-
[quote=excali;196288]Rakamlar karıştı biraz..İdare ediver..
Heyirli işlerr+.[/quote]
şimdi veri ile bi aşağı basış ve tam şortlar hobbaaa diye mendil sallarken akabinde daha fazlasını yukarı alıp 65.600 cıvarı kapanış yakışır...
yakışır mı?
yakışır...
kime yakışır.
pelaya. :..:
-
Bundan sonra aşağı hareketten momentum beklemem, ama pozitif bir haber sonrası yukarı momentum korkunç olabilir, çünkü yeni long'larla birlikte çok sayıda shortçu da poz kapatacaktır.
Ancak, piyasa çıkacaksa bile şu an bulunduğu seviyeyi en az bir kez daha test etmeden asla kalıcı bir yükseliş yapamaz. Bu nedenle olası yukarı hareketlerin çok yukarı gideceğini beklemem, ilk gördüğüm ralliyi short'larım...
-
[quote=Astatin;196032]VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman longcu; VOBORSA, her zaman değil gerektiği zaman şortcu... ne şortcuyuz ne longcu vobcuyuz vobcu..ehuheuehh :D:D:D[/quote]
[quote=indregandi;196293]5 tamam,
10 tamam,
15 tamam, 65125 den geldi,
20 tamam, 65 den geldi,[/quote]
OOOOOOO eller havaya baraj kapakları açılıyorrr:D :D
-
[quote=boz ayı;196294][B]gereken yapılacak.........[/B]
[B]utanmadan adresini vermiş ..benzin istasyonu varmış....[/B]
[B]görüşelim diyor.......GÖRÜŞECEĞİZ.......[/B][/quote]
adresi bizede ver arkadaşı hep beraber ziyaret edelim hocam, kambersiz düğün olurmu...
-
vob30 ters flama
[U][COLOR=#22229c][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7575/vob30s.png[/IMG][/COLOR][/U]
ters flama oluşumu tamamlanmak üzere...
-
Bence bir dusus selalesi daha gelecek. artik guc AYI larin.
-
[quote=indregandi;196227]şu anda tepki serileri olarak,
5 tamamlandı,
10 tamamlandı,
15 le uğraşılıyor,
20,30,60, beklemede, henüz bir şey yok,
nitekim 60 lık tammalandığında bir tepki yükselişinden söz edebiliriz,....[/quote]
5 tamam,
10 tamam,
15 tamam, baskı 65125 den geldi,
20 tamam, baskı 65000 den geldi,
30 tamam, baskı 65150 den geldi, 65425 direnç,...
60 lık bekleniyor, henüz direnç oluşmadı,
buna karşılık dibimiz 675 günlük en düşükte, sıkışma artıyor,...
-
kendimi kurbanlık boğa gibi hissediyorum .. üvvvv:oüüü
-
[quote=unlimitted;196295]şimdi veri ile bi aşağı basış ve tam şortlar hobbaaa diye mendil sallarken akabinde daha fazlasını yukarı alıp 65.600 cıvarı kapanış yakışır...
yakışır mı?
yakışır...
kime yakışır.
pelaya. :..:[/quote]
İçimi okudun..:rolleyes:
-
Ayucuklarum,spot-30 daki yeşil barı yutabilecekmiyiz yoksa o bizimi yutacak....;)
-
[quote=selçuklu;196303]kendimi kurbanlık boğa gibi hissediyorum .. üvvvv:oüüü[/quote]
Ayuluğum üzerimde bugün sana kıyamam....üwwww
-
[quote=tutku;196301]Bence bir [B]dusus selalesi[/B] daha gelecek. artik guc AYI larin.[/quote]
tutku kardeş bu güzeldi...::::::
çıkış şelalesi nasıl oluyor? :..::..: