Nazar etme ne olur....
Cesaret et seninde olur ha ha ha ha ha....
-
[quote=unlimitted;196285]şşş iyi ki işe daldık. hani 65.800e alacaktınız.
kıskanmaya devam :..:[/quote]
Rakamlar karıştı biraz..İdare ediver..
Heyirli işlerr+.
-
[quote=boz ayı;196283][I]bu şansı bana sn..hellim vermezse boz bugün gider...............[/I][/quote]
Sevgili Boz,
IP tek başına bir işe yaramaz. Aynı IP ile çok sayıda PC çıkış yapabilir. Basit bazi yazılımlarla IP ler klonlanabilir v.s. Bence Hellim'e bu yönde baskı yapmak pek çok açıdan doğru değil. Gerekçesi ne olursa olsun, bir kullanıcının IP bilgisini başka birine vermek etik olmaz. Sen yasal hakkını aradaığın zaman zaten savcılık talebindne sonra hizmet sağlayıcı kuruluş 15-20 dakikada sadece IP yi değil, gerçek kullanıcının kim/neresi olduğu bilgisini verecektir.
Hellim bence de bazen gereğindne fazla esnek oluyor ama bence öyle. Hellim'in, en büyük meziyeti iyi niyetidir ve aynı özelliği de belki de küçük yanılgılara sebep olmaktadır (ki aslınd ayanılmıyor olabilir belki bu yorumları yapan ben yanılıyor da olabilirm). Mesela foruma her üye olanın "adam" olduğunu sanması veya uyarı ile adam olacağını sanması gibi. Ama yine de Hellim Hellim'dir, Voborsa nın Hellim Fairgirl ü, yada CEOrita'sı veya HELL'idir :) ve bence oldukça başarılıdır. .Hele ki diğer forum moderasyonları ile karşılaştırıldığında...
-
5,10,15 desteği, 725 de, 675 dip zaten,...... 15 lik baskı, 65125 den geldi, güzel indi tepesine, ama o iner inmez ne yaptık, 725-775 alıp 950 verdik, şimdi bekliyoruz, sırada 30 luk mu var yoksam, 675 den, baraj kapaklarımı açılacak, artık trade yok bende,
-
700 altı istop long devam .. sıkıldım a* .. ya stop olayım ya ralli olsun ...üüü
-
[quote=selçuklu;196291]700 altı istop long devam .. sıkıldım a* .. ya stop olayım ya ralli olsun ...üüü[/quote]
Veri var 15:30'da patron... Stop yazıp gitme ekranın başından... Ekşın gelebilir az sonra...
-
[quote=indregandi;196227]şu anda tepki serileri olarak,
5 tamamlandı,
10 tamamlandı,
15 le uğraşılıyor,
20,30,60, beklemede, henüz bir şey yok,
nitekim 60 lık tammalandığında bir tepki yükselişinden söz edebiliriz,....[/quote]
5 tamam,
10 tamam,
15 tamam, 65125 den geldi,
20 tamam, 65 den geldi,
-
[quote=Astatin;196289]Sevgili Boz,
IP tek başına bir işe yaramaz. Aynı IP ile çok sayıda PC çıkış yapabilir. Basit bazi yazılımlarla IP ler klonlanabilir v.s. Bence Hellim'e bu yönde baskı yapmak pek çok açıdan doğru değil. Gerekçesi ne olursa olsun, bir kullanıcının IP bilgisini başka birine vermek etik olmaz. Sen yasal hakkını aradaığın zaman zaten savcılık talebindne sonra hizmet sağlayıcı kuruluş 15-20 dakikada sadece IP yi değil, gerçek kullanıcının kim/neresi olduğu bilgisini verecektir.
Hellim bence de bazen gereğindne fazla esnek oluyor ama bence öyle. Hellim'in, en büyük meziyeti iyi niyetidir ve aynı özelliği de belki de küçük yanılgılaar sebep olmaktadır. Mesela foruma her üye olanın "adam" olduğunu sanması veya uyarı ile adam olacağını sanması gibi. Ama yine de Hellim Hellim'dir ve bence oldukça başarılıdır. Hele ki diğer forum moderasyonları ile karşılaştırıldığında...[/quote]
[B]gereken yapılacak.........[/B]
[B]utanmadan adresini vermiş ..benzin istasyonu varmış....[/B]
[B]görüşelim diyor.......GÖRÜŞECEĞİZ.......[/B]