Bende UZUN oldum. artik cikabiliriz.:)
Printable View
Bende UZUN oldum. artik cikabiliriz.:)
sabah stop olduğum miktarın tam 4 katını çıkardım peladan.
çok şık oldu bu...
emekTar kardeşim. umarım kızmazsın. ama inan nazar değil.
nazar olsa, veriden 2 dakika önce yazdığım senaryoyu yazmaz sadece uygulardım. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
tüm pozisyonlar flat... hala yukarı potansiyeli var.
vay anasını, dön baba dönelim oynamayı özlemişim bea...
[quote=fXci;196141]Buralardan yahut..... 643xx yerelerine küçük bir sarkıktan sonra 66xxx yeresine kadar gelebilecek yükseliş üçün voborsa ahalisini uyarıyorum gayri....[/quote]
+.+..brv.brv.lelele.lelele
Spot dussede vadeliyi artik dusurmuyorlar.
64.500 stop olduk.......
diyet ödedik..........
64.850 tekrar long.............
[quote=fXci;196313]uyarmaya çalıştım bakalım gerisi aynen devam etcekmi gayri accuk ekran başısında olamayabilirim savlıcak ve sevlicekle kalın gayri sizleri çok seveyorum[/quote]
sıpeşil teprik sana FX ci..bide 300 satışa düşüp benim pasif emir olsa ne şık olcaktı..üwwww
futurelar toparlıyor gecmıs olsun herkesee, pztesi GAP lı ilk tepkide tekrar SHORT full.. teknik birazdaha toparlasın duruma gore LONG olcam bakalım belki hafta sonu babacan cıkar IMF ıle anlastık der, bunlarn mayısa salladıgına ınanmam ben :)) baska kotu haber suanda dusmez piyasalara sanırım 2 gun nefes aldırırlar
5 ve 15 satta hala bende...YYSD
veri nasıl geldi bu arada????
[quote=indregandi;196320]dolarelerim de dolmaya başlıyor, ula balık avı gibi oldu bu iş, livar bulundurmam lazım, savolasın pelam,....[/quote]
dikkatimi çektide bayadır dolarda uzun beklentiniz var.. hedef direnç bölgesi olarak nereyi görüyorsunuz?
alıcılar satıcılar önemsiz.
emmeeee, kafa satıcı hoşuma gitmedi.
niye koydular ki şimdi bunu vitrine.
hmmm :cool:
yukarı potansı artıran sebeplerden biri...
Yukari iyi bir yukselis beklentisine girdim.