[quote=TÜRKOĞLU;196307]tutku kardeş bu güzeldi...::::::
çıkış şelalesi nasıl oluyor? :..::..:[/quote]
Dün ve bugünün grafiğine tersten bak... .dng
Printable View
Dün ve bugünün grafiğine tersten bak... .dng
[quote=unlimitted;196295]şimdi veri ile bi aşağı basış ve tam şortlar hobbaaa diye mendil sallarken akabinde daha fazlasını yukarı alıp 65.600 cıvarı kapanış yakışır...
yakışır mı?
yakışır...
kime yakışır.
pelaya. :..:[/quote]
yakıştı....brv
625 long stop .. 550 kısa ... 400 ort uzun yaptık hamdolsun .. .:o
AYI lar karar verecek ustat. siddetli C olmali.? daha dusmeliyiz. bence.:)
böyle işte tuzak muzak her yol var, 425 -475-550 775 verildi,
[QUOTE=fXci;196141]Buralardan yahut..... [COLOR="Red"][B]643xx yerelerine küçük bir sarkıktan sonra 66xxx yeresine kadar gelebilecek yükseliş üçün voborsa ahalisini uyarıyorum gayri.[/B][/COLOR]...[/QUOTE]
uyarmaya çalıştım bakalım gerisi aynen devam etcekmi gayri accuk ekran başısında olamayabilirim savlıcak ve sevlicekle kalın gayri sizleri çok seveyorum
bunlar çok puşt, çok, işin heyecanıda burada,
ben yusuf oldumm :D dunku kayıptan sonra, şimdide gıremıyorum bır tarafından, ama bu daha da gıtmez aşağı, ispanyanın iflasına kadarr :D :D
[QUOTE=boz ayı;196294][B]gereken yapılacak.........[/B]
[B]utanmadan adresini vermiş ..benzin istasyonu varmış....[/B]
[B]görüşelim diyor.......GÖRÜŞECEĞİZ.......[/B][/QUOTE]
sevgili boz ayı sakinleş ve böyle oyunlara gelme bence.klasik kro lafları bunlar gel mekanıma benzincime pompacılara seni dövdürtim falan:))) o gelsin senin mahallene pompacıları alıp birazda benzin getirsin banada adresi verin bende gelimde arabamın benzini azaldı fullleriz:)
her horoz kendi çöplüğünde öter bırak çöplüğünde ötsün tavuklar sen puanlarını almaya bak.2 dakikada 500 puan düşüp 700 puan çıktı zaten noluyo bu piyasaya
Hay böyle şansın da böyle matriksin de ***********************
veri paniğindne nasiplenmek için 300 e şort kavır emir yazdım...veri gelemen az önce MTX kitlendi...fiyat 350 görüp deönmüş ben açtığımda 850 olmuştı bile..** ** **..en kötü 500 e çeker kapardım...** ** **
65.100'den long denemesi... Tamamen deneysel, hiçbir teknik nedeni yok...
dolarelerim de dolmaya başlıyor, ula balık avı gibi oldu bu iş, livar bulundurmam lazım, savolasın pelam,....